Se hva andre synes
Service was perfect en ook zeer vriendelijk en professioneel. Wel jammer, dat ik 2 keer op de fiets van Overloon naar Venray moest komen want ik had de eerste keer geen bankpas en paspoort bij me. Vo... Vis mer
Naar Kivits geweest voor een eenvoudige Nokia GSM telefoon met een goede camera. Er waren maar 2 exemplaren beschikbaar. Het exemplaar wat ik kocht bleek een slechte camera te hebben (QVGA is geen Qua... Vis mer
Ik werd gebeld door een medewerker van Kivits met de mededeling dat mijn telefoonabonnement binnenkort afloopt. Ze hadden een nieuwe aanbieding voor mij. Die nog beter bij mijn belgedrag past. Pr... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Eén winkel voor al uw producten in huis, dat is Welcom. Met onze jarenlange ervaring helpen onze adviseurs u bij het vinden van de oplossing die het beste bij u past. En daar nemen wij graag de tijd voor. Want of het nu gaat om een Mobiel-abonnement op maat of extra advies over Internet, TV en Bellen; Welcom helpt u van A tot Z: van overstap tot installatie en meer. Wees Welcom bij.
Kontaktopplysninger
De Bleek 58, 5801 MD, Venray, Limburg, Nederland
- 0884450300
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering en vriendelijk personeel
Nadat ik mijn telefoon had besteld werd ik na 1 dag al gebeld dat hij binnen was. Daar werd hij binnen een uur klaargemaakt voor gebruik! Super goede service en vriendelijk personeel kan er altijd terecht wanneer er toch iets mocht zijn
Service was perfect en ook zeer…
Service was perfect en ook zeer vriendelijk en professioneel.
Wel jammer, dat ik 2 keer op de fiets van Overloon naar Venray moest komen want ik had de eerste keer geen bankpas en paspoort bij me. Volgende keer graag vermelden in de oproep, zodat dit niet meer gebeurt. Kwestie van empathie lijkt me.
Problemen zeer deskundig op verholpen
Problemen zeer deskundig op verholpen
En dat ook nog zonder extra kosten .
controleer je acties
Tijdens het aansluiten van de nieuwe telefoon werd er niet gechecked of er data werd overgenomen, na 45 minuten kwam hij erachter dat hetn iet gebeurde, nog eens 60 minuten moeten wachten.

Correcte communicatie
Altijd een hartelijk welkom en…
Altijd een hartelijk welkom en geduldige medewerkers ( zeker als je dyslect bent wat mobiel betreft).
Goed geholpen en vriendelijk personeel.
snelle en vriendelijk geholpen
Zijn altijd behulpzaam en vriendelijk
Vriendelijk en bekwaam personeel et…
Vriendelijk en bekwaam personeel et persoonlijke aandacht en prima service.
Super klantenservice
Super klantenservice! Ze helpen je echt van A tot Z en ontzorgen je volledig. Waar ik bij andere bedrijven op de wachtlijst stond, werd ik bij Kivits binnen één dag geholpen. Snel, professioneel en betrouwbaar. Echt een aanrader!
Prima service.
Prima service!
Meer dan dik tevreden!!
Ik ga al jaren voor mijn mobiele telefoon naar Welkom bij Kivits, omdat zij hele goede en fijne service bieden. Ik kan ze alleen maar aanbevelen en dat doe ik dan ook!
Goede service, deskundig personeel.zouden mijn nieuwe contract door mailen. Is tot nu toe niet gebeurd.

Svar fra Welcom bij Kivits - Venray
De verkoper Toon was zeer vriendelijk…
De verkoper Toon was zeer vriendelijk en behulpzaam
afspraak overeenkomst niet verstuurd
werd zaterdag 28-02 gezegd dat contracten nog dezelfde dag in mailbox zou zitten. echter 03-03 moeten bellen dat overeenkomst nog steeds niet gestuurd is

Svar fra Welcom bij Kivits - Venray
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.