Wallpanelen Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige panelen van uitstekende kwaliteit. 3-zijdig gefineerd met een stevige viltlaag. Monteren is een kwestie van goed meten, netjes afkorten met een fijntandige handzaag, High Tack montagekit toe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor mijn ouders had ik last minute akoestische wandpanelen nodig. Bestelling ging vlotjes en betaling ook. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden over status. Mocht je je woonkamer willen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Am 10.08.2025 haben wir unser Sidebord bestellt. Seither keine Rückmeldung oder Lieferung wann wir das bereits bezahlte Sidebord bekommen. Dutzende Anrufe, E-mails, WhatsApp oder Instagram Nachrichten... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij waren al langer aan het kijken naar panelen voor achter ons bed en per toeval kwamen wij op jullie website uit. Voor ons zijn jullie een top bedrijf, een prima service, snelle levering, goed ver... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Interiørbutikk

Om Wallpanelen

Skrevet av virksomheten

Topkwaliteit akoestische panelen voor een sfeervolle uitstraling!

✓ 5 jaar garantie

Je krijgt standaard 5 jaar garantie op alle producten. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang van jouw akupanelen kunt genieten.

✓ Snelle levering!

Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 16:30 en wij komen jouw pakket de volgende dag al bezorgen!

Deskundig & persoonlijk advies

✓ Onze klantenservice staat, zowel via WhatsApp als telefonisch en per mail, voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de beste keuze!

✓ Hoogwaardige materialen

Al onze akoestische panelen worden gemaakt van gerecycled plastic. Zo weet je zeker dat je ook een steentje bijdraagt aan de natuur!

✓ Veilig & gratis achteraf betalen

Jouw veiligheid en gemak is belangrijk voor ons, je kunt daarom op veel verschillende manieren betalen. Kies voor gratis achteraf betalen met KLARNA of IN3.
BEKIJK AKUPANELEN SAMPLES

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie akupanelen aan een zeer interessante prijs

Mooie akupanelen aan een zeer interessante prijs. De levering was enigszins vertraagd wegens uitputting van de voorraad, maar werd nadien stipt en correct uitgevoerd. Leuke bonus : de eerder bestelde samples werden volledig terugbetaald, inclusief verzendkosten, nadat ik de bestelling plaatste van mijn panelen. Top service aan een goede prijs !

25. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mangelhaft!

Kundenservice mangelhaft
Kundenkommunikation mangelhaft
Kundenorientierung mangelhaft
Kunden Emails werden nicht gefunden
Bestellung wird nicht gefunden

Bestellung dauert seit Anfang Juni immer noch an, keine Lieferung bisher eingetroffen. Kundenservice vertröstet mit einem Entschuldigung.

So geht man nicht mit Kunden um. Nicht zu empfehlen.

22. juli 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slechte klantenservice

Wij hebben in mei covers voor onze panelen besteld. In eerste instantie ging het om 6 covers, in 3 verschillende afmetingen. De covers van 120 cm waren niet goed. Een van de twee was beschadigd en de ander was te wijd. Na heen en weer gemail ging het bedrijf akkoord met het terugsturen van de covers. In de eerste instantie zouden de retourkosten voor mijn rekening zijn. Na uitgelegd te hebben dat zij kapotte covers bezorgen, is mij toegezegd dat de retourkosten voor hun rekening zouden zijn. Met name doordat deze erg hoog liggen vanwege de afmeting van het pakket.
Dit proces heeft al flink wat mailtjes gekost. Na het retourneren van de covers heb ik nooit meer wat van het bedrijf gehoord. Ook is het bedrag van de covers én van de retourkosten niet teruggestort.

15. juli 2024
Logoen til Wallpanelen

Svar fra Wallpanelen

Bedankt voor uw feedback en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We willen graag enkele zaken verduidelijken.

We hebben inmiddels het volledige bedrag van de covers teruggestort, inclusief de verzendkosten. We begrijpen dat dit proces voor u misschien langer heeft geduurd dan verwacht, maar we hebben snel geschakeld en ons best gedaan om het probleem zo passend mogelijk op te lossen.

Na ontvangst van de beschadigde covers en de te wijde cover hebben wij direct actie ondernomen. Hoewel het misschien niet als snel genoeg is ervaren, hebben we u voortdurend op de hoogte gehouden via e-mail en hebben we alles in het werk gesteld om dit op een passende manier af te handelen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u deze kwestie als opgelost beschouwt. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Wallpanelen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

AKU panelen rond de wijnkast

Bij Leon Deco een paar mooie wandpanelen gescoord voor de slaapkamer en woonkamer. Fijn bedrijf met goede kwaliteit. We zijn ook nog aan het kijken voor de achterwand bij de keuken. Zeker moeite waard en de mannen denken goed mee!

15. juni 2024

Prettige duidelijke website

Prettige duidelijke website. Gemakkelijk bestelproces. Duidelijke leveringsvoorwaarden. Volgende dag bezorgd. Naar boven gebracht 4e etage door de chauffeur. Dank je wel ervoor. Geen enkele opmerking er over. Grote positieve duim voor deze chauffeur.

2. juli 2024

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv