Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Veel faillisementen. Bij melding dat een bedrijf een terugbetaling gemist heeft 'volgen ze het op' maar volgt er daarna geen communicatie meer, helaas ook geen betaling. Vermoedelijk is het dus wacht... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een forum om van weg te blijven......flop na flop. Communicatie vanuit Winwinner die onbestaande is.....een mail beantwoorden na 3 weken, chatbox die niet werkt, telefoontjes die niet opgenomen worden... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Makkelijk platform om te gebruiken. Enkel zijn de voorwaarden (zoals rente en looptijd) pas beschikbaar als het project online staat. Dat vind ik een nadeel bij de zeer snelle projecten (a la Keple... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het feit dat de kredietnemers degelijk gescreend worden, geeft mij, als leek, de kans om met een laag bedrag toch nog wat geld bij te verdienen. Nergens anders kan je zoveel intrest krijgen, tenzij... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Alternative økonomitjenester
  2. Finansmegler
  3. Finanstjenester utenom bank

Skrevet av virksomheten

WinWinner is een Gents bedrijf dat in 2016 werd opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers bij hun financieringsvraag. Hiervoor werd een specifieke methodologie ontwikkeld die ervoor moet zorgen dat vraag en aanbod in de markt maximaal worden bij elkaar gebracht. Ondertussen hielpen we met ons team al meer dan 250 ondernemers aan financiering door onze unieke aanpak. Met onze hulp haalden onze klanten al meer dan 23 miljoen euro op via crowdlending en cofinanciering!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

nieuwe platform niet gebruikvriendelijk

het nieuwe platform lijkt niet goed te werken. Kan nergens een mail terugvinden over de omzetting (ondergesneeuwd?), linken geven foutmeldingen, nieuwe investeringen waarover spraken in mails nergens terug te vinden, ... het geeft geen vertrouwen voor verdere investeringen

24. februar 2025

Beste Steven,

Jammer om te horen dat de overstap naar ons nieuwe platform niet optimaal werkt voor jou. Kan je ons op info@winwinner.be even laten weten wat er precies verkeerd loopt? Dan trachten wij dit zo snel mogelijk op te lossen.

2 van de 3 faalt

Ik zal wel pech hebben zeker, maar van de 3 investeringen in de afgelopen 3 jaar, zijn er 2 in faillissement. Ik wist dat er risico's waren, maar met de screening van Winwinner, had ik de indruk dat dit geminimaliseerd werd. Dit is zeer teleurstellend. De screeningen helpen blijkbaar niet veel. Geen winwin leningen meer voor mij.

1. april 2025

Beste,

Jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad via ons platform. We doen er steeds alles aan om onze dossiers zo grondig mogelijk te screenen, maar in sommige gevallen loopt het spijtig genoeg toch verkeerd af. Daarom raden we steeds aan om zo veel mogelijk te spreiden, zoals bij andere beleggingen ook het geval is.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Site niet up to date.

Ik krijg een mail met een link waarin staat dat de crowd lening beschikbaar is maar op de site staat nog "coming soon" !?!

Even als reactie op het bericht dat er technisch iets verkeerd gelopen moet zijn, nu nog steeds staat er coming soon en je zit volgens een andere mail bijna aan het maximum bedrag. Ik heb ook ingetekend maar nog geen bevestiging gekregen dat 't ok is. Allez, ofwel zie je dat 't klaar staat, ofwel start je niet. Wel?

Ondertussen is de lening afgesloten. En een nieuw platform zie ik. Hopelijk een vooruitgang.

29. mars 2025

Beste Maarten,

Daar moet inderdaad technisch iets verkeerd gelopen zijn. Contacteer ons zeker op info@winwinner.be mocht je nog steeds problemen ondervinden.

Het kan mislopen

Het kan mislopen, daarvoor ben je vooraf heel goed gewaarschuwd. Niemand wil het zien mislopen, maar zelfs in dat scenario voel ik me zeer ondersteund door de organisatie.

28. mars 2025

Svar fra Winwinner

Heel erg bedankt voor de positieve review, Nina!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geld ligt veiliger aan de voordeur

Deze website begint meer en meer op een frauduleuze onderneming te lijken. Na enkele jaren heb ik enkel maar intresten gekregen, maar op het moment dat er kapitaalaflossing moet komen, gaat de zaak failliet. Momenteel heb ik van de 20 bedrijven waar ik in geïnvesteerd heb, nog maar van 2 kapitaalaflossing gekregen. Het aantal faillissementen kan ik niet meer op 1 hand tellen. Van de beloofde 98% return rate hoop ik ondertussen dat ik toch nog de 70 % haal. Pure diefstal.

28. mars 2025

Alles tiptop in orde.

Nergens anders kan je zoveel intrest krijgen, tenzij je je heel erg moet verdiepen in alle facetten van het beleggen.

Overzichtelijke website, degelijke en gedetailleerde uitleg.

27. mars 2025

Svar fra Winwinner

Bedankt voor jouw heel positieve review, Nele!

Overzichtelijke informatie

Overzichtelijke en duidelijke informatie. Alle nodige aspecten om een inzicht in de campagne en investering te krijgen komen aan bod.

24. mars 2025

Svar fra Winwinner

Leuk te horen dat alles duidelijk was, Marc!

Fijne ervaring als investeerder

Zeer tevreden over mijn ervaring met Winwinner! Als investeerder voelde ik me vanaf het begin goed betrokken bij het bedrijf waarin ik wilde investeren. Winwinner doet vooraf een grondige screening van de projecten die ze publiceren, wat me extra vertrouwen gaf in mijn investering. Daarnaast informeren ze helder en transparant over de risico’s, waardoor ik een weloverwogen beslissing kon nemen. Een betrouwbare en professionele partij die investeren toegankelijk en veilig maakt. Zeker een aanrader!

14. mars 2025

Svar fra Winwinner

Bedankt voor jouw positieve review, Jade!

Veel faillissementen

Ik heb zelf geïnvesteerd in 10 verschillende bedrijven zodat er voldoende gespreid is. Binnen de twee jaar hebben vier bedrijven hun faillissement aangevraagd, waarvan twee binnen het jaar. Hierdoor is het rendement sterk negatief. Een faillissement is uiteraard steeds mogelijk, maar de zeer snelle faillissementen wijzen op een heel gebrekkige screening van Winwinner, wat volgens mij een belangrijke functie zou moeten zijn van het platform ter bescherming van de investeerders.

5. mars 2025

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Je bent je geld vaak kwijt

Het ene faillissement na het andere helaas. Al heel veel geld verloren ondanks spreiding. Vaak zijn deze "beloftevolle" bedrijven al na een paar maanden failliet!!
Zeer slechte screening van projecten en 0 communicatie als het (voor de zoveelste keer) fout loopt.

4. mars 2025

bezin voor je begint

Mijn ervaring met WinWinner is eerder negatief. En dat heeft vooral te maken met het gebrek aan opvolging na afloop van een project. Een bedrijf kan betalingen verzuimen, maar vanuit het platform zul je daar geen berichtgevingen van krijgen. Er zijn ook geen tools beschikbaar om in dat geval de ondernemer te contacteren. Voor een platform dat gericht is op particulieren, mochten deze aspecten wel beter uitgewerkt zijn.

Verder is het jammer dat WinWinner geen track record toont van afgesloten projecten. Dit draagt bij aan een te rooskleurig beeld van de succesratio. Potentiële investeerders zouden gebaat zijn bij meer inzicht in de resultaten uit het verleden, zowel positief als negatief.

Tot slot nog deze bedenking: het bedrijf heeft er alle belang bij om zoveel mogelijk projecten te lanceren, aangezien hun inkomsten hier direct van afhankelijk zijn. Dit roept de vraag op in hoeverre de screening van projecten daadwerkelijk objectief en streng is

28. februar 2025

Goede website

Gemakkelijke website. Duidelijke informatie.

22. januar 2025

Svar fra Winwinner

Leuk te horen dat alles duidelijk was, Magali!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv