Informasjon om virksomheten

1. Ladestasjon for elektriske biler

Skrevet av virksomheten

Watt's Next adviseert je over het meest geschikte laadpunt in functie van je wagen, rijprofiel en verbruik. Een slimme laadpaal aan je oprit, geplaatst en gekeurd? Met onze kennis zit je alvast goed. Liever opslag? We staan aan de vooravond van bidirectioneel laden en we zitten als pionier op de eerste rij.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wallbox Pulsar Plus geïnstalleerd maar niet doorgegeven aan Fluvius

Wallbox Pulsar Plus werd geïnstalleerd, voor de electriciteitskeuring heb ik verschillende keren telefonisch contact moeten opnemen eer deze werd uitgevoerd. Telefonisch werd door de vertegenwoordiger duidelijk aangegeven (in 2022) dat de premie voor laadpalen hier bruikbaar zou zijn (ondanks een korting van 126€ voor een lader die reeds geplaatst was maar de eigenaar was er niet tevreden van). In 2025 bleek dat ik de volledige premie + schadevergoeding moest betalen aan de overheid wegens poging tot fraude (was een tweedehandse laadpaal). Begin dit jaar ook ontdekt dat de aangifte bij Fluvius (die Watt's Next ook voor zijn rekening ging nemen! "U moet zich daar geen zorgen over maken, we doen dit voor elke klant") niet is doorgegeven!!

Tevreden over Wallbox Pulsar Plus, heel ontevreden over Watt's Next !

20. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Watt's Next

Svar fra Watt's Next

Best Koen, dank voor je review, wat waardevolle feedback is om uit te leren. Uiteraard betreuren we dit, temeer omdat we altijd samen naar oplossingen hadden kunnen zoeken. In eerste instantie is een keuringsorganisme een onafhankelijk organisme en zijn we samen met jou afhankelijk van hun planning. Daar hebben we geen vat op en kunnen dingen dan ook niet bespoedigen.

Ten tweede is de regelgeving voor de toepassing van de premie op je laadpunt (geplaatst in 2022) altijd grijs geweest. De overheid schreef immers voor dat het laadpunt zich in nieuwe staat diende te bevinden, maar niet dat het nagelnieuw moest zijn. Je laadpunt voldeed aan die voorwaarde. Indien een klant het laadpunt te klein vindt tijdens installatie, de kabel te lang vindt, of uiteindelijk toch van gedachte verandert, is de doos geopend geweest en kunnen we dat enkel verkopen als een tweedekans, in lijn met de regelgeving. De bevoegde ambtenaar zal hier te enthousiast geweest zijn, maar weet dat we dit samen met jou hadden kunnen betwisten, want die mogelijkheid is er altijd.
Ten derde dient een laadpunt aangemeld te worden met EAN en een persoonlijke login. Dat was toen zo en is vandaag zeker zo. De eindverantwoordelijkheid voor die aangifte heeft altijd bij de klant gelegen. Fluvius maakt er overigens geen punt van, het is zeker niet zo dat je nu plots een boete zou krijgen. Ze bieden immers de optie om dat alsnog te doen, dus dat kan absoluut nog zonder problemen.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv