Werkschoenen Winkel Anmeldelser 37

TrustScore 3.5 av 5

3,4

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb op zaterdag 11 maart een paar schoenen, zooltjes en sokken besteld, en met de belofte dat deze binnen 1 a 2 dagen zouden verstuurd worden, verwachte ik deze dus de week erna thuis te krijge... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had safetyjogger s3 werkschoenen maat 41 gekocht. Volgende dag al geleverd. Leuke aanbieding met gratis werksokken. Maat 41 viel te groot uit dus retour gestuurd. Binnen slechts 2 dagen ontving ik... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had schoenen besteld, door miscommunicatie op het werk, wou ik mijn bestelling direct erna annuleren. Heb de klantendienst gecontacteerd, nog geen 12uur erna antwoord dat mijn bestelling gea... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Werkschoenen? ➤ 500+ modellen ➤ Op voorraad ➤ Tot 50% KORTING ✚ GRATIS Werksokken ➤ Levering 24 uur ➤ WerkschoenenWinkel.nl

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Koop je werkschoenen ergens anders

Ik heb op zaterdag 11 maart een paar schoenen, zooltjes en sokken besteld, en met de belofte dat deze binnen 1 a 2 dagen zouden verstuurd worden, verwachte ik deze dus de week erna thuis te krijgen.

Inmiddels ik zit in in de tweede week van wachten ondanks eerder contact met klantenservice en nog steeds geen track en trace code gekregen.

Absolute miskoop, laatste keer dat ik wat bij dit waardeloos bedrijf wat bestel.

22. april 2026

Levering conform bestelling

We hebben geleverd gekregen zoals besteld was.
Wel ontbrak een track&trace daardoor verrast dat de bestelling bezorgd werd.
Geen klachten tot zover.

10. oktober 2025

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering. Ik moest zelfs de maat wijzigen en dat was binnen een paar dagen geregeld. Het bedrijf werkt logistiek gezien echt correct en ik ben erg blij dat ik klant ben bij dit bedrijf. Zelfs toen ik de klantenservice belde, schakelde de medewerker snel over naar het Engels, omdat ik het min of meer kan spreken. Ik heb zelf bij een groot logistiek bedrijf gewerkt en ik zie en begrijp hoe hun bedrijf werkt en alles bevalt me. Ik ben erg dankbaar en ik wacht nog steeds op vervanging van mijn schoenen, want ik moest ze voor de tweede keer vervangen, ik had de maat gewoon niet goed ingeschat.☺️

17. juni 2025

Beste Khrystyna,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service! We doen ons best om snel en flexibel te reageren op verzoeken, zoals het aanpassen van de maat, en we zijn blij dat u dat waardeert. Het is ook goed om te horen dat u de omschakeling naar Engels op prijs stelt – klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Dank u wel voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. We hopen dat de vervangende werkschoenen snel naar wens geleverd worden!

Het team van Werkschoenenwinkel.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede kwaliteit werkschoenen met snelle levering!

Werkschoenen besteld voor mijn werk in de zorg. Super blij mee. Hebben extra grip en levering was binnen 2 werkdagen. Top!

21. mai 2025

Beste Monica,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat de werkschoenen perfect voldoen aan uw behoeften in de zorg en dat de levering snel was.

We wensen u veel plezier en comfort met uw nieuwe werkschoenen!

Het team van Werkschoenenwinkel.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb dames hoge safety Jogger Isses…

Ik heb dames hoge safety Jogger Isses werkschoenen S3 besteld. Ben super tevreden zitten zo lekker en ik heb geen last meer van mijn voeten. Ik heb 1 maatje groter gepakt want heb tevens inlegzolen erbij besteld voor lang staan en lopen. Dit is gewoon perfect. En het is ook nog een mooie werkschoen om te zien. Voor alle dames die in de horeca keuken werken, raad ik deze echt aan.

2. april 2025

Svar fra Werkschoenen Winkel

Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback!

Blij dat u zo tevreden bent over de werkschoenen die u bij ons besteld heeft!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

3 weken geleden werkschoenen besteld

3 weken geleden werkschoenen besteld. Vorige week gebeld en zouden vrijdag of maandag binnenkomen. Nu weer een week later nog steeds geen bericht wanner ik ze krijg.
Denk dat ik dinsdag ga bellen en annuleer want dit is niet hoe je met klanten omgaat.
Vandaag gebeld en kreeg te horen dat de levering verzet is naar “eind mei” dit kan toch niet???????
Heb gelijk gezegt dat ik mijn geld terug wil. Kijken hoelang dat gaat duren….

3. mai 2025

Svar fra Werkschoenen Winkel

Bedankt voor uw beoordeling.

Onze excuses voor het ongemak. Helaas kan ik uw naam niet in ons systeem terugvinden, waardoor ik niet kan controleren of de terugbetaling al heeft plaatsgevonden.
Mocht dit niet het geval zijn, of kunnen wij u ergens anders mee helpen, dan verzoek ik u vriendelijk om contact met ons op te nemen per telefoon of e-mail.

Met Vriendelijke Groet,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Kom afspraak na

Na een trage start wat betreft versturen pakket is het nu toch aangekomen.
Communicatie kan wat flotter

17. februar 2025

Svar fra Werkschoenen Winkel

Hartelijk dank voor uw aangepaste review. We zijn blij dat uw pakket is afgeleverd en waarderen uw feedback. Uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Aanrader

Heb de klantendienst gecontacteerd, nog geen 12uur erna antwoord dat mijn bestelling geannuleerd wordt en dat mijn centjes worden teruggestort.

Daarna heb ik ze toch opnieuw besteld, gisteren besteld, vandaag om 16u netjes ontvangen. En ze zitten geweldig!

Dank je wel voor de TOPservice, weinig doen er beter.

14. februar 2025

Beste Jill,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je tevreden bent met de schoenen. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer!

Top!

Heel goed advies gekregen van Romana.
Fijn bedrijf!

19. desember 2024

Beste Carola,

Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent door Romana! Bedankt voor uw positieve feedback!

De schoenen zijn comfortabel

De schoenen zijn comfortabel, goed beschermend en stevig.

30. november 2024

Beste Yulin,

Blij om te horen dat de schoenen comfortabel en stevig zijn, en goed bescherming bieden! Bedankt voor uw feedback!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

eerder schreef ik een negatieve review

eerder schreef ik een negatieve review, aangezien de schoenen tot 2x aan toe veel te groot waren. werkschoenenwinkel heeft netjes uit zichzelf contact met mij gezocht en ze hebben mijn klacht serieus genomen en naar uiterste tevredenheid opgelost. het geld gaan ze retourneren en de sokken mag ik houden. erg netjes van ze

4. desember 2024

Beste Sandra,

Wij zijn blij dat de situatie naar tevredenheid is opgelost! Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor uw positieve feedback over de service!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Houden zich niet aan afspraken voor levering!!

Ze adverteren op de site dat als je voor 16:00 uur besteld je order dezelfde of uiterlijk de volgende dag verstuurd gaat worden. Staat ook in mijn bestelbevestiging. Om deze reden hier besteld, product was voorradig volgens de site, nu ruim een week later en 2 telefoontjes naar de klantenservice nóg niets binnen. Nu was het vanochtend nog niet duidelijk of het verstuurd kan worden dus heb het maar laten annuleren. Prima.
Krijg ik een mail dat ze gaan kijken of het überhaupt nog geannuleerd gaat worden.. Kortom, niets bestellen hier want ze houden zich niet aan de afspraken.

21. november 2024

Beste Mirjam,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en dat de communicatie rondom de levering en annulering niet naar wens is verlopen.

Wij hebben het orderbedrag teruggestort op uw rekening. Excuses voor het ongemak!

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, staan wij klaar om u te helpen.

Slechte service

heb na 3 weken mijn geld nog steeds niet terug van mijn geannuleerde bestelling. Contact opgenomen maar daar komen alleen maar smoesjes uit

Update: Na de negatieve review kon het wel ineens snel overgemaakt worden. Zegt genoeg

14. oktober 2024

Beste Boyd,

Hartelijk bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de afhandeling niet geheel naar wens is verlopen. Door een interne fout heeft de betaling helaas vertraging opgelopen en is deze niet direct bij onze financiële administratie verwerkt. Ook door de afwezigheid van de administratie heeft dit langer geduurd dan gewenst.

Op 5 november 2024 is het volledige bedrag aan u terugbetaald. Ik wilde u hier graag persoonlijk meer uitleg over geven, maar tijdens ons telefoongesprek gaf u aan hier geen verdere behoefte aan te hebben.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer snelle service met verzending

Zeer snelle service met verzending. Ook bij navolging van order zeer correct en snel

7. august 2024

Svar fra Werkschoenen Winkel

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en de opvolging van uw bestelling.

Goed geholpen

Goed geholpen

Ik had extra vragen over de werkschoenen die ik wilde bestellen. Klantenservice gebeld en goed geholpen. Hele fijne ervaring hier gehad.

22. juli 2024

Svar fra Werkschoenen Winkel

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze klantenservice en dat u een prettige ervaring heeft gehad bij het bestellen van uw werkschoenen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte support en super traag

Waardeloze klantensupport en super trage levering. Wacht nu al 3 maanden op mijn bestellen en ben al vanaf week 2 bezig met support contacten.

Edit: Geld uiteindelijk teruggekregen.

27. februar 2024

Beste Sven,

Dank voor uw feedback! Wij vinden het erg vervelend om te horen dat het zo lang heeft geduurd, omdat wij snelle levering namelijk erg belangrijk vinden. Wij hebben u tussentijds laten weten dat uw order vertraging heeft opgelopen vanwege een beperkte voorraad.

Het originele orderbedrag is teruggestort op uw rekening. Wij hebben u 12 keer gemaild en geprobeerd telefonisch te bereiken om de klacht verder af te ronden. Helaas bent u tot op heden niet bereikbaar.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Koop hier nooit je werkschoenen!!!

In mijn vakantie in september werkschoenen gekocht van het merk Reebok voor €138.00!!!
Deze nog geen 3maanden aan gehad en toen gingen ze al stuk aan de binnenkant.
Meerdere mails gestuurd met de foto's van de kapotte schoenen erbij
Kreeg als antwoord dat deze schoenen niet goed waren voor mijn voeten en dat ik maar andere moest bestellen.
Dus niets over een vergoeding of korting
Hiern weer mails gestuurd maar geen antwoord meer.
MENSEN KOOP HIER NOOOOIT!!! JE SCHOENEN
ze willen alleen verdienen en geven geen service
Voor mij nooit meer

13. desember 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv