Se hva andre synes
Selskapet har svart
Waitec heeft bij mij een zonnescherm geplaatst en ik ben ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk, duidelijk en professioneel. De installatie zelf ve... Vis mer
Selskapet har svart
Uitstekende service. Door een fout van de leverancier -wat ter plaatse pas opgemerkt kon worden- kon mijn project niet direct afgemaakt worden. Waitec nam de regie over en zorgde dat alles in orde kwa... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Byggefirma
- Byggkonsulent
- Isolatorleverandør
- Interiørentreprenør
- Kjøkkenombygger
- Forhandler av vindusbehandlingsprodukter
Skrevet av virksomheten
Uw Partner in Innovatieve Exterieur- en Interieurtransformaties WAiTEC, gevestigd in Limmen, is uw specialist en leverancier van hoogwaardige solar screens, zonweringen, rolluiken, markiezen en horren. Nu ook dé expert in interieur vinyl wrapping: een innovatieve techniek waarmee we oppervlakken zoals muren, kasten, meubels, keukens en deuren moeiteloos transformeren met duurzame, op maat gemaakte vinylfolies. Of het nu gaat om een houtlook voor een warme sfeer, een metallic afwerking voor een moderne touch, of beschermende lagen tegen slijtage en krassen. Vinyl wrapping biedt eindeloze mogelijkheden voor personalisatie, renovatie en bescherming, zonder ingrijpende verbouwingen. Ons team is naast zonweringen tevens gespecialiseerd in o.a. Horren, interieur vinyl wrapping en glasfolie. Van luxe keukens met strakke vinyl-bekleding tot maatwerk interieurs en slimme dynamische oplossingen: wij creëren functionele en stijlvolle ruimtes voor woningen en bedrijven. Met passie voor vakmanschap bedienen we klanten in Limmen en omliggende steden zoals Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Assendelft, Krommenie, Beverwijk, Heemskerk, Egmond, Bergen, Heerhugowaard en verder. Onze kracht ligt in precisie en innovatie. Of het nu gaat om duurzame traprenovatie, trap wrappen met bijf. lederen wrap, unieke wandbekleding met vinyl wrap, creatieve meubeltransformaties , keuken kastjes wrappen, interieur wrappen, ramen tinten / spiegel folie of betrouwbare technische installaties, wij leveren kwaliteit die aan de hoogste eisen voldoet. Met één vast aanspreekpunt begeleiden we uw project van start tot finish, met zorg voor elk detail en uitstekende nazorg. Bij WAiTEC staan vertrouwen, kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Of u nu een droomwoning inricht met opvallende vinyl-accenten of een bedrijfspand renoveert met praktische, duurzame oplossingen – denk aan professionele wrapping voor kantoren, winkels, receptiebalies en commerciële ruimtes in uw huisstijl, wij zorgen voor maatwerk dat perfect past bij uw wensen. Kies voor WAiTEC en ervaar vakmanschap met een persoonlijke aanpak, dicht bij huis.
Kontaktopplysninger
Nederland
- waitec.nl
Andre kikket også på
Fantastisch!
Ik ben ontzettend tevreden over de installatie van mijn zonnescherm! Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel, vriendelijk en duidelijk. De monteurs kwamen keurig op tijd, werkten snel en zeer netjes, en namen echt de tijd om alles perfect af te stellen.
Het zonnescherm hangt prachtig en werkt perfect. Je merkt meteen dat hier vakmensen aan het werk zijn geweest. Ook kreeg ik duidelijke uitleg over het gebruik en onderhoud. De hele ervaring voelde betrouwbaar en klantgericht. Absoluut een aanrader voor iedereen die kwaliteit, goede service en een zorgeloze installatie zoekt!
Het was een goede ervaring omdat het…
Het was een goede ervaring omdat het maken van de afspraak soepel verliep de medewerker op tijd aanwezig waren, deze waren netje en beleefd. Hebben hun werk secuur en netjes gedaan. Goede uitleg gekregen. En alles opgeruimd. Dus erg blij met deze service.

Ervaren als vriendelijk en vakkundig
Ervaren als vriendelijk en vakkundig
Duidelijke en heldere afspraken gemaakt en nagekomen.
Vakwerk afgeleverd,mooi eindresultaat.
Ben heel tevreden,kan ze iedereen aanraden.

Heel netjes gewerkt
Heel netjes gewerkt, en snel opgehangen..

Heel vriendelijk
Heel vriendelijk. Kwamen ons rolluik plaatsen en hebben ze goed gedaan.

Zeer tevreden
we zijn zeer tevreden n.a.v het installeren van sunscreens. Keurig netjes werk afgeleverd, zeer vriendelijk, professioneel en duidelijke communicatie. Ik zou Waitec zeker aanbevelen!

Super service van Waitec
Super service van Waitec! De rolluik is vakkundig en snel opgehangen, het ziet er prachtig uit! Uitleg gekregen over gebruik en afstandsbediening. Vriendelijk en professioneel en alles keurig netjes achtergelaten.

Positieve ervaring met Waitec
Snelle installatie, ondanks de stromende regen. Duidelijke communicatie en afspraken. Prachtig resultaat!

Vriendelijk, vlot en vakkundig
Vriendelijk, vlot en vakkundig! Vandaag 2 rolluiken laten monteren, resultaat is nog mooier dan ik had verwacht. Top gedaan!

Vakwerk
Vakwerk! Prettig contact en oplevering naar afspraak. Super snel.

Svar fra Waitec
super snelle en nette service
super snelle en nette service. Werkzaamheden goed en conform afspraak uitgevoerd. Verder een zeer beleefde man.

Snelle en nette installatie
Waitec heeft bij ons rolluiken geplaatst en zijn daar erg tevreden over
De installatie zelf verliep goed, snel en netjes. Het team werkte zorgvuldig en liet alles schoon achter. De rolluiken hangen prachtig en werken soepel.

Svar fra Waitec
Bedankt voor de goede en vakkundige…
Bedankt voor de goede en vakkundige installatie!

Zeer professioneel en vriendelijk
Zeer professioneel en vriendelijk.
Secuur gewerkt en alles netjes achter gelaten.
Professioneel en vriendelijk
Zeer professionele en vriendelijke monteur. Komt op het afgesproken tijdstip om mijn rolluik te plaatsen.
Werk zeer nauwkeurig en snel. Na twee uurtjes is het klaar en geeft hij een duidelijke uitleg hoe het allemaal werkt. Zeer tevreden. Aanrader!

Svar fra Waitec
Vriendelijk, duidelijk en professioneel.
De installatie zelf verliep goed, snel en netjes. Het team werkte zorgvuldig en liet alles schoon achter. Het zonnescherm hangt prachtig en werkt soepel.
Ik ben heel blij met het resultaat en geniet van het extra comfort in huis. Waitec is absoluut een aanrader.

Svar fra Waitec
Uitstekende service en communicatie.
Uitstekende service en communicatie.
Rolluiken zijn keurig volgens afspraak gemonteerd. Communicatie was duidelijk en volgens afspraak. Wij zijn heel tevreden met de afhandeling.

Svar fra Waitec
Vandaag een mooi rolluik laten plaatsen…
Vandaag een mooi rolluik laten plaatsen door de monteur Samwel van Waitec.
Supervriendelijk man, en goed contact betreffende afspraak.
Blij en tevreden, vakwerk geleverd.

Svar fra Waitec
Waitec heeft op een zeer professionele en vakkundige wijze mijn rolluiken geïnstalleerd. Zelfs toen een paar dagen na de installatie de somfy app niet bleek te werken (wat overigens niet de verantwoordelijkheid is van Waitec), is hij zelfs op zaterdag, op zijn vrije dag terug gekomen om het probleem voor mij op te lossen. Ik zou Waitec dan ook zonder enige twijfel bij iedereen adviseren.

Svar fra Waitec
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.