Speedbådscertifikat
Var til prøve hos Watergames i Middelfart, som var super godt. God instruktør og god censor.
Det blev dog 3 timer forsinket, men det var ikke det store.

Svar fra Watergames ApS

Watergames ApS er Danmarks bedst anmeldte sejlerskole 🚤⛵ med tusindvis af tilfredse kursister og en Trustpilot-rating på hele 4,9 ⭐.
Vi tilbyder populære og godkendte maritime kurser som Speedbådscertifikat, Duelighedsbevis, VHF/SRC og Yachtskipper. Kurserne findes både som fysiske undervisningsdage og fleksible onlineforløb.
Hos os undervises du i små hold, så der er tid til dig. Du får masser af praktisk erfaring, og du bliver hjulpet trygt i mål – uanset om du er ny sejler eller har erfaring.
Vi tilbyder altid prisgaranti 💰 – finder du et tilsvarende kursus billigere, matcher vi prisen. Vores onlineplatform indeholder videoer, quizzer og testeksamener, som gør det nemt og overskueligt at lære i dit eget tempo 📱⛵
👉 Læs mere og tilmeld dig på www.watergames.dk – og kom trygt og sikkert på vandet med Watergames.
Vi garanterer at du består vores kursus!

Brøndby Havnevej 13, 2650, Hvidovre, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Det blev dog 3 timer forsinket, men det var ikke det store.

Svar fra Watergames ApS
Vi har taget speedbåd certifikat hos Watergames hvor Arthur var en kompentent læremester både i teorien og på båden så vi alle kunne bestå prøven. Vil klart anbefale Watergames til andre

Svar fra Watergames ApS
Speedbåd kursus i Fredericia, med instruktør Peter.
Super godt kursus med en kompetent og god underviser. Dette kan klart anbefales
Deltaget i et Ualmindelig fint tilrettelagt kursus og fagkyndig god underviser og eksaminator. Kan kun anbefales 💪💪💪
Ronnie og Claus.
Tak for et godt kursus.
Først en weekend med teori hårdt og meget konsentreret.
Derefter en søndag med den praktiske prøve.
Alt i alt et super kursus.
Tak til både Ronni og Claus for god undervisning og en herlig humor.
Super godt kursus og en helt kanon kursus leder Martin
Det var en komprimeret weekend med et stort pensum, men med en kompetent underviser, kom vi alle igennem og bestod :D
Meget kompetent underviser (Mark), som sørgede for, at vi var velforberedte i både praktik og teori. Alt i alt en både lærerig og hyggelig dag. Kan klart anbefales.
Tog i weekenden speedbådkort hos watergames. Hurtigt og effektivt. Alle på holdet bestod sp alle var glade. Varmeste anbefalinger her fra. Mvh Xander Aabye
Har lige taget speedbådscertifikat hos watergames i Kbh.
Stor tak til Asbjørn, for en hyggelig og virkelig lærerig dag.
Vil klart anbefale watergames!
En god, lærerig og hyggelig weekend. Kompetent underviser og hyggelige maritime omgivelser. Alt i alt helt iorden.