Banner for Winston

Winston Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

fantastisch goed geholpen door dit advocatenkantoor. ik ben bij hen terecht gekomen door een kennis en gezien de aard van mijn dossier heeft hun expertise echt wel gezorgd voor een meerwaarde. in geva... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Als freelancer met een geschil met mijn opdrachtgever, kon ik de hulp en steun van advocaat Kiana Beernaert heel goed gebruiken. Ik ben dankbaar voor de diplomatie en deskundigheid waarmee zij de zaak... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na 35 jaar werken waarvan de laatste twee jaar als zelfstandige (een goede poging maar slecht idee zo bleek) stopte ik met mijn eigen onderneming en schreef me in als werkzoekende. Waarna een meded... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Juridisch advies verkregen via mr. Tielen. Zeer onderbouwde antwoorden, rekening houdend met verschillende pistes. Na het online gesprek en het afhandelen van de factuur heb ik per e-mail toch nog d... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Advokattjenester

Om Winston

Skrevet av virksomheten

Winston is een innovatief advocatenkantoor in Vlaanderen en Brussel, gespecialiseerd in toegankelijke, transparante en klantgerichte juridische dienstverlening. Ons team van ervaren advocaten biedt deskundig juridisch advies in uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder familierecht, ondernemingsrecht, verkeersrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, consumentenrecht, strafrecht, asiel- en migratierecht, contractenrecht en het oprichten van een eigen bedrijf. Winston onderscheidt zich als advocatenkantoor door vaste, competitieve prijzen per stap—zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Zoek je een advocaat familierecht in Antwerpen, een ondernemingsrecht advocaat in Gent, of juridisch advies bij een arbeidsconflict in Brussel? Winston combineert digitale efficiëntie met persoonlijke service: je krijgt altijd een vaste contactpersoon en kunt kiezen voor online of fysieke afspraken. Dankzij slimme AI-tools ontvang je snel een offerte op maat en een duidelijk stappenplan, afgestemd op jouw situatie. Winston zet sterk in op lokale aanwezigheid en online vindbaarheid, zodat cliënten in heel Vlaanderen en Brussel eenvoudig juridische hulp kunnen vinden. Neem contact op via chat, e-mail, WhatsApp of telefoon en ontdek hoe Winston jouw juridische problemen oplost—snel, efficiënt en tegen een vaste prijs zonder verborgen kosten. Want iedereen verdient een advocaat aan zijn zijde.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 55 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

132 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Uitstekend!

Mijn traject met advocaat Jens van Looy is heel goed en vlot verlopen.
Heel vriendelijke en sympathieke persoon!

Als ik ooit nog eens juridische hulp nodig heb, neem ik zeker terug contact met jullie op!

15. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende begeleiding en een vlekkeloze afloop

Winston Advocatenkantoor heeft mijn dossier tot een positief einde gebracht dankzij hun snelle opvolging, duidelijke communicatie en indrukwekkende dossierkennis. Vanaf het eerste contact voelde ik mij gehoord en correct begeleid. Elke stap werd helder uitgelegd, vragen werden meteen beantwoord, en er was altijd een gevoel van controle en professionaliteit.

Ik ben bijzonder tevreden over de efficiëntie waarmee alles werd opgevolgd en de zorgvuldigheid waarmee het dossier werd behandeld. Een kantoor dat vertrouwen geeft én waarmaakt. Absolute aanrader.

11. desember 2025

Goede communicatie

Goede communicatie. Duidelijke afspraken qua prijs. Goede opvolging. Concreet en eerlijk advies, zelfs als dat betekent dat hun tussenkomst stopt (en dus ook de inkomsten). Absolute aanrader.

11. desember 2025

Súper goed 😊

Vanaf het eerste contact heeft het team van Winston mij een uitzonderlijke begeleiding gegeven. Ze luisterden met geduld, begrepen mijn situatie volledig en namen mijn zaak aan met een ernst en toewijding die je zelden ziet.

Ik voelde me op elk moment gesteund, gerespecteerd en beschermd. De communicatie was duidelijk, snel en professioneel, en elke stap werd helder uitgelegd zodat ik goed geïnformeerde beslissingen kon nemen. De ingebrekestelling die ze opstelden was foutloos, precies en zeer overtuigend. Ik voelde echt dat mijn werk, mijn jarenlange inzet en mijn identiteit als onderneemster werden verdedigd.

Ik kan niet genoeg woorden vinden om mijn dankbaarheid uit te drukken. Hun steun gaf mij rust, gerechtigheid en een enorme gemoedsrust tijdens een moeilijke periode. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen: ze werken met excellentie, menselijkheid en een professionaliteit die meteen vertrouwen geeft.

Heel erg bedankt.
— Cynthya, oprichtster van El ColibriShop® (België) 🇲🇽🇧🇪

9. desember 2025

Advocaat Eline Schols

Advocaat Eline Schols is een absolute top advocaat. Ze gaf mij steeds een zeer duidelijke uitleg over de volledige procedure en bood uitstekende ondersteuning en begeleiding. Haar kritische blik zorgde ervoor dat alles realistisch en haalbaar bleef.

Daarnaast was mevrouw Schols bijzonder flexibel in het leggen van contact. Al onze gesprekken konden eenvoudig via Teams doorgaan, wat voor mij een enorme meerwaarde en gemak was.

Kortom: een deskundige, betrokken en uiterst professionele advocaat. Een echte aanrader!

4. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zonder hulp red je het niet...

In een schijnbaar eenvoudige zaak kon ik alleen niet op tegen een grote internationale verzekeringsgroep die alle bewijs en argumenten van tafel veegden.

In enkele eenvoudige stappen kreeg ik bij Winston.be Meester Eline Tielen toegewezen.

Alle verdere communicatie via email was eenvoudig, vriendelijk en persoonlijk zonder poespas.

Na een eerste gesprek waar ik mijn zaak kon verduidelijken nam zij de zaak in handen en 3 maand later is de zaak in mijn voordeel opgelost.

Voor een kleine vooraf vastgelegde vergoeding werd ik gered van een flinke financiële kater en vele slapeloze nachten.

Bedankt Meester Eline Tielen en team Winston!

26. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een advocaat zoals het altijd zou moeten .

Al van eerste kontakt een zeer goede ervaring met mevr Salima , Luistert en neemt uw dossier echt wel ernstig, ook wordt men telkens snel op de hoogte gehouden van de vorderingen d.m.v. vriendelijke mails . Kan deze dame aan ieder van ganse harte aanbevelen.

29. august 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik ben zeer teleurgesteld over mijn…

Ik ben zeer teleurgesteld over mijn ervaring bij Winston en geef 1 ster. Ik betaalde een flink bedrag voor een consult en kreeg vooraf de belofte dat ik informatie kon aanleveren en dat er voldoende tijd zou zijn. Tijdens het consult van één uur moest ik mijn verhaal herhalen en kreeg ik weinig concrete informatie. Ook het beloofde verslag en feedback ontving ik pas na een herinnering, wat zeer onprofessioneel is. Na afloop ontving ik een voorstel voor de volgende stappen en een betalingsherinnering, ondanks dat ik had aangegeven zeer ontevreden te zijn over de advocaat en hoopte eventueel door een andere te worden gecontacteerd. Dit vind ik zeer onprofessioneel.

20. november 2025
Logoen til Winston

Svar fra Winston

Bedankt dat u de tijd neemt om uw ervaring zo uitgebreid te delen.
Het spijt ons oprecht te horen dat uw consultatie niet heeft voldaan aan uw verwachtingen. We streven ernaar om elk gesprek helder, efficiënt en klantgericht te laten verlopen

Wij zullen uw opmerking intern grondig bespreken zodat we desgevallend onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv