Triple Interactive Anmeldelser 401

TrustScore 5 av 5

5,0

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I had an issue with the renuwel of my domain name which lead to a little heated discussion with support. Credit whare credits due, the issue was sorted very fast & i couldn't be happier with the respo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben erg tevreden over de mogelijkheden binnen webklik om website te maken. In het begin was ik wat huiverig, maar door het hulp programma met duidelijk uitleg ( voorbeelden met foto's) gaat er voo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sinds 2010 ben ik gebruiker van meerdere websites bij Webklik en ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Altijd snel een antwoord als je vragen hebt over het systeem. De site is snel en goed... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nu 3 jaar geleden wilde ik een website het liefst natuurlijk gratis. Na rondgekeken te hebben op het net, kwam ik webklik tegen. Hier is het eenvoudig en leuk om je eigen website te bouwen en ontwerpe... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Webhotell
  2. DNS-leverandør
  3. Programvareselskap
  4. Nettsidedesigner

Skrevet av virksomheten

Wij zijn Triple, een jong enthousiast team dat voor u klaar staat! Heeft u vragen over uw hosting, website, mail of uw computer? Bij ons kunt u altijd terecht en wij helpen u graag verder! Uw ICT probleem is onze uitdaging. Triple doet alles omtrent uw online aanwezigheid. Denk hierbij aan een website, webshop, domeinnaam of een hostingpakket voor al het eerder genoemde. Ook bieden wij verschillende SEO diensten aan om uw website te optimaliseren.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het doet wat het moet doen

Makkelijk te maken, maar voral makkelijk bij te houden. Wij gebruiken webklik voor het maken en bijhouden van onze verenigingssite en alle betrokkenen werken eraan om hun deel up to date te houden.
Werkt prima.

12. desember 2013

Kan veel beter

Wat kan beter? De webklikfuncties werken niet allemaal in google chrome, en het is soms erg traag.

3. desember 2013
Logoen til Triple Interactive

Svar fra Triple Interactive

Beste CJMP,

Ik zie dat u hierover nog geen contact heeft gehad met de servicedesk. Webklik is volledig compatible met Google Chrome, dit mag dus zeker geen probleem opleveren. Vermoedelijk is er een probleem met uw browser cache dat wellicht ervoor zorgt dat u de genoemde problemen heeft.

Als u via de blauwe service button als u bent ingelogd contact met ons opnemen helpen we u graag uw problemen te verhelpen.

Webklik

Vurdert til 3 av 5 stjerner

website is in orde, maar koop geen credits na 19:00 want het werkt dan niet.

Cijfer 6.5 voor de website. Als het koprn van credits in orde geweest was had ik het een 8 gegeven.

2. desember 2013
Logoen til Triple Interactive

Svar fra Triple Interactive

Beste C. Adelaar,

Vervelend dat u problemen heeft ondervonden bij het aanschaffen van credits. Als u contact opneem met onze servicedesk (via de blauwe service knop als u bent ingelogd) zoeken we dit graag voor u uit.

Webklik

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Handig en gemakkelijk te gebruiken en goede service bij vragen.

Ik gebruik Webklik met een eigen account, waardoor er geen reclame van Webklik op mijn website voorkomt.
Webklik is overzichtelijk voor de gebruikers. Je kunt je eigen website gemakkelijk beheren en zelf bepalen welke opties je wel / niet zichtbaar wilt maken voor de kijker.
Bij vragen en/of problemen reageert Webklik snel en zoeken ze actief mee om het probleem te verhelpen. Een echte aanrader als je een eigen website wilt maken.

29. november 2013

Super handig

Webklik is een handige website om je eigen website te bouwen.
Gemakkelijke tools

24. november 2013
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Handig hulpmiddel om snel en eenvoudig een website te maken, met een aantal beperkingen

Webklik is een handig hulpmiddel om snel en eenvoudig een website te maken. De kosten vallen ook wel mee.
Wat ik wel mis is wat meer vrijheid en gebruikersgemak met het plaatsen van foto's op de website. Drag and drop of copy and paste zou reuze handig zijn in plaats van de omslachtige manier waarop het nu moet.
Ook qua plaatsing en vormgeving van afbeeldingen mis ik één en ander. Het is nu niet mogelijk om een afbeelding schuin te plaatsen, naar een andere plek te slepen, achter teksts te plaatsen, enzovoort.
Het is jammer dat je voor je webpagina maar een beperkte breedte tot je beschikking hebt. Dat mag van mij ook breder.
Foto's uploaden naar een fotoalbum mag ook gebruiksvriendelijker. Gewoon, net als bij mijnalbum.nl of bij photobucket foto's via de windows explorer selecteren en uploaden.
Het zou ook leuk zijn als je meerdere achtergronden kunt gebruiken, bijvoorbeeld elke pagina een eigen achtergrond. Dat is nu niet mogelijk.
Al met al is webklik een leuk product waar nog wel het nodige aan verbeterd kan worden.

14. november 2013
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zonder veel kennis, zelf een website maken die goed te vinden is.

Ik ben niet zo technisch maar heb op mijn manier een mooie site kunnen maken die door vele mensen te vinden is. Het is wel een aardig bedrag ieder jaar maar dat is het wel waard. Ben wel blij dat ik gekozen heb voor een domeinnaam. Weet niet of ik tevreden zou zijn zonder domeinnaam. Je site adres is dan zo'n lange naam.

8. november 2013

goed en behulpzaam

Goede bereikbaarheid, duidelijke antwoorden en hulpvaardig.
Niet iedereen is even technisch in het maken van een webpagina en dat verstaan zij goed. prijs kwaliteit is goed, Misschien een tip om nieuwe functies of handige weetjes via een nieuwsbrief kenbaar te maken, dat verhoogd de kwaliteit van de sites en daar heeft iedereen weer plezier van. Voor mij zelf zou ik meer met de template willen dien zonder dat ik kennis hoef te hebben van html.... toch mijn ideeen eens kenbaar maken ??
ga vooral door met wat jullie aan het doen zijn. top.

27. oktober 2013
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een professionele site hoeft niet duur te zijn!

Ik heb mijn site nu dik een jaar geleden gemaakt bij Webklik en ben er zeer tevreden over. In het begin moet je er even tijd voor maken, maar als je weet hoe het werkt is aanpassen en toevoegen van info, super makkelijk. Een paar weken geleden heb ik de lay-out aangepast zodat de site nu ook makkelijk op een smartphone te bekijken is. Mijn man heeft voor zijn bedrijf een "echte" webbeheerder/ontwerper ingeschakeld om de site aan te passen en heeft daarvoor € 1500,-- moeten betalen. Mijn site is minstens zo mooi en heeft in totaal € 30,-- gekost (en ik heb nog credits over!), bovendien was mijn site in 4 uurtjes klaar, die van hem is nog steeds niet af! Niets dan lof over webklik!!!!

22. oktober 2013
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Eenvoudig in gebruik helaas wat beperkt

Eenvoudig in gebruik, websiten van meerdere pagina's is redelijk snel gebeurd. Helaas mist het aan functionaliteit en zijn er weinig opties toe te voegen als bijvoorbeeld een kalender, forum, nieuwskrant e.d. Kunnen dan weer wel via HTML editor worden geinplementeerd maar dat maakt het direct minder eenvoudig.

Al met al, prettig om mee te werken maar de functionaliteit en het aantal opties kan zeker nog verbeteren.

16. oktober 2013
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv