Erg blij met de diensten die we bij hen afnemen. Vorig jaar overgestapt met onze website en dit jaar ook opslag met nextcloud toegevoegd. We hadden voor ze gekozen vanwege de transparante prijzen,... Vis mer
Se hva andre synes
Support is heel goed, maar het systeem zelf is waardeloos! Het kost hen enorm veel tijd om gegevens te achterhalen van je DNS (wat je zelf niet kan doen). Toen mij werd gezegd dat alles zou werken pro... Vis mer
In juni 2006 nam ik mijn eerste product bij WebOké af, en sindsdien ben ik nog altijd klant. De hosting is stabiel, de communicatie helder en de support is werkelijk uitstekend. Zelfs bij complexe p... Vis mer
Met de AI van Web-Oke een nieuwe wordpress website gemaakt, wat een uitkomst. Mijn oude website liep qua updates zwaar achter en begon steeds meer gebreken te vertonen, ondanks dat ik er enorm tege... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om WebOké
Skrevet av virksomheten
De servers van WebOké zijn geoptimaliseerd voor ieder type CMS zoals Wordpress, Woocommerce, Magento en Joomla.
Je kunt met ieder type website terecht bij WebOké, er zijn webhosting producten voor ieder doel en budget te vinden, daarbij wordt vanzelfsprekend de állerbeste service geboden.
Laat je je website al bij een andere hoster hosten? Dat is geen probleem! De webhosting verhuisservice van WebOké maakt het eenvoudig om je website naar onze razendsnelle servers te verhuizen.
Check of je domeinnaam vrij is, registreer hem, koppel hem aan een hostingpakket en neem contact met ons op. Onze experts nemen de verhuizing van je website kosteloos volledig uit handen en voeren deze uit zonder enige down-time.
Heb je nog geen eigen website en wil je deze door experts laten maken? Ook daarvoor kun je bij WebOké terecht.
Professionele Webhosting voor budget prijzen
Skrevet av virksomheten

- Al sinds 2003 bieden wij webhosting aan voor de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.
- Onze LiteSpeed WebServers zorgen ervoor dat ieder type website zoals Wordpress, Joomla en Magento razendsnel en stabiel op het internet draaien en altijd bereikbaar zijn. Ons ervaren en vriendelijke supportteam zorgt ervoor dat je nooit met onoplosbare problemen komt te zitten en iedere vraag snel en goed wordt beantwoord.
Wij garanderen webhosting en domeinnaam registratie aan te bieden voor de beste prijs-kwaliteit verhouding.
Vergelijk ons zelf met andere hosters!
Kontaktopplysninger
Hoogstraat 13, 1391BP, Abcoude, Nederland
- support@weboke.nl
- weboke.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 60 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De samenhang tussen onderdelen is…
De samenhang tussen onderdelen is redelijk onduidelijk voor iet ingewijden.
bijvoorbeeld dat bij en multi hosting pakket automtisch de eerst ingevoerde verhuizing als hoofd domein word genomen.
Of dat de 360 monitoring functie in Lite ook automatisch aan het hoofddomein gekoppeld wordt.
als dit iets logischer en automatisch toegelicht wordt dan is het plezeriger.
Prima service en helpdesk
Eindelijk een bedrijf dat bereikbaar is en met je meedenkt en niet iedere vraag die je hebt weer op je eigen bord terugschuift.
Alles naar wens.
Snelle service bij vraag
Heel tevreden over WebOké
Ben al weer heel wat jaren bij WebOké als hostingprovider.
Wat erg prettig is, is dat je na een vraag aan WebOké zo snel een bruikbaar antwoord krijgt, vaak zelfs binnen een uur en dat ook 's avonds laat. Natuurlijk zijn er wel "dingetjes" maar die leveren zelden problemen op en als dat wel iets is: zie hier voor!
Kortom een aanrader
super en snel geholpen met de support…
super en snel geholpen met de support over de instellingen. allen jammer dat ik bij het inloggen op mijn account nog immer het oude e-mail moet gebruiken.

Svar fra WebOké
Goede betrouwbare servers en…
Goede betrouwbare servers en klantenservice reageert goed.
Verhuizing
Ik ben verhuisd van een andere provider naar WebOke. De verhuizing was snel en goed geregeld en ik kreeg snel antwoord op mijn e-mails.
Alle mails worden snel beantwoord en de…
Alle mails worden snel beantwoord en de vragen opgelost. Website verhuizen en repareren, alles is volgens afspraak uitgevoerd en tegen een aantrekkelijke prijs.
nice and friendly service
Nice and friendly service, intuitive menu, easy installation of components, low price, quick contact with the help desk
Snelle reactie als je om welke reden…
Snelle reactie als je om welke reden dan ook hulp nodig hebt. Ik heb 2maal hulp nodig gehad en ben beide keren door Denise top geholpen.
Zeer tevreden
Al een jaar of 15 klant, alles loopt ongemerkt goed door. Bij vragen word ik goed geholpen en de snelheid werkt voor mij perfect.
EN....... uiteraard is de prijs/kwaliteit verhouding goed.
Sympathiek bedrijf, goede helpdesk en gunstige tarieven.
Antwoorden op vragen via Whatsapp waren bijzonder snel, adequaat en vriendelijk. Ook op zondag. Uitleg op de site (in mijn geval over mailhosting/verhuizing domein) kan wel beter, niet alles klopt of lijkt logisch... Al met al blij hier naar te zijn overgestapt.
Het ging makkelijk, maar niet duidelijk of het goed is gegaan.
Het gaat makkelijk, maar niet alles is waarschijnlijk goed door gekomen. Ik heb 1 hostingpakket met 2 domeinnamen besteld, maar het is niet duidelijk of dit gelukt is. Meestal is de helpdesk wel attent, dus ik denk dat het uiteindelijk goed gaat komen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.