WGS WitgoedAnmeldelser

3,6

Hier een koelkast besteld, krijgen we een koelkast geleverd met een lijst aan mankementen: - De koelkast is erg vies, overal vieze vetvlekken op de zijkant, en van binnen niet goed schoongemaa... Vis mer

Ik heb eigenlijk een hele goede ervaring gehad met WGS Witgoed. Ik heb een tweedehands Bosch vaatwasser besteld bij hen en hij werd snel geleverd (2 dagen na de besteldatum). Een jonge jongen kwam de... Vis mer

Contact met het bedrijf was duidelijk, snel en vriendelijk. Levering is gekomen zoals afgesproken. Wel was het gekochte product wat vies, natuurlijk is het gekochte product niet nieuw maar het was wel... Vis mer

1. Hvitevareforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Welkom bij WGS Witgoed. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf met een toegankelijke webshop. Bij ons kunt u als particulier, snel en eenvoudig nagekeken en getest witgoed kopen/bestellen voor een redelijke prijs. - met garantie - snelle levering - gratis drempel levering in Nederland m.u.v. Waddeneilanden, Zeeuws Vlaanderen , stadscentra van Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Ons aanbod bestaat uit tweedehands wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers en koelvriescombi, maar ook hebben we diverse inbouw combimagnetrons. Veelal witgoed van onder andere Miele, Bosch, Siemens, Liebherr en AEG. Daarnaast bieden wij ook witgoed aan van merken als Nordland, Whirlpool, ATAG, Samsung en vele andere merken. WGS WItgoed Sterk in tweedehands.

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

14 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Inbouwkoelkast afgeleverd

Niks. Ik dacht dat onderaan 5 sterren was, want die krijgt u.
Het was een andere dan bestelt, maar zelfs een duurdere en hij doet het als een tierelier. Ben er erg blij mee. De chauffeur was zeer correct en vlot werd de koelkast binnen gebracht. Ook was ik volledig op de hoogte en klopte tijd precies. Hartelijk dank

1. mars 2024

Toplevering!

Snelle levering, netjes alles aangesloten. En witgoed ziet er super goed uit! Ik zat in een call en collega heeft geruisloos zonder mijn te storen alles gedaan. En geduldig gewacht totdat ik m’n call even uit kon om alles af te ronden met hem

24. februar 2024

Goede webshop, slecht product.

Tussen een verbouwing door een tweedehandse koelvriescombinatie besteld via de webshop. Super overzichtelijk en na betalen snel de bezorgdatum al via de mail gekregen. Meneer netjes bezorgd aan de deur en wij hebben de koelkast neergezet volgens de instructies en minimaal 12 uur laten staan zonder stroom, daarna aangezet en op vakantie geweest. Bij thuiskomst bleef de koelvriescombinatie piepen en werkt alleen de vriezer, spijtig. Miskoop. 😅

5. februar 2024

Tweedehands droger besteld

Tweedehands droger besteld. Na ontvangst niet tevreden.via klachtenformulier dit aangegeven. Mocht een andere uitkiezen. Deze die ik gekozen had was niet op voorraad, er was nog wel een andere die wat duurder was. Deze kon ik aanschaffen voor dezelfde prijs. Keurig geregeld dus. Verbeterpunt. Telefonisch beter bereikbaar zijn.

17. januar 2024

Super fijne bezorging

Super fijne bezorging. Wasmachine, droger, koelkast & vriezer van wgs witgoed en 2 jaar later doet alles het nog super. Erg blij mee

6. februar 2024

zijn zeer tevreden over de inductie…

zijn zeer tevreden over de inductie kookplaat. met peraflex aansluiting kunnen alle vier de pitten voluit gebruiken. Wij hebben een opbouw plaat maar voordeel is je kunt hem makkelijk inbouwen. man in de winkel was zeer vriendelijk en behulpzaam. zullen in de toekomst als dat nodig is zeker terug gaan . m vr gr
H V OS

2. februar 2024

Tiptop voor elkaar

Tiptop voor elkaar. Prima machine en goede service. Bezorger/installateur ging pas weg toen de machine draaide.
Het enige puntje van verbetering is dat de bezorger geen pinautomaat bij zich had, wat wel wenselijk was geweest.

6. januar 2024

Rijp voor de stort

Koelkast was er wel echt slechter uit dan de foto's veel roest, stof spinnenwebben en stonk heel erg. Ook mist er een plankje en klepje. Achteraf spijt en kan het niet aanraden. Overduidelijk een oude inruil koelkast die rijp voor de stoet was maar nu nog een keer doorverkocht. Vraag me af of dat mag eigelijk!!

6. januar 2024