Banner for Windocare

1 752
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Degelijk, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Na de offerte wel wat tijd nodig om een planning voor de werken te doen. Na bepaalde tijd toch nog gebreken vastgesteld die op het moment van de opleve... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aanvraag gedaan voor reparatie veranda, fotos toegevoegd van situatie met beschrijving. Je krijgt een afspraak na 2 weken met een tijdslot van 8u -17u. Je moet heel de dag thuis blijven. Techni... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

lang moeten wachten op een herstelling, deels vanwege het extreem warme weer. herstelling 20/8 uitgevoerd van grote draai/kiep venster 123*200cm. Technieker heeft probleem van, slecht sluiten en g... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De technieker heeft keurig het probleem met het schuifkiepraam opgelost bij het eerste bezoek. de communicatie liep vlot en er werd zich gehouden aan alle afspraken en dat aan een goede prijs. Voor ie... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Reparatør
  2. også i
  3. Glassreparatør
  4. Låsesmed

Om Windocare

Skrevet av virksomheten

Eerste hulp bij ramen, deuren, rolluiken en screens

Onze gecertificeerde service-helden helpen klanten in heel België met herstellingen en onderhoud van buitenschrijnwerk.

Met vakmanschap en oog voor detail zorgen ze ervoor dat alles weer perfect functioneert, zodat jij zware kosten en onnodig breekwerk vermijdt. Kwalitatief, efficiënt én - niet onbelangrijk - onder garantie.

Maak een afspraak

Onze servicegaranties

Skrevet av virksomheten

Efficiënte aanpak
Bij je langskomen om te kijken wat het probleem is? Nee. Bij Windocare pakken we de dingen grondig aan. Op voorhand buigen onze service-helden zich over je situatie, zodat ze met de nodige voorkennis aan je deur staan en het probleem efficiënt tackelen.
Vakmanschap pur sang
Buitenschrijnwerk heeft geen geheimen voor onze service-helden. Het zijn mannen die wéten waarmee ze bezig zijn. Ze brengen tonnen ervaring bij je over de vloer. Zo ben je er zeker van dat je ramen en deuren grondig en kwalitatief onder handen worden genomen.
Geen onverwachte kosten
Onverwachte kosten: daar overvallen wij je absoluut niet mee. Vooraleer onze service-helden bij je langskomen, ontvang je professioneel advies met een duidelijk prijsvoorstel. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Beloofd.
Eén directe hulplijn
Help! Bij wie moet je precies zijn voor je probleem? De producent van je profielen, de leverancier van je glaswerk, de klinken, scharnieren of sloten? Of zelfs meerdere partijen tegelijkertijd? Onbegonnen werk, en bovendien niet nodig. Met Windocare heb je 1 hulplijn, waar je met alle issues terecht kan.
Een snelle oplossing
Lang wachten hoeft niet. Enkele cijfers die dat bewijzen. Binnen de 48 uur na je aanvraag ontvang je professioneel advies. Binnen 5 werkdagen ligt een afspraak vast. Binnen 10 werkdagen komen we bij je langs. Binnen de 15 werkdagen is onze interventie afgewerkt. Daar mag je op rekenen. Beloofd.

Garantie-uitbreiding

Minimum 2 jaar garantie

Je ramen en deuren zijn bij onze service-helden in professionele handen. Dat garanderen we, zwart op wit. Wij geven twee jaar garantie op door ons geplaatste materialen. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je prachtige buitenschrijnwerk, maar ook de kwaliteitsgarantie erop.

Kontaktopplysninger

Raam, deur, rolluik of screen kapot?

Onze service-helden fixen het snel, vakkundig en onder garantie.

Bra

TrustScore 4 av 5

2k anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 752)

98 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kapot schuifraam. Vakkundig hersteld.

Windocare gecontacteerd voor kapot schuifraam. Schuifraam was er niet uit te krijgen. Daarom hebben ze het heel zwaar glas moeten verwijderen om de schuifraam eruit te krijgen. Ze wilden duidelijk niet vertrekken zonder het probleem opgelost te hebben.
Ze hebben de schuifraam snel en vakkundig gedemonteerd en hersteld . De prijs voor herstelling met 2 techniekers was zeker correct. Dikke pluim voor hun techniekers Tom en Thibau.Geef het maar zeker aan hen door😉. Als ik nog eens een probleem heb met mijn ramen weet ik wie ik zal contacteren.

12. juni 2026

Svar fra Windocare

Hartelijk dank voor deze feedback!

Te traag, te duur

Max 10 dagen wachten voor de diagnose werden er meer dan 20, diagnose was duurder omdat het een uur extra werk kostte, deur kon niet direct gemaakt worden, nieuwe offerte was duur (heb elders een offerte gevraagd: meer dan 40% goedkoper, ca 400 ipv ca. 700 EURO, en degelijker), voor de definitieve herstelling moest ik 5 tot 10 weken wachten (en als ik dan rekening houd met de wachttijd voor de diagnose en met het naderend bouwverlof, zou het wellicht nog veel meer zijn)

10. juni 2026

Svar fra Windocare

Beste, jammer dat uw ervaring zo was. De drukte van het bouwverlof begon dit jaar bijzonder vroeg en dat zorgde voor stress in onze planning. Hopelijk kunnen we u een volgende keer sneller helpen.

herstelling glazen schuifdeur

Op 15/06/2026 werd door Windocare een herstelling uitgevoerd aan onze achterdeur. De vakmannen Dirk en Bart leverden voortreffelijk werk. De herstelling werd perfect uitgevoerd en we zijn erg tevreden met het resultaat. Bedankt!

15. juni 2026

Svar fra Windocare

Bedankt Koen, dat doet ons oprecht veel plezier. We geven de feedback door aan de techniekers in kwestie.

Snelle servive

Snelle servive. Vakmannen en tegen een correcte prijs. Zeer tevreden over de herstelling van 2 schuiframen.

5. juni 2026

Bedankt Wim!

Topwerk van Dirk en Jurgen

Dirk en Jurgen hebben onze ramen herbekleed met folie en onze garagedeur volledig opgeknapt met nieuwe onderdelen en folie. Alles is prachtig opgeknapt. Vriendelijke mannen, goede communicatie over het werk en topservice!

12. mai 2026

Svar fra Windocare

Heel erg bedankt voor je feedback, we geven de complimenten door aan onze servicehelden!

Professionalisme

Zeer professionele en beleefde technieker die zijn vak zeer goed onder de vingers heeft.Ik raad deze firma zeker aan.

21. mai 2026

Svar fra Windocare

Bedankt Pierre, het doet ons goed om lezen dat je zo tevreden bent! We doen onze uiterste best om zoveel mogelijk service te leveren.

Service Windocare

Voor de 2de keer uitstekend en professioneel geholpen door de techniekers van Windocare. Heel behulpzaam en vriendelijk. Bieden zelfs aan om de kamer te stofzuigen!!! (hebben we zelf gedaan uiteraard) Super service!! :-) :-)

19. mai 2026

Svar fra Windocare

Bedankt Patricia! Onze servicehelden doen hun uiterste best om die extra stap te zetten! Het doet ons deugd om lezen dat dit zo geapprecieerd wordt. We geven de feedback door aan de servicehelden in kwestie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben ervan verbaasd hoe snel Tom…

Ik ben ervan verbaasd hoe snel Tom geholpen heeft om mijn raam te repareren. Veel uitleg gegeven en ook alles netjes verzorgd en heel proper achter gelaten. Zeker aan te raden 👍

13. mai 2026

Svar fra Windocare

Hartelijk bedankt Sarah, we geven de complimenten door aan onze serviceheld!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

een stap in het onbekende, maar de ervaring was goed

zochten al een tijdje iemand/bedrijf voor herstellingen aan 2 aluminium ramen van 30 jaar oud. Weinig succes bij plaatsbedrijven in de streek en na wat zoeken op windocare gevallen. Al bij al positieve ervaring: vrij snelle respons op aanmelding (+/- 1 week) en afspraak binnen de paar weken. Eén zure oprisping want op de afgesproken dag werd afgebeld, maar ik kreeg een nieuwe afspraak de dag nadien (gelukkig ben ik met pensioen). De hersteller kwam tijdens het afgesproken tijdsslot, was zeer vriendelijk en gaf veel uitleg en raad en loste de problemen op binnen 1 uur. Goedkoop was het niet want de afgesproken diagnose prijs was vrij duur, maar dat was op voorhand afgesproken en er was geen supplement meer voor werk en materiaal, dus dat was dan ook redelijk. Ik besef ook (en heb die ervaring) dat anderen eerder zouden voorgesteld hebben om de ramen te vervangen.

5. mai 2026

Svar fra Windocare

Beste, bedankt voor deze uitgebreide en transparante review! Op naar een 5* ervaring de volgende keer.

herstelling achterdeur

Onze oude PVC achterdeur sloot niet meer. Dominic heeft ze hersteld en nu werkt ze opnieuw even vlot als 25 jaar geleden. Professioneel, correct en vriendelijk.
Een aanrader!

15. april 2026

Svar fra Windocare

Bedankt Nanda, we zijn blij om horen dat Dominic je zo goed heeft kunnen helpen. We maken zeker de complimenten over aan hem!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aarzel niet om te bellen voor een afspraak!

Van begin tot einde een erg goed ervaring. Op telefoon was er een lieve vrouw en de
technischer (Francis) was professioneel en vriendelijk. Het werk was snel in orde en alle mijn vragen waren geantwoord. Aarzel niet om te bellen voor een afspraak!
(Dankjewel Francis voor je help, suggesties en laten me observeren en leren!)

13. april 2026

Svar fra Windocare

Top, hartelijk dank voor je fijne review Jenna! We hebben de complimenten doorgegeven aan onze serviceheld.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, kennis van zaken en vriendelijk

Vandaag zijn Matheo en Lucien langsgekomen om mijn raam te repareren. Er was een nieuwe kruk besteld, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. De prijs van de kruk is van de offerte gehaald, wat altijd een leuk extraatje is. De mensen waren zeer vriendelijk en hebben nadien alles netjes achtergelaten. Top service!

9. april 2026

Svar fra Windocare

Bedankt voor uw fijne review, wij geven de complimenten door aan onze servicehelden.

Topservice

Vandaag kwam Niels van Windocar langs voor nazicht van 4 oudere PVC ramen die niet meer goed open en/of dicht gingen. Wij zijn zeer tevreden over zijn deskundigheid, raadgevingen en vriendelijkheid. 4 ramen werken terug zoals meer dan 30 jaar geleden !

2. april 2026

Svar fra Windocare

Bianca, bedankt voor je fijne review. We geven de complimenten van het goede werk door aan onze servicetechnieker! We streven er altijd na om oudere ramen een nieuw leven te kunnen geven!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Chaotische organisatie

Chaotische organisatie met gebrek aan interne coordinatie en planning.

Moeilijk bereikbaar!!!

Antwoorden zeer traag of niet op mails. Bellen ook niet terug.

Herstelling van raam werd niet naar behoren uitgevoerd. Lijdensweg om nadien een nieuwe afspraak in te plannen, ondanks diverse mails. Ze zijn dan uiteindelijk totaal onaangekondigd langsgekomen.

Factuur sturen ging zeer vlot.

2. mars 2026

Svar fra Windocare

Beste Gunther, bedankt voor uw review en de extra informatie. Door de omschakeling naar ons nieuwe systeem zijn de zaken niet gelopen zoals ze moeten qua timing, dat erkennen wij. Vorige week hebben wij nog een voicemail ingesproken op 27 maart om in dialoog te gaan maar die zullen elkaar gekruist hebben.
Is uw probleem nu volledig opgelost? Anders maken wij u graag een ticket onder garantie aan.
Groeten, Team Windocare

Charnière châssis porte fenêtre

Vous avez effectué des travaux pour réparer une porte fenêtre d'une terrasse. Travail mal fait. La porte est de nouveau déboîtée et ne se ferme plus. On a demandé que vous reveniez en urgence parce qu'il pleut à l'intérieur. Pas possible avant 3 semaines !!! Nous vous enverrons la facture des dommages à l'intérieur causés par la pluie...C'est un scandale

13. januar 2026

Cher/Chère,

Nous avons déjà pris contact avec vous de différentes manières. Notre service de planification considère votre problème comme urgent et, dès qu’une intervention plus rapide sera possible, nous passerons chez vous afin de réexaminer la situation et de résoudre le problème.

Draaikipraam was defect

Draaikipraam was defect, vervelend. Sven van Windocare heeft het in een handomdraai (nou ja, het duurde iets langer) hersteld. Een tevreden klant dus.

2. mars 2026

Svar fra Windocare

Hartelijk dank en complimenten aan onze servicetechnieker brengen we over!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Probleem met onze voordeur professioneel opgelost

Onze voordeur was wat verzakt en sloot niet goed. Ze was al een paar keer aangepast, maar het probleem kwam steeds terug. Dan Windocare gebeld en na een week kwam er iemand kijken. Op iets meer dan een uur was het euvel opgelost. Zeer vriendelijk en zeer professioneel, ze weten duidelijk waarmee ze bezig zijn. Top!

3. mars 2026

Svar fra Windocare

Bedankt Wim, het doet ons plezier om dit te lezen!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

duur en slechte communicatie

Wij kozen bewust en uitdrukkelijk voor een afspraak vier weken later, zodat we zeker waren van een namiddagafspraak. Helaas liep dit alsnog fout en kregen we uiteindelijk een tijdslot van 8u tot 13u toegewezen.

Daarnaast is er geen telefoonnummer beschikbaar en wordt er niet gereageerd op e-mails, wat de communicatie bijzonder moeilijk maakt.

Tot twee keer toe ontvingen we een foutieve factuur. Bovendien vonden wij de prijs erg hoog. De herstelling van de klink nam slechts 20 minuten in beslag, waarvoor 179 euro werd aangerekend.

Zeer teleurstellende ervaring.

9. februar 2026

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv