Ik gebruik wasgeurtje al een poos, iedereen die mijn bijkeuken binnenstapt roept dat het zo lekker ruikt. Onze was blijft heel lang lekker ruiken. Bestelling 401752
Se hva andre synes
Update: dag na deze review een telefoontje gekregen met oprechte excuses. Zending ontvangen en een extra flesje ter compensatie. Goed opgelost! Ik heb op 28feb 2026 voor ruim €60,- besteld, in... Vis mer
Echt zulke heerlijke geuren! Snelle bezorging ook. Ben al jaren klant en altijd tevreden over producten én de service Bestelling 401654
Informasjon om virksomheten
Om wasgeurtje.nl
Skrevet av virksomheten
🌸 Wasgeurtje.nl - Uw Online Specialist in Wasparfums 🌸
Bij Wasgeurtje.nl zijn we er trots op dat we een breed scala aan geuren aanbieden die niet alleen uw wasgoed, maar ook uw huis heerlijk laten ruiken. Onze wasparfums zijn ontworpen om een unieke geurervaring te bieden, die zorgt voor een langdurige frisheid. 😊
👍 Kwaliteit en Klanttevredenheid 👍
We streven naar kwaliteit en klanttevredenheid. We bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige wasparfums die voldoen aan de hoogste normen. Ons team is constant op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve producten om aan ons assortiment toe te voegen.
🙌 Uitstekende Klantenservice 🙌
Klantenservice staat bij ons centraal. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten een uitstekende shopping ervaring hebben, van het moment dat ze onze website bezoeken tot het moment dat ze hun aankoop in handen hebben. Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. 📞
🎯 Onze Missie 🎯
Onze missie bij Wasgeurtje.nl is simpel: we willen de dagelijkse wasroutine veranderen in een geurbeleving. Of je nu op zoek bent naar een frisse, bloemige, houtachtige of exotische geur, bij Wasgeurtje.nl vind je het perfecte wasparfum dat bij je past. 💐🌲🍊
Bij Wasgeurtje.nl maken we de was doen een beetje leuker. We nodigen je uit om onze website te bezoeken en te ontdekken wat Wasgeurtje.nl voor jou kan betekenen. 😊
Kontaktopplysninger
Keizersgracht 391 A, 1016 EJ, Amsterdam, Nederland
- 0850130051
- info@wasgeurtje.nl
- wasgeurtje.nl
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Sundance is sinds jaar en dag ons…
Sundance is sinds jaar en dag ons favoriete wasparfum. Het ruikt naar de zomer!
Bestelling 401801
Het hele huis ruikt lekker!
Bestelling 401752
Super snelle levering en een super…
Super snelle levering en een super lekker geurtje Top !!
Was ruikt super lekker
Super geuren en fijn om zo te testen
De geuren blijven lang hangen en het is super handig om even alles te testen voor je een commitment maakt voor een grote fles. De geuren zijn heel divers en dat maakt nu het kiezen wel lastig. ;-)
Bestelling 401391
Kreeg een keer een flesje dat stuk was…
Kreeg een keer een flesje dat stuk was ,doorgegeven dmv foto en er werd een nieuw flesje opgestuurd
Heerlijke geur.
Heerlijke geur.
Je ruikt het zelfs buiten al van verre.
Ik krijg altijd complimenten over de…
Ik krijg altijd complimenten over de geur van de was. Het hangt letterlijk door t hele huis
Heerlijk wasparfum wat lang blijft…
Heerlijk wasparfum wat lang blijft hangen in huis.
Bestelling 401422
Heerlijke geur
Ik ben heel blij met mijn heerlijk geurende was. Het parfum blijft lang hangen, ook als was iets langer in de kast ligt.
Bestelling 401361
Het ruikt heerlijk en de geur blijft…
Het ruikt heerlijk en de geur blijft erg goed zitten
Bestelling 401722
Het ruikt altijd heerlijk
Het ruikt altijd heerlijk. Zelfs met een klein scheutje heb je een sterke geur. Blijft lang hangen.
Heerlijke geuren!
Echt zulke heerlijke geuren!
Bestelling 401654
Heerlijke geur
Heerlijke geur. Blijft lang actief. Doseer plug is nogal onhandig en zorgt helaas voor wat gemors bij elk gebruik.
Bestelling 401658
Heerlijke geuren
Heerlijke geuren, mijn hele huis ruikt nu Heerlijk!
Heerlijke geur
Heerlijke geur. Ik vind het wel duur.
Bestelling 401275
Probeer het uit en je zult versteld staan.
Heb nou al meerdere bestellingen gedaan en ik blijf ervan genieten.wat een heerlijke geuren.beide lijnen zijn super.alle geuren hebben mijn was cyclus al doorstaan en niet een viel tegen.de geur blijft heel lang hangen.een echte musthave.
Bestelling 401573
Ik vind de geur subtiel maar toch heel…
Ik vind de geur subtiel maar toch heel lekker!
Heerlijke geur . En zuinig in gebruik
Bestelling 401495
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.