Waterbed Kampioen Anmeldelser

4,4

Werd na de online bestelling netjes gebeld wanneer het bed geleverd kon worden kon al direct de volgende dag. Zoals vermeld in 1 grote doos. Zat geen handleiding bij maar kon deze via Google vind... Vis mer

Gezocht op de laagste prijs omdat we wisten wat we wilden. Gekozen. Bleek er iets fout gegaan te zijn in de online bestelprocedure. Hierdoor werd er later geleverd maar dat is zonder vragen opgelost... Vis mer

Goedendag, ik heb mijn water matras in goede order ontvangen en het was zeer snel geleverd in zuid Frankrijk. Ik ben tevreden met hoe te zij de telefoon en e-mail hebben afgehandeld. Bedankt Jieli... Vis mer

Telefonisch ben ik eerst uitstekend geholpen. Toch twijfelde ik nog over de stabiliteit die ik moest kiezen, wat lastig telefonisch te testen is. Daarom ben ik langs de showroom in Apeldoorn gegaan, w... Vis mer

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 14 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

88 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Werd na de online bestelling netjes…

Zoals vermeld in 1 grote doos.
Zat geen handleiding bij maar kon deze via Google vinden dus bed uiteindelijk makkelijk zelf gemonteerd

8. juli 2026

Nog niets ontvangen na 3 weken

Op 3/6 producten besteld, op 22/6 nog steeds niets ontvangen. Het pakket werd al 2 maal teruggestuurd door de vervoerder. Geen uitleg waarom....
Je kan de fout op de vervoerder afschuiven, maar als klant maakt me dat niet uit. Ik bestel niet bij een bezorger maar bij de webshop. Ik verwacht verantwoordelijkheid van die kant...

22. juni 2026

Goedendag

Ik ben tevreden met hoe te zij de telefoon en e-mail hebben afgehandeld.
Bedankt
Jielis van Herp

19. juni 2026

Helaas deze keer geen 5*

Helaas deze keer geen 5*
Normaal geen klachten, ze hebben een goede service, zijn goed bereikbaar, maar helaas moest nu, 5 jaar na aankoop, het watermatras
al vervangen worden.
Na het overlijden van mijn echtgenoot, heb ik een heel nieuw waterbed met ombouw gekocht op advies van Waterbedden Kampioen in de maat 1.60m ( ipv een 1.40m zoals ik oorspronkelijk wilde kopen). Een 1.60 is vrij breed als je alleen bent en omdat de (vrij dikke) rits van de tijk in het midden van het bed ligt en goed voelbaar is, lig ik nooit in het midden van het bed, maar altijd aan 1 kant van het bed, iets wat niet goed blijkt te zijn omdat daardoor de vulling naar de andere kant wordt verschoven en ik hierdoor dus een nieuw matras moest aanschaffen.
De vorige ( duo 90-90)is trouwens 15 jaar meegegaan, maar daar lagen we natuurlijk met tweeën in.

Het vernieuwde matras ligt wel een heel stuk beter dan die van 5 jaar geleden, maar ik heb er pas 2 nachten op geslapen, dus dat is toch nog even afwachten.
Ik hoop alleen niet dat ik na 5 jaar wederom een nieuw matras aan moet schaffen want ik zit, vanwege de ombouw, wel vast aan 1.60.
Ik ben nu dus eigenijk gedwongen om toch zowel links, als rechts te gaan liggen.

De aardige en kundige medewerker die het nieuwe (verbeterde) watermatras kwam omwisselen was trouwens dezelfde als 5 jaar geleden, dus dat zegt ook wel wat.
Hopelijk kan ik over 15 jaar wel een 5* afgeven.

6. mai 2026

Snel

Snelle levering voor een nette verkoopprijs

19. april 2026

Heb al jaren een bed van…

Heb al jaren een bed van waterbedkampioen zelfs voor mensen in mijn kring heb ik bij jullie besteld. Alleen het laatste matras en tijk is echt van mindere kwaliteit. Ik heb gewacht met een review te plaatsen omdat het dus allemaal ander materiaal was en ik wou afwachten. Ook is het veel minder stevig dan de vorige van jullie andere kwaliteit de tijk voelt ook anders aan. Er zit vanaf het begin een heel chemisch rare en muffe lucht aan dit matras. Ik verlucht het bed altijd zodra ik wakker ben en het raam staat altijd open. Het tijk was ik minstens 1 keer per maand en ook de verzorging van het vinyl. Maar nu moet ik al
mijn beddengoed ook elke 2 weken wassen (dekbed kussens) vind het een hele opgave en na 3 dagen is de geur terug. Ik ben erg teleurgesteld want ik kan die geur niet langer meer verdragen.. dit is niet wat ik van jullie gewend ben. En vind het oprecht jammer.

8. april 2026