WehaveAnyspace Anmeldelser

4,8

I found this website on Facebook and it's such a handy tool if you just moved here and are looking for new spaces. They are really friendly and helped me navigate through possible spaces until they fo... Vis mer

Geen tijd om zelf honderden bedrijvenpagina’s op internet te doorzoeken, kwamen wij in contact met WeHaveAnySpace. Na een quickscan van onze wensen, wisten zij ons al binnen 48 uur een passende kant... Vis mer

Ik voelde mij zeer serieus genomen door mijn contactpersoon Ed B en zijn collega's. Ik had vanaf het begin alle vertrouwen dat zij een geschikte kantoorruimte voor mij zouden vinden. En met succes! Ik... Vis mer

'S avonds laat heb ik een aanvraag ingediend voor een ruimte waar mijn KVK gevestigd kan worden en 's morgens vroeg werd ik gebeld door Joost met een goed aanbod. Joost denkt met je mee en dat vind i... Vis mer

1. Næringsmegler
  2. også i
  3. Kontorutleiebyrå
  4. Leie av virtuelle kontor
  5. Postkasseutleie

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

WehaveAnyspace, alle ruimte voor jouw nieuwe werkplek Vind gratis de ideale kantoorruimte WehaveAnyspace helpt bedrijven gratis met het vinden van de ideale kantoorruimte. Onze website geeft direct inzicht in beschikbare kantoorlocaties. Of het nu gaat om een flexwerkplek, full service kantooroplossing of huur per m², wij bieden altijd de beste kantoorruimte. Met een grote verscheidenheid aan kantoorpanden richten we ons zowel op multinationals als ZZP’ers.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vriendelijke service

Ik ben erg goed, vriendelijk en snel geholpen door de medewerkers van We Have Any Space. Meneer Wolbers heeft mij goed begeleid en binnen een week zat ik op mijn nieuwe kantoor!

20. mars 2018

Snelle service

Snelle service en vriendelijke benadering. Denkt met de klant mee. Zeker aan te raden voor het zoeken van kantoorruimte

19. mars 2018

Snel geholpen en met succes

Snel geholpen en met succes! Wisten goed met mij mee te denken en konden mijn wensen goed invullen. Zeker aan te raden wanneer u zoekt naar een kantoorruimte

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling. Weten waar ze over praten en denken ook met je mee. Wij hadden ivm brandschade snel een 12-tal werkplekken nodig voor 2 maanden en binnen 4 dagen was het rond. Duidelijke voorwaarden en zeer snelle besluitvorming. Top gewoon.

Met succes verhuisd.. Proland Media

Onze organisatie zocht kantoorruimte in hartje Amsterdam. Wensen en eisen zijn duidelijk gemaakt en Anyspace heeft in korte tijd een passende aanbieding gedaan. Prima communicatie en administratieve afhandeling. 5 sterren ***** keurig gedaan! Proland Media

Informatie schoolproject

Voor een schoolproject had ik informatie nodig over het huren van een bedrijfsruimte. Ik ben ontzettend snel geholpen en kreeg meteen de informatie die ik nodig had! Ontzettend fijn en ik ga het zeker in gedachte houden voor na mijn afstuderen.

Super

Erg vriendelijke benadering en denkt goed mee, de service ben ik ook super tevreden mee. Goede aanrader voor het zoeken van kantoorruimte.

Uitstekend!

5 sterren, vanwege de snelle en klantvriendelijk manier waarom ik ben geholpen. Ik werd erg met mij meegedacht. Ik raad WehaveAnyspace aan bij iedereen die zoekt naar kantoorruimte

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Ik mailde op zondag mijn vraag, kreeg die dag nog een mail terug met de melding dat ik maandag teruggebeld zou worden. Die maandag direct een afspraak ingepland voor een bezichtiging en op dinsdag had ik de sleutel van mijn nieuwe kantoor in mijn hand. Heel fijn.

Goede snelle service

Goede snelle service, werd direct geholpen. Mocht je op korte termijn een ruimte nodig hebben moet je hier zeker kijken.

Goede service

Het maken van de afspraak verliep erg prettig. Goede toon en meedenkend. Erg flexibel toen bleek dat tijdstippen veranderden!

16. mars 2018