Vi bestilte to produkter, en ledning og en adapter, begge produkter med tydelig Apple logo og beskrivelse. Produkterne pakkes og leveres fint indenfor en uges tid. Da vi åbner og kigger på adap... Vis mer
Selskapet har svart
FANTASTISK god personlig service🤩 Fordi jeg åbenbart er lidt blondine blank på, hvilke kabler jeg skulle bestille og kom så til at bestille de forkerte🤷♀️🤦♀️ Men Nikolaj vidste lige præcis HV... Vis mer
Selskapet har svart
Super service. Jeg fik ved en 'autofill-fejl' skrevet min gamle adresse ind i leveringsfeltet og glemte efterfølgende alt om at min pakke aldring kom. We_Apple sørgede for at den gamle bestilling al... Vis mer
Selskapet har svart
Mine varer blev leveret hurtigt. Desværre var en af dem defekt, hvilket var ærgerligt. Efter at have kontaktet deres support, sendte de straks en erstatning samme dag.
Hos We❤️Apple brænder vi for alt, der handler om Apple. Vi holder dig opdateret med de seneste Apple-nyheder, guides, rygter og produktlanceringer, så du altid er på forkant med udviklingen. Gennem vores prisguide hjælper vi forbrugere med at finde de bedste og billigste priser på Apple-produkter på tværs af danske forhandlere. Vores mål er at gøre det nemmere og mere gennemsigtigt at træffe de rigtige købsbeslutninger. Vi sætter stor pris på feedback fra vores brugere og læsere, da den hjælper os med løbende at forbedre platformen og skabe den bedst mulige oplevelse for Apple-entusiaster i Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Flere af de vare jeg bestilte var forkerte, talte efterfølgende med We❤Apple som lovede at rette fejlen og sende de korrekte vare. Har her flere måneder efter ikke modtaget noget og har prøvet at komme i kontakt med dem uden held.😡
Svaret herunder fra we♥️Apple passer ikke!!
Vi har ikke været i kontakt med dem og vi har heller ikke fået vores penge tilbage!
Opdatering Febuar:
De har nu refunderet for manglende vare

Svar fra We❤️Apple.dk
Produkterne pakkes og leveres fint indenfor en uges tid.
Da vi åbner og kigger på adapteren er der ikke Apple logo eller andet som viser det er et Apple produkt.
Vi har herefter forgæves forsøgt at komme i kontakt med butikken, både på mail og telefon, uden nogen form for reaktion fra butikken. Vi har skrevet 3 gange og ringet endnu flere gange, men der svares slet ikke.
Det er utrolig ringe service og vi kan pt kun fraråde at handle i butikken.
Opdatering januar:
Vi penge tilbage for adapterne. Men stadig ingen kommunikation.

Kort sagt.
Ved forsøg på reklamation over defekt produkt er der INGEN respons fra WeLoveApple.
Jeg har over de sidste måneder skrevet til dem 3. gange om samme problem, men der er ingen der vender retur.
Lang sagt.
Jeg købte 2 stk. Originale Apple Magsafe ladere, den ene var konstant 40 grader og den anden hyler så snart den er sluttet til. (begge er tilsluttet original Apple 20W oplader, der også er købt ved WeLoverApple)
Jeg skrev til dem og fik fint svar, hvor de ombyttede laderne.
De to nye ladere er dog også defekte. De hyler når de er sluttet til, jeg har igen forsøgt at kontakte WeLoveApple, men denne gang har jeg fået den kolde skulder. der er på trods af 3 kontaktforsøg, ingen der vender retur.
Hvis man ringer til Tlf. nummer bliver man blot henvist til at skrive en mail, men her er der ingen respons.
Opdatering: 17/12-2025
WeLoveApple er nu vendt retur og har refunderet begge ladere.

Svar fra We❤️Apple.dk
Modtog desværre ikke hele min pakke men de var rigtig hurtige til at sende den manglende del. Super god service og søde. Produktet virker fint.
Oplevede en mindre forsinkelse med leveringen men helt outstanding kundeservice. Hurtig besvarelse og hjælpsomme. Skulle til at købe hos dem igen for familiemedlem men de har desværre ikke de ting jeg skulle bruge til 16E modellen. Køber her helt sikkert igen
Hurtigt ekspedition og nem købsoplevelse
Og priserne også fine...;-)
De må gerne være bedre til at give besked om ordrestatus, og også svare telefonen og på beskeder. Ellers en fin oplevelse.
Magsafe funktionalitetet duede overhovedet ikke, så coveret var lige til at arkivere lodret.

Svar fra We❤️Apple.dk
Bestillingen kom hurtig frem. Og alt virker som det skal
Hurtig levering.
Bestilte 20 enheder, men fik 15 tilsendt.
Efter kontakt med supporten, fik jeg hurtigt de sidste 5 uden problemer. Så fuld tilfredshed herfra.

Svar fra We❤️Apple.dk
Fin lille butik med godt udvalg af tilbehør. God og hurtig rådgivning. Havde et lille leveringsproblem, men et blev løst med det samme og uden problemer.

Svar fra We❤️Apple.dk
Rigtig fin service, og hurtig respons på kvik chatten. Pakken kom allerede efter 2 dage

Svar fra We❤️Apple.dk
God service og meget konkurrencedygtige priser

Svar fra We❤️Apple.dk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.