Jammer dat Ware Schatten stopt, maar ik heb gelukkig nog wat mooie stukken kunnen bemachtigen
Se hva andre synes
Wat een goede service! Ik had zelf de verkeerde maat houders besteld in de aanbieding, maar kon ze zonder problemen retourneren. Nieuwe houders besteld en zeer snel ontvangen ondanks dat er eigenlijk... Vis mer
Leuk die online live verkoop op tiktok, met twee enthousiaste dames ( Dochter en Mam ) Zelf twee keer een bestelling gedaan van meerdere items. Snelle verzending en prima ingepakt. Bij vragen kan je a... Vis mer
Selskapet har svart
Een winkel waarin kwaliteit en liefde voor het product voorop staat met daarbij ook nog eens scherpe prijzen en persoonlijke aandacht voor iedere klant! Iedere keer weer een feestje om uit te mogen... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij verkopen met zorg uitgezochte edelstenen. We maken van elk product een video zodat je de stenen goed kunt bekijken.
Kontaktopplysninger
Ark 3, 3863EA, Nijkerk, Nederland
- info@wareschatten.nl
- wareschatten.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooie stukken
Al meerdere keren gekocht en altijd mooie stukken ontvangen voor een goede prijs. Een tevreden klant.
Producten met zorg en liefde ingepakt!
Producten met zorg en liefde ingepakt!! Was een genot om het pakket uit te pakken!! Zeer mooie stenen, alles is compleet!! Kijk uit naar de volgende veiling om weer mooie stenen te kunnen kopen. Leuk was dat er een extra kadootje bij zit!
Goede kwaliteit en service!
Prachtige hoge kwaliteit steen mogen…
Prachtige hoge kwaliteit steen mogen ontvangen. Hier zit wat goud spray op (vanuit de inkoper). Dit is echt super netjes en proffesioneel opgelost. Deze dames werken ontzettend hard en bieden zoveel moois aan, voor een zeer goede prijs. Mocht je op zoek zijn naar mooie edelstenen, dan ben je hier zeker op het juiste adres! 🩷🪷
super vriendelijk en enthousiast
super vriendelijk en enthousiast. Alles was supergoed ingepakt met snelle levering en had een heel mooi cadeautje erbij gekregen zeker een aanrader
Hele mooie kwaliteit edelstenen
Hele mooie kwaliteit edelstenen, super vriendelijke uitleg en alles mooi verpakt. Een aanrader.
Goede service , goed in gepakt , klantvriendelijk, mee denkend echt een aanrader 🌹
Heel snel je bestelling binnen en ik…
Heel snel je bestelling binnen en ik kreeg ook nog een echte steen erbij waar ik niet om had gevraagd zo lief.
Top webwinkel.
Prachtige stukken gekocht van agaat en amathist gekocht..🥰 mooi en netjes ingepakt. Het is een feestje om het uit te pakken😁 kom zeker weer terug
Mega blij met mijn prachtige ware…
Mega blij met mijn prachtige ware schat!! 🥰
Zeker voor herhaling vatbaar 😊
Prachtige producten voor een eerlijke…
Prachtige producten voor een eerlijke prijs. Via de gezellige lives geclaimd op verschillende datums. Vlotte verzending en keurig verpakt. Er zat een lief persoonlijk kaartje bij en een cadeautje.
Ten eerste complimeten voor het inpak…
Ten eerste complimeten voor het inpak werk ,en haar tijd en moeite die ze in je steekt😇☺️.Daarnaast prachtige items aan stenen die ik iedere keer heb ontvangen😁. Het leuke is ook altijd het cadeautje erbij. Ik kies ervoor deze echt als laatste uit te pakken zodat het leukste voor het laatste is😇🤭
Zeker raad ik aan om bij Warenschatten te bestellen😉
Alles wordt altijd netjes verpakt en…
Alles wordt altijd netjes verpakt en ondanks dat dan toch dingen kapot kunnen gaan heb je hele goede service achteraf snelle reactie en snelle handeling. De moeite die ze erin steekt echt toppie
Prima
Hele vriendelijke verkoopster, goede kwaliteit en de prijzen zijn ook leuk.
Ook kan je retouren als je het echt niks vindt, wat ook fijn is.
Alles zit goed verpakt en heb nog niks beschadigt binnen gekregen, levering duurt ongeveer 3/5 dagen wat prima is.
Lieve eigenaressen met een persoonlijke…
Lieve eigenaressen met een persoonlijke stijl. Ze neemt de tijd voor haar klanten en schept zo een fijne vertrouwensband!
Prijzen zijn heel erg goed, verzending uitstekend, en bij je pakket altijd een leuk afgestemd cadeautje! Super ervaring, keer op keer :)
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.