Willy Ontstopping Anmeldelser

TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

zelfs een ster is teveel! Oplichters!!! Voor 5 min werk, enkel een stofzuiger gebruikt, geen producten. 10 minuten daarna gewacht bij mij thuis. Dus in totaal 15 min bij mij thuis geweest. Een factuur... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

636 euro voor een ontstopping van een keukenafvoer. Compleet belachelijke prijs. Half uurtje werk (met twee mannen om één of andere mysterieuze reden).

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zijn bij mijn schoonouders langs geweest met 2 personen voor hooguit een halfuur werk terwijl op hun factuur 1uur staat. Uurlezen kunnen ze dus ook niet. Verder dubbel arbeid aangerekend en een astron... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Willy-Dekkers ontstopping gecontacteerd ivm een verstopping in de douche en het toilet . 2 mannen kwamen in de loop vande namiddag dezelfde dag . Beleefd en voorkomend maar Franstalige van oorspron... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

ProProbleem: toiletten verstopt.bleem

Probleem: toiletten verstopt.
Na 2sec kijken kwamen ze meteen met een minimale schatting van 1000 Euro. Eerste opmerking was: Ik ga niet voor niks in de stront werken en dit moet ik helemaal met hoge druk schoonmaken. Is normaal een uurtje werk.

12. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit zijn de zwaarste oplichters ooit

Dit zijn de zwaarste oplichters ooit, ze kwamen 8 januari voor een probleem aan de afvoer, konden geen woord Nederlands en presenteerde al direct een werkbon van 5088€, vervolgens ging ik even weg en heeft mijn vrouw een 2de bon getekend voor het waanzinnige bedrag van 11193€, VS van 4500€ betaald.
De dag erna hadden ze alles afgewerkt en vroegen ze alles te betalen omdat ze al meerdere malen niet betaald werden, zei zijn hier de dievenbende.
Na 18 dagen eindelijk een factuur van 5088€, waar is de rest, in hun eigen zakken gestoken.
Mijn vrouw heeft nog foot's genomen, ze dachten dat ze ongenaakbaar waren.
We zijn naar de politie geweest en die hebben ons direct doorverwezen naar de rechtbank!!!
Deze mensen moeten gestopt worden en wel meteen???

9. januar 2025

Onbetrouwbare oplichters

Onbetrouwbare oplichters! Ab-so-luut te vermijden. Vragen voor een eenvoudige herstelling héél veel geld. Om je dan te paaien door een lange garantie te geven. Die ze nadien uiteraard noooooit meer nakomen. Heel louche bedrijf met meerdere namen voor hetzelfde bedrijf. Wegblijven, dus!

30. januar 2025

Schandalig !

We belden naar ‘Willy&Dekkers Ontstoppingen’, voor een spoedservice 'ontstopping'.
Twee werknemers waren enkele uren later bij ons ... en losten op +/- 45 minuten het probleem op ... ze waren zeer correct en beleefd !
Mijn vrouw betaalde de factuur zonder nadenken ... 890,40 € …. 60 € (verplaatsing) en 265 € arbeid (2 man) + een product van 495 € (waarvan we de fles/bidon niet te zien kregen).
Stel dat ik (buiten de optelfout (20 € + BTW)) de kost 'verplaatsing' en 'arbeid' duur zou vinden, maar zou aanvaarden (gezien het aspect 'spoed'), vind ik 495 € voor het onbekende product wel heel veel geld ... Maar … we kregen ook 15 maanden garantie op het geleverde werk …
Een week later hadden we hetzelfde probleem … We belden, bleven bellen, maakten afspraken, maar er kwam niemand opdagen …
Conclusie : deze mensen zijn duur, onbetrouwbaar en zeker te mijden !

14. januar 2025

Bende oplichters!!!!

Bende oplichters!!!!

Onze keuken stond onder water en hebben deze mensen gebeld. Ze hebben de leidingen schoongemaakt en gereinigd (nog geen uur bezig geweest). Wij hebben €1420 betaald. Ze hebben zelfs €550 aangerekend voor weekend werk terwijl ze op een woensdag geweest zijn

Nu willen we klacht neerleggen voor oplichterij. Heeft er iemand van jullie al klacht neergelegd tegen hen? Zo ja, wat is er verder gebeurd? Hebben jullie een deel teruggekregen?

29. januar 2025

Wiels-ontstopping - zelfde onderneming

Ze opereren ook onder de naam wiels-ontstopping. Daar ook wegblijven dus!
20 minuten gewerkt en een rekening van rond de € 1050 die ik ter plaatse met bancontact moest betalen. Gelukkig heb ik de betaling geweigerd. Ze wouden mijn woning niet verlaten dus heb ik de politie gebeld.
Een kwartier en vele verwijten naar mijn hoofd ('sale put' enz) later, zijn ze dan toch vertrokken met gierende banden. Nooit meer!

30. januar 2025

Elke review is waar

Elke review is waar, oplichters tot en met. Ga AUB niet in zee met deze mensen. Ik hoop elke rechtzaak dat hier in de reviews staat gewonnen word door de gedupeerden zodat deze oplichters op hun plaats worden gezet en geen slachtoffers meer worden gemaakt

29. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zijn echte oplichterspraktijken vragen…

Zijn echte oplichterspraktijken vragen dubbel voor arbeid en dan nog eens voor werk. Voor 2 rubberen ringen rekenen ze 65 € aan. 20 min met 2 werkmensen
1 werkt de andere kijk toe Prijs 1450€
Ik hoop dan niemand meer op hun site reageert;
De website verandert dagelijks

22. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vandaag deze oplichters over de vloer…

Vandaag deze oplichters over de vloer gehad,vroegen 1620€ meteen te betalen,heb dit niet willen doen,dan moest ik 50% van het bedrag betalen,dreigden met schuim in de leidingen te spuiten,zodat de leidingen weer verstopt zouden zijn indien ik dit niet wilde doen,810€ betaald !!!
Wij gaan hier ook mee verder,dit moet stoppen!!!!

16. januar 2025

Oplichters

Oplichters. Veel te duur en komen de afspraken niet na. Wij gaan hiermee verder bij het vredegerecht.

13. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Willy ontstopping: dit is een bende oplichters

Dit is een bende oplichters. Sturen iemand voor ontstopping douche. Is minder dan een haf uur binnen. zet drukmachine in om verstopping te verhelpen en rekent 700,- euro aan!! Geen enkele prijsrichting te bekomen voor aanvang werken. Onder druk met kaart moeten betalen!!! Doen zich bovendien voor als lokale dienstverlener (2100 Deurne), en zijn gevestigd in Brussel. Wordt er iets gedaan of kunnen zij verdergaan met deze praktijken?

13. januar 2025

OPLICHTERS

we voelen ons bedrogen.OPLICHTERS
1770 euro voorschot betaald en nog nietst van werken uitgevoerd.
kwamen dag nadien terug hebben in de namiddag gebeld geen tijd te veel werk
hadden geen vertrouwen meer en ook als je belt niet opnemen of inbox vol.zulke praktijken moet stoppen.ze willen veel geld verdienen zeker eerst de reviewers lezen

2. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

SCAM - Lek NIET opgelost wel transport aangerekend.

"Een lek in onze pompbak is NIET opgelost na hun komst. Wel een rekening voor 'transport' van 85 Euro en dit als zgn voorschot voor een offerte van de buro". DIe offerte is nooit gekomen.

Dit was dus gewoon de reinste bedriegerij.

Later heeft een echte loodgieter het probleem opgelost voor 80 Euro.

27. desember 2024

Oplichting

Op hun website staan spotgoedkope VANAF prijzen. Toen ze geariveerd waren vroeg ik wat het me zou kosten om de ontstopping te verhelpen. De prijs die ze gaven was meer dan 3 maal zoveel dan ik ooit al betaald had voor een ontstopping. Ik heb ze toen onmindelijk weg gestuurd om een hoge rekening te voorkomen. Wel nog verplaatsings kosten moeten betalen.

23. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na een maand nog geen factuur…

Na een maand nog geen factuur ontvangen. Ze werken met onderaannemers die fictieve emailadressen en telefoonnummers hebben. Je riool ontstoppen doen ze wel, maar je bankrekening is nadien ook lek.
Af te raden !

14. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv