VVS Selvbyg Anmeldelser

1. Rørleggerutstyr

Hos os finder du et stort udvalg i VVS artikler. Vi er eksperter indenfor reservedele til pillefyr, pilleovne og brændefyr. Med mere end 40 års erfaring står vi klar til at hjælpe, råde og vejlede hvad end du skal montere gulvvarme, lave nyt badeværelse eller skifte din varmekilde. Kig også gerne vores markedsplads igennem for gode tilbud og restpartier. Vi er blandt andet lagerførende i reservedele til Baxi Multiheat, Vølund, Passat Compact, Iwabo Villa, Watts gulvarme, Baxi prisme og meget mere. Vi pakker og sender ordre alle hverdage. På vores webshop kan du se splittegninger over de forskellige kedler, brænder med mere, og finde de ønskede reservedele. Ønsker du en reservedel som vi ikke er lagerførende med eller som er angivet som skaffevare, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde den ønskede reservedel. Vi handler med leverandører i ind- og udland og har stor ekspert viden indenfor de varer vi forhandler. Du er altid dækket af de respektive producenters oplyste produktgaranti, og som absolut minimum 2 års reklamationsret jf. dansk købelov. Når du handler hos vvs-selvbyg er dine varer altid omfattet af producentens oplyste produktgaranti - Uanset om den er på 2, 5, 10 eller 25 år! Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vvs-selvbyg.dk. Du skal blot sørge for at varen er forsvarligt indpakket og afleveret til Postdanmark, anden fragtmand, eller til os senest 14 dage efter modtagelsen.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

Alt som aftalt.
Varen kom dagen efter.
Den korrekte vare.
Super. God service.
Kittet var dog for tørt.
Men prisen var væsentlig lavere w d hos konkurrenterne.

28. oktober 2024
Vis anmeldelser på alle språk. (241 anmeldelser)