Welcom bij Kivits - Venray Anmeldelser 268

4,6

Beliggenhet

Bytt filial

De Bleek 58, 5801 MD Venray, Limburg, NL

Service was perfect en ook zeer vriendelijk en professioneel. Wel jammer, dat ik 2 keer op de fiets van Overloon naar Venray moest komen want ik had de eerste keer geen bankpas en paspoort bij me. Vo... Vis mer

Naar Kivits geweest voor een eenvoudige Nokia GSM telefoon met een goede camera. Er waren maar 2 exemplaren beschikbaar. Het exemplaar wat ik kocht bleek een slechte camera te hebben (QVGA is geen Qua... Vis mer

Ik werd gebeld door een medewerker van Kivits met de mededeling dat mijn telefoonabonnement binnenkort afloopt. Ze hadden een nieuwe aanbieding voor mij. Die nog beter bij mijn belgedrag past. Pr... Vis mer

1. Mobiltelefonforhandler
  2. Reparasjonsverksted for mobiltelefoner
  3. Leverandør av telekommunikasjonsutstyr

Eén winkel voor al uw producten in huis, dat is Welcom. Met onze jarenlange ervaring helpen onze adviseurs u bij het vinden van de oplossing die het beste bij u past. En daar nemen wij graag de tijd voor. Want of het nu gaat om een Mobiel-abonnement op maat of extra advies over Internet, TV en Bellen; Welcom helpt u van A tot Z: van overstap tot installatie en meer. Wees Welcom bij.

• De Bleek 58, 5801 MD, Venray, Limburg, Nederland

• 0884450300

4,6

Enestående

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Snelle levering en vriendelijk personeel

Nadat ik mijn telefoon had besteld werd ik na 1 dag al gebeld dat hij binnen was. Daar werd hij binnen een uur klaargemaakt voor gebruik! Super goede service en vriendelijk personeel kan er altijd terecht wanneer er toch iets mocht zijn

5. mai 2026

Service was perfect en ook zeer…

Service was perfect en ook zeer vriendelijk en professioneel.
Wel jammer, dat ik 2 keer op de fiets van Overloon naar Venray moest komen want ik had de eerste keer geen bankpas en paspoort bij me. Volgende keer graag vermelden in de oproep, zodat dit niet meer gebeurt. Kwestie van empathie lijkt me.

4. mai 2026

controleer je acties

Tijdens het aansluiten van de nieuwe telefoon werd er niet gechecked of er data werd overgenomen, na 45 minuten kwam hij erachter dat hetn iet gebeurde, nog eens 60 minuten moeten wachten.

2. mai 2026

Svar fra Welcom bij Kivits - Venray

Geachte lezer, excuses dat het overzetten van uw gegevens langer duurde dan gepland ook bij ons zit het wel eens tegen,maar proberen u toch altijd zo goed mogelijk te helpen.

Super klantenservice

Super klantenservice! Ze helpen je echt van A tot Z en ontzorgen je volledig. Waar ik bij andere bedrijven op de wachtlijst stond, werd ik bij Kivits binnen één dag geholpen. Snel, professioneel en betrouwbaar. Echt een aanrader!

Prima service.

Prima service!

2. mars 2026

Meer dan dik tevreden!!

Ik ga al jaren voor mijn mobiele telefoon naar Welkom bij Kivits, omdat zij hele goede en fijne service bieden. Ik kan ze alleen maar aanbevelen en dat doe ik dan ook!

Goede service

Goede service, deskundig personeel.zouden mijn nieuwe contract door mailen. Is tot nu toe niet gebeurd.

Svar fra Welcom bij Kivits - Venray

Bedankt voor uw beoordeling, er is wat vertraging in het systeem met het verwerken en mailen van de contracten. Ik heb het alvast handmatig naar u verzonden.

afspraak overeenkomst niet verstuurd

werd zaterdag 28-02 gezegd dat contracten nog dezelfde dag in mailbox zou zitten. echter 03-03 moeten bellen dat overeenkomst nog steeds niet gestuurd is

28. februar 2026

Svar fra Welcom bij Kivits - Venray

Beste heer Rongen,helaas hebben we afgelopen week een probleem in ons systeem gehad waardoor het contract niet automatisch is verzonden,onze welgemeende excusses hiervoor.