Zeer tevreden over Wall-Art! Ik heb een canvas van 120x180 cm besteld en de kwaliteit is echt perfect. De print is haarscherp en de kleuren komen prachtig tot hun recht. Het doek van 120x180cm is stra... Vis mer
Se hva andre synes
Onwijs goede service! Ik had een canvas doek besteld en was stuk aangekomen. Bij het vermelden van dit spijtige voorval kreeg ik onmiddellijk een mail terug met verontschuldiging en het voorstel om of... Vis mer
Er werd goed meegedacht met onze persoonlijke keuze. Het was heel gebruiksvriendelijk om in elkaar te zetten, met een mooi resultaat als gevolg.
Ik had naar ik dacht mooi papaver behang besteld, ook nog met korting, en op de website prachtige kleuren. Ik krijg een strook behang met veel zwarte strepen en lelijk bruin beige....lijkt op afval... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Decoreer uw interieur met muurstickers, wanddecoraties, behang, muurverf en woonaccessoires. Ontdek hoe eenvoudig decoreren kan zijn met wall-art.nl. In Europa gemaakt.
Kontaktopplysninger
Buckower Chaussee 114, 12277, Berlin, Tyskland
- info@wall-art.nl
- wall-art.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima site
Prima site . Snelle levering. Producten voldoen aan de verwachtingen.
Heel blij met het resultaat!
Behang is heel mooi en van stevige kwaliteit en voor een zeer scherpe prijs. Heel blij met onze nieuwe 'bakstenen' muur!
Behangstaaltjes in A4 formaat waren fijn om de juiste keuze te maken. Daarvan was de levertijd wel 2 weken, maar behang was er binnen een aantal dagen. Ik ben tevreden!
Zweites tolles Art-Work
Diese Lieferung war mein zweites Art-Work und wiederum ein Volltreffer. Tolles Design und passt perfekt zur Einrichtung. Obwohl ich in den Niederlanden lebe, wurde es zeitig geliefert.
Via wall-art een mooi canvasdoek…
Via wall-art een mooi canvasdoek besteld. Veel keuze, goede website. Bestelling gedaan zonder een account hoeven te maken.
Het was wel een stuk later dan van te voren aangegeven, en kon (in ieder geval zonder account) niet de status/verwachting zien. Dat vind ik een verbeterpunt.
Het doek was goed ingepakt en kon toen de aflevering uiteindelijk bekend was ook nog een ander afleverpunt kiezen.
Behang van goede kwaliteit
Behang van goede kwaliteit, proefstalen zijn een goede grootte waardoor je echt een idee hebt wat je bestelt.
Blij met behang en kwaliteit
Het behang wat we wilden was hier goedkoper, scheelde 45 op 10 rollen. Kregen netjes een mail dat levering iets langer duurde dan vermeld. Dit was uiteindelijk maar 1 dag, En konden we gewoon behangen volgens planning. Goed verpakt. Goede kwaliteit. Binnenkort bestel ik ook voor een andere ruimte. Ik was huiverig, maar het pakte top uit
Mooie producten
Duidelijke website, met goede kwaliteit foto's. Heldere informatie over bezorging en levertijd. Mooie producten.
Decoratief
Top! Mooie kleuren, makkelijk op te hangen.
Zeer slecht!!!wel betalen.maar niet…
Zeer slecht!!!wel betalen.maar niet leveren!!!!
Behangstaal niet geleverd
24-1-26 1 behangstaal besteld. Totale kosten 3,44 (wat ik al fors vindt).
15-2-26 nog niets ontvangen. Van de week gemaild. Ja het moet van verschillende adressen komen. Hoezo? 1 behangstaal heb ik besteld. Wordt die in stukjes verzonden? Nu gevraagd om mn geld terug te storten. Ben benieuwd!
Heel goede kwaliteit...binnen de week…
Heel goede kwaliteit...binnen de week geleverd
I recommend this site
I recommend this site. My order arrived on time, well packaged, and of excellent quality.
Alles wie erwartet
Alles wie erwartet. Die Verpackung hat mich begeistert. Sehr sicher.
kwaliteit valt erg tegen
Helaas viel de kwaliteit erg tegen, het Canvas dat ik besteld had witte verkleuringen aan de randen. Retourkosten moet je zelf betalen.
jullie service is echt top hoor maar…
jullie service is echt top hoor maar het verpakken is erg slecht!
de tweede die ik binnen kreeg was erger dan de eerste beschadigd < durf gewoon niet aan te geven van stuur maar weer opnieuw.
heb de eerste met een zwarte stift bijgewerkt en het is wel goed zo.
waarom verpakken jullie je spullen zo slecht doe er plastic met lucht eromheen!
Je moet wel opletten
Je moet wel opletten, de poster wordt zonder posterhanger geleverd. Die moest ik er nog apart bijkopen, wel duur zo bij elkaar. En al vrij snel krullen de zijkanten van de poster naar buiten. De poster blijft dus niet plat wat jammer is. De afbeelding vind ik wel heel mooi
Niet slecht
Niet slecht!
Het behang is enorm mooi, de bezorging duurde niet al te lang. enige nadeel was dat er flink met de doos is gegooid en de onderkant van sommige rollen dus lelijk zijn geworden. Sommige kunnen we dus ook niet gebruiken. Hoop dat we alsnog uitkomen met het behang wat we hebben.
Top webshop
Zeer correcte en snelle levering van het behang wat zeer goed verpakt was.
Good product - webshop description can be better
Product received well, product looks good and proper. However, description and information on website can be better. Apparently the poster has white frame surrounds it, around 2cm. This is not clear on the website, so I thought when the sample on the website shown with passe-partout but apparently this white edge is on the poster itself.
Communication can be improved, I asked about foto-frame if includes Passe-partout but reponse was not clear. Apparently there's no passe-partout included, as the poster has white edge. In the end, I bought foto-frame from other webshop which clearly states Foto-frame+passe-partout.
Transportschade
De bestelling was bij de vervoerder beschadigd geraakt en wisten niet of het nog naar ons werd verzonden.
Hierdoor duurde de verzending langer dan normaal.
Wall-art heeft gezorgd voor een nieuwe snelle levering!
Uiteindelijk heeft de vervoerder de 1e zending toch nog geleverd en kwam de 2e zending een dag later aan.
Hele goede service en inmiddels onze 2e bestelling!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.