VSOcheque Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Informasjon om virksomheten

1. Advokattjenester

Skrevet av virksomheten

Gratis juridisch advisering aan werknemers die een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen hebben. De werkgever vergoedt in de meeste gevallen de kosten.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topjurist met oog voor de mens!

Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding van Niwar. Hij heeft mij tijdens mijn VSO-traject professioneel en deskundig geholpen, was altijd duidelijk in zijn uitleg en dacht strategisch met mij mee. Daarnaast voelde ik mij echt gehoord en begrepen.

Dankzij zijn inzet is uiteindelijk een veel beter resultaat bereikt dan het oorspronkelijke voorstel. Ik kan Niwar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrokken, eerlijke en deskundige jurist. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en de fijne begeleiding!

4. august 2026

Svar fra VSOcheque

Dankjewel en graag gedaan Max!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niwar heeft me heel goed bijgestaan

Niwar heeft me heel goed bijgestaan. Hij is heel aardig, kundig, antwoordt snel en ik voelde me echt door hem gesteund. Ook nadat de VSO onderhandelingen waren afgerond, kon ik nog bij hem terecht voor advies. Hopelijk is het niet meer nodig, maar anders zou ik in de toekomst weer bij Niwar aankloppen.

20. juli 2026

Svar fra VSOcheque

Dankjewel en veel succes verder!

Professionele en snelle hulp

Ik ben ontzettend tevreden over de hulp van Niwar van VSO Cheque. Vanaf het eerste contact reageerde hij snel en handelde hij direct. Hij dacht goed met mij mee, communiceerde duidelijk en hield mij gedurende het hele traject goed op de hoogte. Dankzij zijn deskundigheid, betrokkenheid en snelle aanpak is alles vlot en professioneel afgehandeld. Ik voelde me echt gehoord en goed begeleid. Ik kan Niwar en VSO Cheque dan ook aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij een vaststellingsovereenkomst.

14. juli 2026

Svar fra VSOcheque

Dankjewel voor de aanbeveling Anna!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle duidelijke communicatie en heel…

Snelle duidelijke communicatie en heel goed geholpen door Niwar. Je weet goed waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Ik zou VSOcheque zeker aanraden als je een VSO gecheckt wil hebben.

10. juli 2026

Dankjewel Simone!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg fijne communicatie en duidelijk

Erg fijne communicatie en duidelijke uitleg en werkwijze. Er wordt eerst uitgelegd wat er mogelijk is en steeds wordt er een check gedaan of dat paste bij mij. Er werd alles netjes nagekeken en ik werd goed op de hoogte gehouden. Snel antwoord en correcte afhandeling. Kreeg meteen een gevoel van vertrouwen en dat ik het kon loslaten. Zou hun bij iedereen aanraden!

2. juli 2026

Dankjewel Hanaa!

Prima geholpen

Prima geholpen , goede afspraken maken en het wordt geregeld . Dankjewel

18. juni 2026

Graag gedaan Mikel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Van onzekerheid naar vertrouwen dankzij goede begeleiding

Niwar heeft mij begeleid bij het onderhandelen over een vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever. Ik waardeerde vooral zijn heldere communicatie, snelle reacties en praktische advies. Hij nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en dacht actief mee over de beste aanpak. Uiteindelijk hebben we een resultaat bereikt waar ik tevreden mee ben. Bedankt voor de prettige samenwerking!

8. juni 2026

Svar fra VSOcheque

Jij ook bedankt voor de prettige samenwerking Peter!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionele en zorgvuldige dienstverlening ervaren

Ik heb een uiterst professionele en zorgvuldige dienstverlening ervaren. Alle aspecten van mijn zaak zijn grondig onderzocht en met grote aandacht behandeld, wat uiteindelijk heeft geleid tot een uitstekend resultaat.

Daarnaast heb ik in Niwar Salih een zeer vriendelijke, betrokken en betrouwbare professional leren kennen. Haar deskundigheid, beschikbaarheid en persoonlijke benadering gaven mij gedurende het hele traject veel vertrouwen.

Ik kan haar diensten dan ook van harte aanbevelen.

5. juni 2026

Svar fra VSOcheque

Dankjewel Adriano. Het ga je goed!

Zeer tevreden!

Niwar was ontzettend proactief en het process verliep bijzonder snel en soepel. Duidelijke, constructieve communicatie en betrouwbare kennis en kunde. Zeer tevreden!

1. mai 2026

Svar fra VSOcheque

Dankjewel Dennis! Fijn dat je naar tevredenheid bent geholpen.

VSO onderhandelingen

Niwar kwam met mij mee naar de onderhandelingen met mijn werkgever en dat heeft enorm geholpen. Professioneel, rustig en sterk in communicatie. Absoluut aan te raden.

10. oktober 2025

Dankjewel Fatih!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn bedrijf om je VSO te laten controleren!

VSOcheque heeft mij goed geholpen met mijn VSO.

Alles werd grondig nagekeken en goed op de verwoording gelet. Alle vragen die ik had konden duidelijk beantwoord worden.

Ook kreeg ik tips mee hoe ik het beste met mijn werkgever in gesprek kon gaan over aanpassingen in mijn VSO.

Kortom hele prettige ervaring. Hierdoor kon ik met een gerust hart het VSO ondertekenen en heb ik gekregen waar ik recht op heb.

20. mai 2025

Fijn om te horen Laura!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv