2,9

Middels

jeg fik købt mig en vibrationstræner…

jeg fik købt mig en vibrationstræner den larmer når jeg træner på den meget mærkeligt. så skriver jeg og ringer til dem ingen svarer. Udover det fulgte der et mystiske gavekort med i prisen, men hvor mon det er henne, jeg har intet set.Det er ren fup og de er fuld af l@@@. Inden jeg købte denne maskine spurgte jeg på deres hjemmeside da det var en robotchat man kunne skrive med, spurgte om hvorfor der ikke var nogle anmeldelser om deres produkter og hjemmeside,”den skrev at det var et nyt familiefirma og at de ikke har noget op nu men den vil komme snart.

3. januar 2025

Ingen svar fra kundeservice

Modtog min vibrationstræner og kunne konstatere at der rasler noget rundt i maskinen, der lyder som en løs skrue. Dette skrev jeg til Welltoday. Det svarede de ikke på. Ved afprøvning bemærkes det, at den klaprer/banker i den ene side, og det skriver jeg også til Welltoday om, og anmoder om at få den ombyttet eller returneret. Det svarer de heller ikke på. På trods af at de har 101 dages returret. Som jeg ser det, er det et svindelfirma, desværre. Det er muligt at en vibrationstræner virker, men køb hos et andet firma end dette.

20. juni 2025

Fin vibrations træner

Fin vibrations træner - men havde jeg beholdt kassen, var den sendt retur.
Jeg har et par gange skrevet til kundeservice, og fik heldigvis så meget hjælp af min datter at jeg forstod det hele!!! Efterfølgende har jeg skrevet igen; har jeg misforstået noget, eller var der noget med et gavekort? Hvor er det? Hvis man vil sælge en vare, må man også svare kunderne!!

27. mars 2025

Elendig kundeservice

Købt vibrationstræner. Hurtig levering men elendig kundeservice. Man kan kun sende mail og de svarer ikke. Via chat skriver de bare se mail men den kom ikke. Heller ikke i spam så håber ikke maskinen går i stykker.

10. april 2025

Langsom kundeservice

Bestilte en vibrationstræner, den kom hurtigt, jeg konstaterede at det var en forkert type, jeg havde købt. Kundeservice var lidt langt tid om at komme op i omdrejninger. Fungerede dog fint da "der kom hul igennem" Om maskinens funktion kan jeg ikke udtale mig, den var kun ude af pakken i ca 3 minutter, men den var flot.

4. februar 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis