1. Helse- og velværebutikk
  2. Butikk for urtemedisin
  3. Krydderbutikk
  4. Tebutikk
  5. Kosttilskuddsbutikk

Playoda Casino is a contemporary online casino built for convenience, featuring modern games, attractive welcome offers, safe payment methods, and a mobile-first design.

4,5

Enestående

Gewoon uitstekende service en dus…

Gewoon uitstekende service en dus tevredenheid ! ! !

10. mars 2021

Svar fra Playoda Casino

Hallo Dirk, het was heel goed om elkaar eens te horen. Ook bij online bestelling gaan we de extra mile om kennis te maken en advies te geven. Aangenaam om te horen dat je dit apprecieert. Tot binnenkort. Groetjes Melissa

Prima! Heel goede service.

Heel goede service. Prima ervaring. Snel, correct. Voor herhaling vatbaar.

12. februar 2021

Svar fra Playoda Casino

Beste Fanny, heel fijn om te lezen dat je tevreden bent. Steeds welkom. Als je vragen hebt over bepaalde producten, aarzel niet me te contacteren. Groetjes Melissa

Ik ben heel tevreden over de service…

Ik ben heel tevreden over de service die Melissa aanbied.
Correcte en snelle levering van de RainPharma producten.
Met staaltjes en een interessante brochure erbij kon ik alles eens bekijken.
Zij is altijd bereikbaar voor vragen.
🔝

4. januar 2021

Hallo Veerle,

Dank je voor je fijne review. Ben blij om je te helpen. en te horen dat RainPharma je echt bevalt en helpt. Heel graag sta ik steeds beschikbaar voor jou. Tot binnenkort. Op een positief 2021!

Groetjes Melissa

Uitstekende service

Uitstekende service! Een zeer leuk assortiment van alle artikelen. Ook perfect om iemand cadeau te doen!

28. desember 2020

Svar fra Playoda Casino

Hi Jana, dank je voor je positieve review. Het is fijn om je te leren kennen. Nog samen veel te ontdekken. Tot binnenkort. Groetjes Melissa

Topservice!

Top service met persoonlijk en goed advies! Wat wil eens mens nog meer?
Een volgende aankoop bij voy.voy gegarandeerd!

19. desember 2020

Svar fra Playoda Casino

Hallo Anneleen, het is tof om je te leren kennen. Veel plezier met je RainPharma producten, als eerste kennismaking...veel te ontdekken 🙌😉 Prettige feestdagen 💓

Super webshop

Super webshop! Zeker de moeite om hier te bestellen!
Het begint natuurlijk al met goeie producten, maar daarbij komt nog het persoonlijke advies, de extra uitleg, leuke tips over alles!
Ook snelle verzending, netjes ingepakt, en als extraatje zat er nog een leuk staaltje bij mijn pakketje😁!

Svar fra Playoda Casino

Hallo Jozefien, echt fijn om je review te lezen. Ja, we proberen toch persoonlijke toets in het webshoppen te leggen. Tot binnenkort. 🔥🙂

Uitstekende service
Bij Voy.voy. terecht gekomen omwille van de producten die worden aangeboden. Het dynamisme en de duidelijke en complete uitleg van Melissa krijg je er met de glimlach bij.
Na de uitleg van Melissa over Rainpharma weet ik nu welk product ik wanneer moet gebruiken.

Svar fra Playoda Casino

Hallo Inge, dank je voor je review. Het is tof om jou te leren kennen. Prettige feestdagen.

Gelukt...

Enthousiasme, goesting, positieve vibes... dat krijg je bij Melissa en Voy Voy. Ze inspireerde me om het Smart Nutrition Project van Rainpharma te starten. Geen strikt dieet, wel een gezonde manier om slanker, energieker en fitter te worden. Klonk goed. En het liep (en loopt) naar wens. Haar tips de eerste dagen waren goud waard. Ook nu nog, als ze even polst hoe het allemaal loopt, het blijft deugd doen en geeft dat beetje extra om flink te zijn 🤪.
Intussen heb ik ook de Rainpharma verzorgingsproducten ontdekt, dé ontdekking van 2020 voor mij. Heerlijk verslavend en zalig gerief...

Svar fra Playoda Casino

Hallo Leen, dank je voor je toffe feedback. Het doet me ook plezier om jou te coachen. Je doet het super. Tot binnenkort.

Ben zeer tevreden over de uitleg die ik…

Ben zeer tevreden over de uitleg die ik kreeg over de producten RainPharma.
De producten zijn wel duur , maar zeker hun prijs waard !
Je wordt bij Voy.Voy vriendelijk ontvangen en voelt er je direct thuis , geen opdringerig gedoe en daar hou ik van .
Ik wens Voy.Voy nog veel succes in 2021 en tot binnenkort .
Chris

13. desember 2020