Williamsrejser Anmeldelser 22

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stor tak til Williams rejser for en vel tilrettelagt vandreferie, der bød på afvekslende vandreturer og spændende kulturelle oplevelser. Vi havde inden bestilling af rejsen vores bekymringer for a... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fugletur til Letland. Turen var veltilrettelagt og indlogering levede helt op til vores forventning. Vi fik set mange typer landskab og fugletræk var der masser af. Finn William kørte selv minibus... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lige hjemkommet fra en helt igennem skøn og fantastiske vandre tur til Andalusien. Smukke og tilpas udfordrende vandreture i bjergene , men god guidning og tid til hyggeligt samvær. Den helt rigtige... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Costa Rica er et fantastisk naturrigt og meget smukt land med mange farvestrålende fugle. I følge rejsebeskrivelsen skulle vi besøge to af landets i alt 28 nationalparker, men vi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Costa Rica - et smukt land

I følge rejsebeskrivelsen skulle vi besøge to af landets i alt 28 nationalparker, men vi besøgte ingen af dem! Den ene park blev aflyst – den anden af parkerne skulle der bookes online et par dage før planlagt besøg, men dette skete ikke - jeg ved ikke om det var en tilfældighed; eller fordi rejselederen skulle hente ejeren af rejsebureauet fra en research i Panama 😕 Om det skyldes dårlig planlægning eller ej, ved jeg ikke.

Der blev også aflyst et hotel undervejs, og vi blev indkvarteret i et andet hotel med ekstrem små værelser. Faktisk så små værelser, at vi ikke havde plads til at åbne vores kuffert. Men der var rent og fint. Det var vist et ungdomshotel/hostel med bum-bum-bum musik, der heldigvis sluttede kl. 22. Men de unge mennesker fortsatte høj tale og lidt sang til lidt over midnat, og som rejselederen kækt sagde: ”Det er jo bare for to overnatninger.”

Rejselederens altid lidt for friske bemærkninger til alt, stak til tider dybt og gjorde ofte ondt. Som gæst behøver vi heller ikke konstant at vide hvor meget de aflyste parker og andre ting er sparet firmaet for og hvor dyrt det er at hyre en lokal guide - vi er på ferie og som rejsegæst skal vi ikke interessere os for dette, når vi har betalt for en i forvejen relativ dyr rejse.

Der var heller ikke den store hjælp at hente hvis der opstod et mindre problem, dem måtte vi som gæst selv ordne - også her burde det være et job for rejselederen.

En ros skal rejselederen dog have - han var god til at spotte fuglene.

Vi kunne dog godt have tænkt os, fx ved aftensmaden, at have fået et overblik over næste dags aktiviteter, påklædning og praktiske oplysninger - og ikke bare: Så må vi finde ud af hvad vi så gør.” Det gav ofte uro i en ellers velfungerende gruppe.

Rejsen er beskrevet som: Natur og fuglerejse, men natur og andre dyr end fugle, blev ofte fundet og udpeget af de andre deltagere og vi oplevede ikke den store interesse for andre dyr fra rejselederens side … igen en kommentar: ”Det er jo bare en abe! ”

Vi fik hurtigt den fornemmelse at hele den “administrative” del sejlede og en laissez faire holdning fra både rejseleder og bureauets ejer og vi blev i tvivl om rejselederens rolle? Han var vist mere gæst end rejseleder.

En langt bedre planlægning vil kunne have løst langt de fleste problemer. Derfor kun to stjerner.

Om vi vil tage på sådan en tur i fremtiden med samme rejsebureau er svaret: ”Nej!” ... men gerne med et andet selskab, for landet er helt sikkert værd at besøge igen.

19. januar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi takker Williams for en fantastisk…

Vi takker Williams for en fantastisk rejse, hvor det hele spillede perfekt. Jeg kan varmt anbefale Williams rejser, de sammensætter rejser, der giver meget mere end traditionelle rejser. Vores næste rejse med Williams, bliver til Falklandsøerne, hvor vi skal besøge pingvinerne.

1. februar 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Williamsrejser

Svar fra Williamsrejser

Tak Jakob - en fornøjelse at rejse med dig.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv