Deposit screen Wed 20:20 started failing when the payout button on work laptop sat behind the phone keyboard. Profile page left the pending tag visible at Tue 12:26.
Wymagania były wypisane jasno: dowód z obu stron, potwierdzenie adresu nie starsze niż trzy miesiące, w razie wpłaty kartą jej zdjęcie z zasłoniętym środkiem numeru. Wysłałem wszystko w środę wieczore... Vis mer
Live ma osobną zakładkę, w której Lightning Roulette pokazuje na kafelku liczbę osób przy stole, co jest miłym drobiazgiem. Nowych gier nie ma zatrzęsienia, może pięć na tydzień, ale przynajmniej nie... Vis mer
- Kasino og veddeløp på nett
- også i
- Hasardspill
- Kasino
- Sportsveddemål på nett
- Veddemålsagent
- Veddemålsformidler
Poznaj kasyna krypto dla graczy z Polski, oferujące cyfrowe metody płatności, nowoczesne platformy i przejrzyste warunki. Porównaj aktualne opcje na 2026 rok.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Andre kikket også på
Love this casino
Love this casino, the lobby could load faster
Thank you folks chat greeting is…
Thank you folks chat greeting is lengthy. Staff explanation helped 🙂.
Lubię tę aplikację
Lubię tę aplikację; jest tylko mały błąd, ale nic poważnego. Dzięki!
On this run
On this run, cashout was easy again in that session, though not perfect.
Verification passed after cash-out…
Verification passed after cash-out period after one quick session and I played a bit more, with one small issue.
Lost a fair bit before I finally hit
Lost a fair bit before I finally hit, but it's up and down, I'm here for it!
Sweet Bonanza opened blank..
Maybe I missed something
Maybe I missed something, but The slot round froze on old Samsung; balance changed, history stayed blank and support did not explain it
Trafienie 80 zł wywołało uśmiech gdy…
Trafienie 80 zł wywołało uśmiech gdy odpoczywałem przy znanym automacie po spokojnym dniu. Miło przyjrzałem się zwycięskiej linii jeszcze raz, a potem zamknąłem grę o wcześniej wybranej porze i zakończyłem wizytę zadowolony
Gram tutaj od
Gram tutaj od ponad roku i lubię różnorodność gier oraz łatwy zakup monet i odbiór nagród!
The payment arrived quickly.
You Guys is genuine later in the…
You Guys is genuine later in the evening, though support lagged.
Transaction page
Transaction page: login looped three times at Thu 19:49 and opened a stale balance. Support reply made the missing update become a wasted break during my short break.
Zrobiłem to w ustawieniach konta
Zrobiłem to w ustawieniach konta, bez pisania do supportu, bez pytania „czy na pewno” w pięciu wersjach. Konto wróciło samo po miesiącu, saldo 12 zł zostało jak było. Historia z całego okresu też została, nic nie zniknęło. Teraz gram raz w tygodniu, limit 50 zł, wystarcza
Honestly
Honestly, other places felt like a chore, here I actually enjoy myself, but slightly clunky.
Quick one
Quick one: ID upload worked on desktop, failed twice on mobile casino
The status heading sounds overly…
The status heading sounds overly technical. My own received transfer still gave me a reassuring impression
Późnym wieczorem
Późnym wieczorem, koło 23, wysłałam pytanie o status wypłaty przez centrum wiadomości w koncie.
My money arrived statement export name…
My money arrived statement export name feels rather cryptic.
Great games with payouts that actually…
Great games with payouts that actually feel rewarding!