Helt uakseptabel virksomhet
Helt uakseptabel virksomhet! Useriøse og uprofesjonelle!

Svar fra Vopa Ejendomsadministration
Kære Patrick
Du får her samme svar som du også har fået før. Jeres regnskab kunne ikke blive færdigt fordi der manglede dokumentation fra jeres bank, på nogle transaktioner fra før vi overtog administrationen af jeres forening. Jeres forening var dengang knyttet op på et konstrueret cvr. nummer fra gammel tid, i stedet for foreningens rigtige cvr. nr. Dette fik vi rettet og ændret i forbindelse med at vi overtog administrationen. I havde fejlagtigt ikke fået PBS data fra Danske Bank, og denne blev fjernet i forbindelse med det konstruerede cvr. nummer blev ændret. Derfor var det en lang proces for banken, at genskabe dokumentationen. Dette skulle gøres i Litauen. Jeres bestyrelse har også selv været inde over forløbet og kan bekræfte dette, i et forsøg på at få det løst.
For dit vedkommende har vi tilbudt at gennemføre jeres salg af lejligheden med en reguleringsklausul således I kunne komme videre, da dette var eneste mulighed for os. Men det tilbud valgte I at afslå.
Vi har fuld forståelse for at I er i en uheldig situation, ligesom resten af jeres forening. Men vi har gjort hvad vi kunne for at udrede dette, hvilket heldigvis er lykkedes nu.
I er som altid velkommen til at kontakte os, eller direktør Jeppe Skou hvis I ønsker at drøfte det yderligere
Vopa Ejendomsadministration