Banner for Vox Casino

TrustScore 3.5 av 5

3,5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wszystko by było dobrze gdyby,raz na jakiś czas była możliwość wygranej. Mam poziom MISTRZ i jak na razie tylko wpłacam. O nagrodach czy darmowych bonusach za częstą grę jak i wysoki poziom to już nie... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Na początku wszystko świetnie i super. Jedna, druga i trzecia wypłata na drugi dzień już była na koncie. Super dużo bonusów tanich. Ale po którymś razie wypłaty jak nie było tak nie ma . Miałam cz... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

W kasynie Vox gram już od ponad roku i mogę powiedzieć, że jestem zadowolony. Duży wybór gier, częste i liczne bonusy od wpłaty a czasem nawet i bez konieczności depozytu sprawiły, że praktycznie zaws... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kasino

Skrevet av virksomheten

VOX Casino has quickly gained a reputation as one of the most exciting and innovative platforms for online gambling. Offering a wide variety of games, great promotions, and a secure environment, this casino ensures that players have an unforgettable experience. Whether you’re a seasoned player or a beginner, there’s something for everyone.

Up to €3,000 + 600 FS

awaits for you!

We guarantee a welcome bonus for every new player.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Szybkie wypłaty

Szybkie wypłaty, szeroka możliwość wpłat. Duży wybór gier których brakuje wszędzie. Problem z weryfikacja po czasie posiadania konta , jeśli nie posiada się karty fizycznej.

10. april 2026

Kłamią

Otrzymałem e-mail z informacją że dostaję gratis 35 FS w grze Hot Triple Sevens Special i wyraźnie jest napisane że nic nie muszę robić i nie muszę spełniać żadnych innych warunków. Zatem jak wszedłem w grę to oczywiście nie otrzymałem tych darmowych FS. Następnie wszedłem na czat gdzie konsultant mi powiedział że muszę zrobić jeden obrót w tej grze aby otrzymać 35 darmowe FS. Akurat nie miałem nic na koncie i wysłałem konsultantowi na czacie informacje że nie muszę spełniać żadnych innych warunków a on się upierał że muszę i przestał odpisywać. Potem wszedłem drugi raz na czat i konsultantka tym razem inna osoba odpisała że jest awaria . Za trzecim razem wszedłem na czat i ta sama konsultantka napisała że muszę obrót zrobić. Więc widać jak kompetentna jest obsługa klienta. Poza tym Vox Casino na to wychodzi że oszukuje. Poza tym ostatnio otrzymałem informację że jak doładuje konto kwotą minimum 30 złotych to dostanę dwa razy po 50 FS w dwóch różnych grach. Doładowałem konto i otrzymałem w innych grach po 40 spinów. Jak napisałem do obsługi klienta na czacie to twierdzili i na siłę mi wpierali że mam jakiś inny bonus aktywny co było bzdurą bo sprawdzałem kilkakrotnie i nie miałem aktywnych żadnych innych bonusów. Przeważnie jest też tak że jak jakieś bonusy są aktywne to max trzy cztery dni i potem wygasają a ja dawno nie grałem. No i oczywiście w tym kasynie nic się nie da wygrać. Tylko każą wpłacać pieniądze i zero wygranych w porównaniu z innymi kasynami gdzie częściej się wygrywa.

11. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

they don't want to process the…

they don't want to process the withdrawal it's a ghost casino run as far away from it as possible

9. april 2026

Good afternoon,

We are very sorry for the situation. Please provide your account details (user ID or email) so that we can resolve the issue as quickly as possible. Thank you!

Dont play this casino

Dont play this casino. Shit. And i sen message ask abaut blocked accaunt waiting month nothink. Idiots.

9. april 2026

Good afternoon,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Z początku daje potem nawet z…

Z początku daje potem nawet z bonusowych spinów nic nie wygrasz

4. april 2026

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Pracujemy nad ulepszeniami dzięki opiniom naszych graczy. Prosimy o podniesienie oceny, jeśli będzie to możliwe. Bardzo dziękujemy!

Best Casino!

4. april 2026

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bardzo wciągające kasyno małe kwoty…

Bardzo wciągające kasyno małe kwoty wypłacają praktycznie od razu na większe trzeba czekać i czekać niestety

3. april 2026

jest ok

jest ok, wypłaca

3. april 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jak do tej pory nigdy się nie…

Jak do tej pory nigdy się nie zawiodłem,da radę wygrać , pieniążki na czas i polecam

1. april 2026

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zabralo 30 000 tys zł ani razu nic nie…

Zabralo 30 000 tys zł ani razu nic nie dało jakiś bonus tylko wygrani- 19000 a potem za to że dli mi bonus zabrali 17500 !!!!!oszustwo zwykle nie polecam bo pójdziecie z torbami z takim kasynem tak jak ja straciłam wszyskto i nic nie dało to kasyno !!!!szok

25. mars 2026

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Prosimy o udostępnienie danych Twojego konta (ID użytkownika lub e-mail), abyśmy mogli jak najszybciej rozwiązać problem. Dziękujemy!

Scam

Niestety to kasyno to jeden wielki scam. Przypadek byl taki ze rok temu przez przypadek doladowalem konto karta zony na 25 zl. Przez rok bez problemu przyjmowali depozyty. Na przelomie lutego i marca trafila sie duza wygrana ponad 70000. No i zaczela sie jazda. Doczepili sie do karty zony (gdzie inne kasyna przymkna na to oko, no to niestety wygralo sie za duzo). Konto oczywiscie zablokowane, srodki skonfiskowane. Zlozone skargi na portalach mmediacyjnych zero odzewu. Tym co maja podobne doswiadczenia polecam rowniez skladac skargi na portalach mediacyjnych dla kasyn, przynajmniej ostrzeze sie onnych graczy.
Widac ze zaczyna sie pojawiac mnostwo pozytywnych opinii w krotkim czasie, gdzie probuja ugrac ile moga ich licencja na Curacao mija 14-15.04.2026 nie dajcie sie naciac jak inni :( odpowiedz Vox Casino jak zawsze nie zawodzi ;) pozwoli przez ponad rok wplacac depozyty, bez problemu wyplacali kwoty po 400 zl, ale jak przyszlo do wyplaty rzedu 60000 no coz doladowales konto karta zony za 25 zl rok temu xD radze unikac szerokim lukiem. Punkt regulaminu, ktory przytaczaja mowi rowniez o zwrocie depozytow, ktorego no coz nie oddadza bo to tylko zapis w regulaminie…

9. mars 2026

Dzień dobry,
Twoje konto zostało zablokowane wraz z konfiskatą wygranych środków z powodu poważnego naruszenia zasad – dokonywania wpłat z danych osób trzecich. Zostało to wykryte podczas procedury weryfikacji, która nie powiodła się właśnie z tego powodu. Naruszenie to jest określone w regulaminie na naszej stronie w punkcie 8.3 i jest ogólnodostępne w odpowiedniej sekcji. (https://voxcasino.com/en/terms

Can't withdraw any money

Can't withdraw any money at all. Scam

30. mars 2026

Good day,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lost my withdrawal despite reassurance…

Lost my withdrawal despite reassurance I couid play 50 FS without risking pending withdrawal. A lot of lies afterwards, that I had insufficient funds and other completely incorrect explanations.
I was way over the pending amount and never came below the amount, 100% I am not stupid. They are either incredibly incompetent or SCAMMERS. Probably both!

29. mars 2026

Good day,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Na początku wszystko świetnie i super.

Na początku wszystko świetnie i super.
Jedna, druga i trzecia wypłata na drugi dzień już była na koncie.
Super dużo bonusów tanich.
Ale po którymś razie wypłaty jak nie było tak nie ma . Miałam czekać 5 dni i nic zero odzewu.
Nie wiem czy próbować znowu czy tym razem wypłaca

28. mars 2026

Bardzo dziękujemy za ocenę, bardzo Państwa cenimy!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv