Har vært fornøyd inntil konseptet ble endret. Sendte inn 13 kits i perioden januar-mars! Etter superlang behandlingstid ble 3-4 av dem lagt ut. Så ble det inntaksstopp. Så flytting av lageret. Så ble... Vis mer
Må jeg betale kr200 til å ha kit returnert? Jeg er litt usikker at det er svindle og pakken min ble aldri returnert. Er det mulig å betale med regning etter jeg få pakken?
Har bare gode opplevelser med Waior og klærne jeg har kjøpt derfra. Veldig deilig å kunne kjøpe brukt på nett uten å være i kontakt med noen. Leveransen er også ekstremt rask. Klærne er i kjempegod... Vis mer
Datteren vår fikk ny dukke i bursdagsgave som trengte klær, og istedenfor å kjøpe dukketøy som både er dyrt og i dårlig kvalitet, bestemte vi oss for å kjøpe brukt babytøy. På Waior fant vi masse fin... Vis mer
Norges største nettbutikk for secondhand barneklær. Nå kan du også selge klærne dine på Waior!
Strandvegen 10A, 2380, Brumunddal, Norge
- kundeservice@waior.no
- waior.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Kjempe fornøyd
Kjapp levering med pakke rett i postkassen. Klærne stod til forventningen i følge produktbeskrivelsen
Kjapp levering
Fantastisk og miljøvennlig ide!
Fantastisk og miljøvennlig ide!
Både kjøpt og solgt flere av mitt barns klær for en rimelig penge. Dette er en flott ide til barn som vokser raskt ut av sine klær ☺️
Lett å bestille og kom raskt:)
Veldig fint konsept
Veldig fint konsept. Fant det jeg var ute etter, og klærne stod absolutt til forventningene.
Rask levering og flotte klær
Raskt og perfekt beskrvet👍
Veldig fornøyd!
Kjempefornøyd!
Flotte og rimelige barneklær
Veldig fornøyd med produktene, de stemmer overens med bildene og beskrivelse av kvalitet. I tillegg kom de fort i postkassen etter de var bestilt!
Er alltid like fornøyd med klærne fra…
Er alltid like fornøyd med klærne fra Waior. Proff nettbutikk, stort utvalg og rask levering
Kjempefornøyd
Kjempefornøyd! Rask levering og god kvalitet på alt 😊👌 Kommer definitivt til å handle her igjen
Tilstanden på varene samsvarer godt med…
Tilstanden på varene samsvarer godt med varen ein mottar og prisene er fornuftige.
Kjekt at det er så lett å handle brukt!
Rask levering.
Tipp topp😊😊
Fikk ikke alt jeg betalte for
Kjøpte (og betalte) for 5 plagg. Fikk bare 4 i posten. Forsøkte å komme i kontakt med de, men ingen svar å få. Svindel!
Topp!
Topp!
Det er som å handle på finn.no, bare at noen andre har sjekket at varene holder mål, og pakker og sender.
Waior gjør brukthandel til en god opplevelse og bidrar til å minske bruk og kast. I tillegg kan man selge brukte klær som man ellers ville gitt bort.