Wellvita Anmeldelser

1 886

4,0

Levering is meestal binnen één week. Soms is de verpakking beschadigd, maar nooit iets weggeraakt.

Medewerksters zijn altijd vriendelijk aan de telefoon. Ik ervaar deskundigheid, wat gelijk vertrouwen geeft. Er wordt snel gehandeld, evt naar een oplossing gezocht ,en dat is heel prettig. Ik ben... Vis mer

november is niet bezorgd. waarschijnlijk naar servicepunt(niet bekend) Assistentie heeft bezorging in januari aangepast naar in de brievenbus. Ik moest wel verzendkosten betalen. De produc... Vis mer

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Helse- og velværebutikk
  3. Apotek

Wellvita - Gezondheid voor jou

Wellvita - Gezondheid voor jou

Jouw gezondheid is belangrijk voor ons

Levering direct in je brievenbus

Leveringstijd: 5 tot 10 werkdagen

Bij Wellvita betaal je pas nadat jij je product hebt ontvangen

Bra

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 886)

23 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snel opsturen van bestellingen

Snel opsturen van bestellingen. Automatisch vervolg order opsturen gaat mij echte iets te snel. Zonder eerst te vragen of we wel tevreden zijn.

29. mai 2023

Beste meneer/mevrouw Bakker,

Onze produkten zijn verbonden aan een herhaalservice.
Wanneer u bestelt via onze website krijgt u een toelichting op wat deze herhaalservice inhoudt en dat u deze altijd kunt aanpassen of stoppen.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Fijne dag toegewenst!

I have the feeling that I was forced to…

I have the feeling that I was forced to accept more medicines than necessary due to misunderstanding.
I have to pay a lot which is not all that necessary.
Two receipts are waiting for me to be paid. Why two receipts instead of one?

23. juli 2023

Beste meneer Onwuka,

Bedankt voor uw bericht.

U heeft via onze website een eenmalige bestelling gedaan van het produkt Virizil.
Daarbij heeft u een gratis doosje Visolie van ons ontvangen, aangezien u ja heeft gezegd tegen het ontvangen van onze nieuwsbrief.

U heeft de desbetreffende factuur 355271 reeds voldaan via Ideal.
Welke twee bonnen u heeft ontvangen is ons onduidelijk, wellicht kunt u dit nader toelichten.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan gerust weer contact met ons op.

Why do you add harmfull chemicals to a…

Why do you add harmfull chemicals to a natural product. e.g cayenne pepper capsules. why add magnesium stearate, calsium phosphate dibasic dihydrate etc.
You should add it on your bottle and not a side note inside the bottle. I wouldnt have bought it if i knew about the additives.

26. juli 2023

Hello Mr/Ms,

Thank you for your feedback.
At Wellvita, we do not have cayenne pepper capsules.
So we think this review is not for Wellvita.

Kind regards,

Wellvita

I've been struggling for years with hair growth

I've been struggling for years with nail and hair growth, I've been using the Wellvita product-Hair,nail and skin product and man in this six months my nails are stronger and has grown so much as well as my hair. My hair is stronger and breakage has also reduced. My skin is radiant and looks healthier. This product works if you use it on a regular basis.

15. juli 2023

goede servise

Snelle afhandeling ook bij het annuleren van vervolg bestelling.prijs verschil van vervolg bestelling te hoog daarom geannuleerd .

18. juni 2023

Nog niet gebruikt

Nog niet gebruikt, dus weinig over te zeggen

18. juni 2023

Hallo mevrouw Duffels,

Bedankt voor uw feedback.
Deze review is meer om een beoordeling te geven over hoe de bestelling en de levering is gegaan. Mocht u nog een review willen geven over de levering, zouden we dat zeer op prijs stellen.

Met vriendelijke groet,

Goedemorgen 9 juni besteld en betaald…meneer

Goedemorgen 9 juni besteld en betaald tot op heden nog niets ontvangen

30. juni 2023

Hallo meneer Boekelder,

Een ster is terecht, wanneer u uw bestelling niet heeft ontvangen.
Ik kan zien via Track and Trace dat ze op 14 juni bij u langs zijn geweest en dat u niet thuis was. En hebben ze uw bestelling weer meegenomen.
Onze pakketjes passen door de brievenbus, maar dat is helaas bij u niet gebeurd.
We hebben inmiddels telefonisch contact gehad,
en hebben de oplossing persoonlijk met elkaar kunnen bespreken.

Met vriendelijke groet,