Toen ik last minute een wandelvakantie naar het Zwarte Woud had geboekt, moest ik snel nieuwe wandelschoenen hebben. Wandelschoenen expert was de enige die mijn grote maat nog tijdig kon leveren. Het... Vis mer
Se hva andre synes
Ik had 2 verschillende maten schoenen besteld waarvan ik een pasr retourneerde. Helaas liep de aanmelding hiervan vast. Echter via het mailadres vrijwel meteen een retourlabel ontvangen
Ben enorm tevreden met de lowa renegade mid wandelschoenen. Opmijn werk draag ik dezelfdelowa renegade's, alleen het werkschoenmodel incl.stalen neus en bodem. Ik heb 6 jaar geleden mijn hielbe... Vis mer
Mega snelle service, goede voorraad, goede prijs, goede producten en betrouwbaar. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen!
Informasjon om virksomheten
Om Wandelschoenenexpert
Skrevet av virksomheten
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Wandelschoenen Expert kunt u terecht voor al uw wandelbenodigdheden; wandelschoenen, wandelstokken, wandelkleding en rugzakken. We zijn specialist op het gebied van wandelen en bieden advies over alles van onderhoud tot het uitzoeken van de beste wandelschoenen. U vindt bij ons de beste merken zoals LOWA, Merrell, Hanwag, Grisport, Jack Wolfskin en Falke.
Kontaktopplysninger
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- wandelschoenenexpert.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fijne service
Overzichtelijk website, bestelling was snel verzonden. Schoenen vielen helaas te klein uit maar hun retour systeem is erg makkelijk. Niks op aan te merken.
Korrekte levering
Korrekte verzending, aflevering en informatie. Dat de maat niet passend was jammer, maar komt meer voor als je overstapt op een ander merk.
Retour eenvoudig zonder problemen.
Vlotte wandelschoen gaat het doen !!
Dit bedrijf, wandelschoenenexpert.nl, heeft een overzichtelijke site waarbij alle specificaties van de schoenen duidelijk worden vermeld. De kleuren komen overeen met de werkelijkheid. Het was makkelijk om een juiste keuze te maken, de prijzen van de schoenen liggen iets onder het winkelgemiddelde, de levering was vlot en probleemloos.
Prima schoenen met een goede pasvorm
Alles klopt.
Heldere website met goede producten, ruime keuze met redelijke prijzen en vlotte levering.
Goede leverancier van goede schoenen.
1. een nette prijs.
2. snel geleverd binnen een dag!
Alles verliep vlot en soepel!
Wandelschoenen kopen
Niet moeilijk doen. Wat je besteld komt correct aan. Ietje later dan aangeven maar dat is de pakketbezorger te verwijten.
Wandelschoenen hebben de eerste kilometers al afgelegd.
Aanbeveling als je weet wat je maat is van je Wandelschoenen.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer

Svar fra Wandelschoenenexpert
Bestelling gedaan en ontvangen schoenen…
Bestelling gedaan en ontvangen schoenen passen perfect.
Wandelschoenen Xsensible, Comfortabele en heerlijk ontspannen…
Comfortabele en heerlijk ontspannen lopende wandelschoen
Perfecte schoenen waar wij al een tijd…
Perfecte schoenen waar wij al een tijd naar op zoek waren,omdat mijn man deze eerder in België al had gekocht en nu konden we ze hier nergens meer aankomen.dus superblij dat jullie ze wel konden leveren en dan ook nog eens supersnel. Hij zou geen andere meer willen.normaal heeft hij de bruine,maar die waren niet op voorraad.dus dankjewel voor de goede service
Snel afgeleverd en goed geïnformeerd…
Snel afgeleverd en goed geïnformeerd over waar de schoenen waren en wanneer ze werden geleverd. Fantastisch.
Duidelijke communicatie na bestelling…
Duidelijke communicatie na bestelling en een overzichtelijke website waar ik precies gevonden heb wat ik nergens anders meer kon vinden!
Direct na plaatsing order volledig op…
Direct na plaatsing order volledig op de hoogte gehouden van verzending.
Zelfs in het weekend besteld maandag geleverd top.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.