WeLoveFootballShirts Anmeldelser

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

bestelling verliep goed, verzenden op eigen kosten

Ik heb hier besteld en het verliep helemaal prima. Ondanks de maten op de site, paste het shirtje helaas niet goed. En moest ik dus het shirtje terug sturen. Dit is verder helemaal prima afgehandeld. Helaas wel de verzendkosten kwijt en betalen om retour te sturen. Maar dat is een beetje het risico dat ik zelf genomen heb. Dus alleen bestellen als je zeker weet dat het past.

10. juni 2026
Logoen til WeLoveFootballShirts

Svar fra WeLoveFootballShirts

Beste Maaike.

Bedankt voor je beoordeling. Het klopt inderdaad dat het retouneren op eigen kosten is mits er iets aan de zending fout is gegaan door ons.

De shirt maat en lengte x breedte afmetingen van onze voetbalshirts staan online vermeldt. Naast productomschrijving is er een tab met specificaties. A = oksel x oksel in centimeters. B = nek x onderzijde shirt. In jouw geval was dit A 45 cm breed x B 65 cm lang.

Jammer dat deze over het hoofd is gezien... Had inderdaad de verzendkosten (van mijn kant) en retourkosten (van jouw kant) kunnen besparen.

Wellicht een volgende keer beter 🤞

Met vriendelijke groet,

Melvin

Perfekt

Habe ein Trikot bestellt Dienstag Abends, nach Deutschland, Donnerstag Mittag war es da und Trikot im Top Zustand alles gepasst und faire Preise. Nur weiter zu empfehlen.

25. juni 2026

Erg goede klantenservice

Erg goede klantenservice! PostNL had het pakketje niet geleverd, terwijl er in de app stond van wel. PostNL verwees me door naar Welovefootballshirts en binnen 1 minuut werd er met heldere communicatie snel en goed gehandeld en een nieuw pakket opgestuurd.

20. mars 2026

Prachtige winkel, mega vriendelijk en behulpzaam

Wij zijn eindelijk eens in deze prachtige winkel langsgeweest in Roosendaal. Stond al even op ons lijstje, maar het is bijna een museum zo mooi en het zit ook nog eens in een prachtige passage. Je bent ook niet binnen een kwartier weer buiten.

Wij hadden zelf een Vintage shirtje maar wilde daar heel graag bedrukking op. Door tips te geven waar we de letters vandaan konden halen, heeft de eigenaar voor ons de bedrukking gedaan. Wat een enorme service. De moeite waard, ik kan niet anders zeggen. Dank jullie wel!

18. januar 2025

Een klasse apart

De service is top, ook als je via de webwinkel iets besteld. Mijn zoontje van 12 had zelf shirtjes besteld en had dat niet helemaal goed aangepakt. Daar werd snel, vriendelijk en constructief op gereageerd, zodat er in no time een oplossing kwam en het alsnog een positieve ervaring werd.

De fysieke winkel is een klasse apart, het voelt eigenlijk meer als een museum. De ruimte is zorgvuldig aangekleed met historische items en de eigenaar weet bij elk shirt wel enthousiast een leuk feitje of anekdote te vertellen. Ik kom er graag en ik hou niet eens van voetbal... :-D

Ook de prijs-kwaliteit verhouding is prima.

17. august 2024

Echt de moeite waard!

Top winkel in Roosendaal, zowel voor voetbal- als nba-shirts. Er is van alles, in allerlei maten. Echt de moeite waard, we komen zeker nog eens terug!

25. mai 2024

Linfield away 'sash' shirt

Absolutely fantastic to deal with and great communication. Finally got my hands on the Linfield away 'sash' shirt that is so hard to come by nowadays. 100% legit shirt, I will definitely be purchasing again in the near future. Highly recommend 😊👍

15. desember 2023

Real Madrid trøjer.

Har modtaget 2 Real Madrid trøjer som helt lever op til mine forventninger. De er begge ægte og uden fejl. Er første gang jeg bestiller hos dette firma, men ikke sidste. Kan varmt anbefales.

1. august 2023