Banner for WAYSCloud

4. Programvareselskap
  5. Samarbeidsplattform på nett
  6. Webhotell

Om WAYSCloud

WAYSCloud is a European cloud platform built in the Nordics for organisations that want more control over their infrastructure, applications and data.

We provide core cloud services such as compute, storage, databases, networking, application runtime, APIs, communication services and AI-related infrastructure from one European platform. Our platform is built on open-source foundations and open standards, with a clear focus on portability, transparency and avoiding vendor lock-in.

In addition to the WAYSCloud platform, we also build and operate services such as onmeil.eu, a privacy-focused office and email suite with email, calendar, contacts, files, documents and video meetings.

We believe European digital infrastructure should be understandable, portable and built for long-term trust.

Our promise to you

European cloud services with more control.
We believe cloud services should be understandable, portable and responsibly operated. Our goal is to treat customers with respect, give clear answers, and build services that make it easier to stay in control of infrastructure, applications and data.

Our no lock-in promise!

Open standards. Portable services.

We design our services around open standards and portability, so customers can keep control of their data and avoid unnecessary dependency on a single provider. You should be able to build, grow and move forward without artificial barriers.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Rask og tillitsvekkende service

Rask og tillitsvekkende service, med gjennomtenkte løsninger!

25. mai 2026

Svar fra WAYSCloud

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Det betyr mye for oss å høre at både servicen og løsningene oppleves som tillitsvekkende og gjennomtenkte. Vi bygger dette med stor omtanke, så slike ord gir skikkelig energi videre.

Godt samarbeid gjennom flere år

Har hatt samarbeid gjennom flere år, og fått god oppfølging og service!

16. april 2026

Svar fra WAYSCloud

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Ulf! Det betyr mye.

Veldig kjekt å høre at samarbeidet og oppfølgingen har fungert godt over tid. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre plattformen og tjenestene våre, så det er ekstra motiverende å få slike tilbakemeldinger underveis.

Vi ser frem til videre samarbeid!

Våre beste anbefalinger!

Våre beste anbefalinger!
Vi i Rohistorie.no har samarbeidet med WAYS i mange år. I utgangspunktet fikk vi bistand til å etablere og sette opp vårt nettsted, som krevde mange spesifikke funksjoner. Ways satt seg godt inn i våre behov, og leverte etter våre ønsker, samt bidro kreativt til at vi også har utviklet vårt produkt. WAYS har levert raskt og vært svært serviceinnstilte. Kommunikasjonen har alltid vært topp og personlig. Vi gir våre beste anbefalinger!

10. april 2026

Svar fra WAYSCloud

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, Marius – det setter vi stor pris på!

Samarbeidet startet med WAYS, og vi er glade for å ha videreført dette gjennom WAYSCloud, hvor vi i dag står for drift og videre utvikling.

Det er veldig hyggelig å høre at dere opplever både god kommunikasjon og et tett samarbeid over tid – det er noe vi jobber aktivt med hver dag.

Takk for tilliten, og vi ser frem til veien videre samarbeid sammen!

Rask og god service

Etter bytte fra annen leverandør, har opplevelsen vært utelukkende positiv! Rask responstid, ekstra og rask bistand med å faktisk gjøre siden vår mer stabil. Kan anbefales. :)

6. april 2026

Svar fra WAYSCloud

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding!
Vi setter stor pris på at du opplever både rask respons og konkret forbedring i stabiliteten etter byttet.

Det er nettopp dette vi jobber for – ikke bare drift, men faktisk verdi og forbedring for kundene våre.

Veldig hyggelig at du vil anbefale oss 😊

Ways AS er et godt valg

Vi har samarbeidet med Ways AS i flere år og er fornøyde med kundeservice og tilgjengeligheten de tilbyr. Daglig leder er alltid veldig vennlig og imøtekommende. Han strekker seg langt for sine kunder og man kan stole på at han gjør sitt ytterste og leverer sine tjenester på den beste måten. Vi anbefaler selskapet Ways AS på det sterkeste.

7. mai 2025

Hei Luka og Liv Eva,

Tusen hjertelig takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen!
Vi setter så enormt stor pris på at dere har valgt å samarbeide med oss over tid, og det betyr mye å høre at vår tilgjengelighet og innsats blir lagt merke til.

Takk for tilliten og anbefalingen. Vi gleder oss til videre samarbeid!