Scalepoint A/S Anmeldelser 2 909

TrustScore 4 av 5

4,1

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fin behandling på Scalepoint - meget langsom levering og ingen information fra den konkrete leverandør Borg og Bigum

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan kun anbefale Scalepoint. Meget beleven og serviceorienteret tilgang til tingene, jeg er meget tilfreds.

Informasjon om virksomheten

1. Programvareforhandler

Skrevet av virksomheten

Hos Scalepoint laver vi cloud-løsninger der hjælper forsikringsselskaber med at digitalisere skadehåndteringen. Vi er 200 forsikringsnørder med 11 nationaliteter fordelt på kontorer i Danmark, Polen og Schweiz. Vi brænder for at forbedre kunderejsen for slutbrugerne og er ivrige efter at forstå vores kunders behov. Scalepoint servicerer over 25 forsikringsselskaber i Europa og behandler millioner af skader hvert år.

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

3k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg synes det er fordyrende led i en…

Jeg synes det er fordyrende led i en forsikringssag, og kan overhovedet ikke se formålet.

6. mars 2026

Hej Lis

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du oplever vores shopløsning som et unødvendigt og fordyrende led i din forsikringssag. Formålet med løsningen er at gøre processen nemmere og mere overskuelig ved at give mulighed for hurtigt at finde og vælge erstatningsprodukter, som matcher det skadede, inden for den aftale der er lavet med forsikringsselskabet.

Vi forstår dog godt, at oplevelsen kan være anderledes afhængigt af den enkelte sag, og vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med løbende at forbedre løsningen.

Hvis du har spørgsmål til din konkrete sag eller til mulighederne i shoppen, er du meget velkommen til at kontakte os eller dit forsikringsselskab, så vi kan hjælpe dig videre.

Rigtig god dag

Hilsen Scalepoint-teamet

Super fint

Super fint. Alt godt

29. august 2023

Hej Anne

Tak for din fine anmeldelse af Scalepoint.

Hvor er vi bare glade for, at alt har været godt og super fint. Vi kan jo ikke ønske os en meget bedre oplevelse. Tak for din feedback.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alt fungerede

Alt fungerede, som forventet

27. april 2022

Hej Knud

Mange tak for din anmeldelse af Scalepoint.

Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse med vores system og, at alt fungerede som forventet for dig. Vi sætter pris på din feedback! Tak!

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Kundevenlig

Punktlig, brugbar og kundevenlig

14. november 2021

Hej Heinrich

Mange tak for din flotte anmeldelse af Scalepoint.

Vi er så glade for, at du har fundet vores system punktlig, brugbar og kundevenlig. Vi er utroligt glade for, at du vil dele din gode oplevelse med os! Så tak for det!

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Godt og effektivt

12. november 2021

Hej Jesper

Mange tak for din fine anmeldelse af Scalepoint.

Vi bliver super glade, når vi kan læse, at vores kunder finder vores system godt og effektivt. Det er netop denne positive oplevelse vi ønsker, at alle skal opleve når man benytter Scalepoint. Du skal have tak for din feedback!

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Upræcise og mangelfulde instruktioner…

Upræcise og mangelfulde instruktioner og beskrivelser på hjemmeside

16. november 2020

Hej

Det er bestemt i vores aller bedste interesse, at vores system er så brugervenligt som muligt for dig som kunde. Vi har via vores side en Hjælpe-sektion med svar til de mest hyppige spørgsmål, og derudover har vi en indbygget chat-funktion samt muligheden for at kontakte os både på email og telefon.

Vi sidder altid klar til at hjælpe med instruktioner, svar eller hvad der ellers måtte være behov for. Du kan træffe os på hverdage mellem 08.00-17.00 på mail: info.dk@scalepoint.com og telefon: 88 81 80 01.

Rigtig god dag

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Fin betjening men usikker installatør (…

Fin betjening men usikker installatør ( ikke uddannet elektriker ??)

5. august 2020

Hej Tom

Mange tak for din anmeldelse!

Det lyder til, at du har haft en ude for at montere/installere et produkt, som du har købt gennem Scalepoint. Det er ikke Scalepoint, som er ude at installere produkter, men en service som tilbydes af nogle af vores leverandører, som vi samarbejder sammen med. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan se hvilken ordre, det drejer sig om og videreformidle din feedback til vores leverandør!

Vi kan kontaktes på tlf: 88 81 80 01 eller email: info.dk@scalepoint.com

Vi ønsker dig en god dag!

Som det skulle være

Virkede som det skulle.

16. april 2020

Hej Ragnheiður,

Mange tak for din anmeldelse 🌼

Det er dejligt at høre, at det hele virkede som det skulle for dig, og vi håber, du bliver glad for dit køb!

Vi ønsker dig en god weekend,

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg benyttet Scalepoint for…

Jeg benyttet Scalepoint for forsikringsskade for et Sonos produkt, forretningen gavekortet blev udstedt i ville ikke benytte gavekort til Sonos produkter. Gavekortet må være gyldig for de vare der skal erstattes.

18. september 2019

Hej Anders
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at du ikke kunde få dit Sonos-produkt for gavekortet du blevet tildelt. Jeg vil undersøge denne sag nærmere og kontakte dig direkte.
MVH Linda, Team Scalepoint

Supergod service

Jeg kan kun anbefale Scalepoint.
Meget beleven og serviceorienteret tilgang til tingene, jeg er meget tilfreds.

1. august 2018
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv