Erg blij met het behang wat nergens meer te verkrijgen was, uiteindelijk bij Wallpassion alsnog gevonden. Levering duurde wel even, maar dan heb je ook wat 😉
Reageren erg snel. Staan je vriendelijk te woord. Ik had het behang ergens anders goedkoper gezien. Na dit te hebben gecommuniceerd kreeg ik zonder twijfel het verschil op mijn rekening gestort. En mo... Vis mer
Betaald voor spoedlevering maar tot op heden niks ontvangen Op basis van het gegeven antwoord: de stelling 2-4 werkdagen klopt niet, er staat dat de express bezorging binnen 1-2 werkdagen wordt g... Vis mer
Tumstocksvägen 9A, 187 66, Täby, Sverige
Betaald voor spoedlevering maar tot op heden niks ontvangen
Op basis van het gegeven antwoord: de stelling 2-4 werkdagen klopt niet, er staat dat de express bezorging binnen 1-2 werkdagen wordt gedaan tegen betaling van €13,90 verzendkosten.

Svar fra Wallpassion
Klantenservice was adequaat, snel en erg behulpzaam (nadat DHL, what else is new, erg inadequaat en onbehulpzaam was).

Svar fra Wallpassion
We hadden verf en behang gekocht en dat zijn produkten van goede kwaliteit en zoals ze op de site afgebeeld staan. Helaas beloven ze ook een korting, die je vervolgens niet kan gebruiken als je de bestelling moet gaan afrekenen.

Svar fra Wallpassion
Fijne klantenservice, ik kreeg bij vragen meteen dezelfde dag antwoord!

Svar fra Wallpassion
Website is great. They have an amazing variety of wallpapers available and also at cheaper price than other websites. They sell matching paint colors as well so you can buy the whole package. Ordering was simple and delivery very fast.

Svar fra Wallpassion
Tot twee keer toe klopt de informatie op de website niet. Er staat een levertijd van 1–2 dagen, maar beide bestellingen kwamen pas na bijna een week binnen.
Tijdens een verbouwing is dat erg frustrerend, omdat je planning afhankelijk is van zulke leveringen. Als er gewoon eerlijk een levertijd van bijvoorbeeld 6 dagen vermeld staat, is dat geen probleem, maar dan weet je waar je aan toe bent en kun je eventueel voor een andere leverancier kiezen.
Ook het retourbeleid vind ik jammer: retourneren kost €20, terwijl het behang al behoorlijk prijzig is en er geen fysieke winkel is. Wanneer je voor een flink bedrag bestelt, voelt dat toch wat onredelijk.
Maar: mooi behang, nette website

Svar fra Wallpassion
Reageren erg snel. Staan je vriendelijk te woord. Ik had het behang ergens anders goedkoper gezien. Na dit te hebben gecommuniceerd kreeg ik zonder twijfel het verschil op mijn rekening gestort. En mooi behang!

Svar fra Wallpassion
Wallpaper was shown as in stock on the website, the reason why I ordered it. However I received an email that it needed to be ordered and would arrive in a few days. I asked if they could already send the wallpaper and they replied they would send it but they did not. Now 3 weeks later still not received anything. Customer service not very helpful

Svar fra Wallpassion
Het behang wat ik had besteld had niet de kleurrijke tint die het op de foto's had. Het heeft meer een grauwe tint. Voor die prijs van €70,- per rol had ik het wel precies zoals het afgebeeld stond verwacht... Wel snelle levering.

Svar fra Wallpassion
Prettig contact, goede updates over de levering en bovenal echt prachtig behang!!