Sophie, de dame die mijn mail beantwoorde, ging meteen tot actie over om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Bij een bijkomende vraag kreeg ik prompt een antwoord. Pro-actief gedacht en alles... Vis mer
Erg handige portemonnee en pasjeshouder. De uitvoering is klassiek en elegant, zoals het hoort. Ik kan er mijn pasjes, geld en medicijnen goed in opbergen. Een voordeel is het schijfsysteem, waarbij i... Vis mer
Een goede wallet mijn versie werd 10 passen beloofd dat kan 10 passen zonder creditcard waarvan 7 passen in beschermd aluminium..,en 3 passen in ander vakjes. en 6 passen met credit card in beschermd... Vis mer
Vylento is a luxury accessory brand based in the Netherlands, renowned for its service and high-quality products. Founded with the vision of merging functionality and luxury to simplify everyday life, Vylento prioritizes the protection of your valuable belongings while striving to achieve the perfect balance between functionality and style. The result is accessories that have become indispensable for many. Protect your valuable possessions with Vylento and discover our blend of style and functionality.
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Het product is te dik voor dagelijks gebruik, helaas. Ik zocht een veel dunnere uitvoering.
Fijne portemonnee met magneet en genoeg ruimte voor al mijn pasjes en geld.

Svar fra Vylento
Eenvoudig bestelproces, duidelijke communicatie en snelle levering.
Product voldoet aan alle verwachtingen en meer. Stijlvolle kleur, nette afwerking en geinige verpakking.

Svar fra Vylento
The card holder I bought fully meets my expectations. It is an attractive and practical product at a reasonable price.

Svar fra Vylento
Goede kwaliteit Goede service fijne winkel dik tevreden gr jose

Great quality
Quick deliferance
Easy website

Svar fra Vylento
Product was niet op voorraad en ik heb fijn contact gehad. Mooi alternatief geboden en snel geregeld. Blij mee!

Svar fra Vylento
Het product is netjes afgeleverd.
Het gebruik is tot heden prima.

Svar fra Vylento
Sajnos a termék nem tökéletes, válik el a széle. A ragasztás nem jó.
Amúgy a minősége a bőrnek az szép, és a férjem szereti, szépen müködik a kártya kiadója.
De snelheid van leveren. Maar bovenal de kwaliteit en de superieure uitstraling. En daar is geen woord van gelogen.

Svar fra Vylento
Was op zoek naar een nieuwe portemonnee die kleiner was dan mijn huidige en met de nodige mogelijkheden voor mijn pasjes. Ben uitgekomen op de Vylento expedition pasjeshouder. Besteld en snel gekregen. Ook ruimte voor biljetten en enige muntjes.
Ben er zeer gelukkig mee. Keuzes uit verschillende kleuren.
Niet voor mij maar er is nu zelfs een mogelijkheid twee bestellen, drie ontvangen

Svar fra Vylento
Na bestelling van Vylento RIFD portemonnee is alles goed en vlot verlopen. Ben heel blij mee. De volgende dag al bezorgd. Lekker vlot.

Svar fra Vylento
De website is duidelijk. Er is veel keuze in kleur en de verzending is snel

Svar fra Vylento
Ik had de aanbieding van 2 pasjeshouders kopen 3 ontvangen verkeerd begrepen dus ik kreeg er maar 2 opgestuurd, een mailtje gestuurd alles uitgelegd kreeg netjes een mailtje terug met uitleg, en kreeg heel snel een derde nagestuurd. TOP..

Svar fra Vylento
Kwaliteit en handzaamheid is top!
Eenvoudig en betrouwbaar in gebruik.
Nette afwerking

Svar fra Vylento
Cadeau gedaan aan mijn vriend. Product is supermooi verpakt en degelijke kwaliteit. Hij is erg blij mee. Nu ga ik er 1 bestellen als. Cadeau voor mijn zoon, dat zegt genoeg denk ik.