Voortman heeft altijd goede en snelle service. Via e-mail word je op de hoogte gehouden van voortgang en levering. Het enige nadeel (voor levering in Den Helder) is de overgang van het tankstation n... Vis mer
Se hva andre synes
Recent mijn medailles laten opmaken bij Voortman. Ik kreeg een duidelijke offerte vooraf. De communicatie was snel. Na het opsturen naar Voortman van mijn medailles kreeg ik binnen een week al bericht... Vis mer
Vandaag mijn medailles netjes opgemaakt retour gekregen. Ik ben meer dan tevreden. Prachtig gedaan. Ook de communicatie verdient een pluim. Alles liep via Ichtes boekhandel in Zoetermeer en ook die dr... Vis mer
Bij het aanmeten van het Veteranen kostuum, werd gewezen op een systeem om de grootkruizen veilig op het colbert te dragen. Dat kon gerealiseerd worden door de firma Voortman in Rijssen. Daar wij met... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Waardering. Dat is waarom ons bedrijf is begonnen. Het leveren en opmaken van onderscheidingen voor militairen, gedecoreerde burgers, medewerkers van politie en brandweer en uiteraard de veteranen. We leggen als bedrijf, met een unieke aanpak, een stuk waardering terug bij onze klant. Het resultaat, uw prestatie, mag er zijn!
Kontaktopplysninger
Haarstraat 131, 7462 AN, Rijssen, Nederland
- 06-41096222
- info@voortmanonderscheidingen.nl
- voortmanonderscheidingen.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Netjes
Netjes! Voordeel is dat het breng/haalpunt vlakbij is… nette mail bij ontvangst en gereedheid… goeie instructie over declaratie. Goed afgewerkt en rammelproef geslaagd. De medailles zitten vast, kan een nadeel zijn zoals ik al las, maar voordeel is dat niet bij iedere stap het gerinkel van mijn medailles is te horen zoals bij andere sommige opmaakbedrijven wel het geval is. Ga zo door!
Goede service, mooi resultaat.
Mijn medailles ingeleverd in Den Haag. Blijkbaar hebben ze daar even gelegen want na een week kreeg ik een ontvangstbevestiging via mail. Weekje later konden ze weer afgehaald worden. Medailles en batons zijn prachtig opgemaakt en worden geleverd in een mooi doosje.
Prima kwaliteit
Goede voorlichting, snelle service, prima kwaliteit.
Top service
Ik ben heel erg tevreden met de service en kwaliteit die geleverd is. Ze houden je via de mail goed op de hoogte en zijn duidelijk. Er waren foto's bijgeleverd hoe mijn medailles zijn opgemaakt. Ook zat er een instructie bij hoe je de gemaakte kosten kan declareren. Medailles worden geleverd in een mooi bewaardoosje. Erg makkelijk. Heb maar 1 week hoeven wachten. Dus erg snelle service.
Kwaliteit, snelgeid & service
De slogan kwaliteit, snelheid en service liegt er niet om.
Na kort mailcontact om te bevestigen waar het om ging, vielen na drie dagen mijn medailles en batons, schitterend opgemaakt en in een mooie doos op mijn deurmat.
Uitstekende service en het geld meer dan waard.
Ik kan niet anders zeggen.
10/10 would recommend.
Opnieuw opgemaakte onderscheidingen.
Heel blij met de opnieuw opgemaakte onderscheidingen. Hele fijn en snel geholpen bij/ door voortman onderscheidingen.
Onderscheidingen op professionele …
Onderscheidingen op professionele manier schoongemaakt en opnieuw opgemaakt.
Zeer snelle en adequate behandeling.
Ook de ontvangst bij aflevering was geweldig. Bravo Zulu.
Vele goede ervaringen
Al vele maken medailles van mij en mijn vrouw (ook bij de baas) laten opmaken. Snelle service, goede kwaliteit en strak in de communicatie. Volgende keer dat ze opgemaakt moeten worden, gaan we weer bij Voortman!
Snelle service
Snelle service, direct persoonlijk contact. Kon niet beter, volgende keer zeker weer.
Keurig netjes opgemaakt en goede service
Keurig netjes opgemaakt en zoals altijd goed verpakt. Ook de factuur met uitleg voor de declaratie is top. Werd ook keurig netjes gebeld met wat vragen ter verduidelijking over de werkzaamheden.
Het enige waar ik minder fan van ben is dat de medailles aan de achterkant met lijm worden vastgeplakt. Dit zal ongetwijfeld een rede hebben maar ik vind het zonde dat de achterzijde van sommige medailles hierdoor niet meer te zien zijn.
Top service en kwaliteit
Duidelijk, vakkundig, snel en betrouwbaar! Hartstikke tevreden met Voortman Onderscheidingen. Dank jullie wel!
Onderscheidingen opnieuw op laten maken…
Onderscheidingen opnieuw op laten maken , geschikt om op het veteranen tenue te dragen, middels insteek houder.Perfect opgemaakt, mooi systeem op plexiglas plaatje.
Goede communicatie over de voortgang, na het inleveren bij Echo’s home de Schakel in Ermelo.
Uitmuntend advies
Uitmuntend advies, snelle levering en uitstekende kwaliteit en service. Ten zeerste aanbevolen. Gerrit Stegeman
Mooi eindresultaat
Mag wat kosten maar zeer tevreden over het eindresultaat. Ziet netjes uit.
Voor de tweede keer weer blij verrast
Voor de tweede keer weer blij verrast. Inleveren bij boekwinkel in Den Haag en binnen twee weken aangetekend thuisbezorgd. Uitstekende kwaliteit, snelheid en goede communicatie zijn hier de sleutelwoorden.
Voortman onderscheidingen is een absolute aanrader.
Vorige week ingeleverd
Vorige week ingeleverd, nu al weer opgehaald top service.
De dames in de winkel waren zeer vriendelijk en legde perfect uit hoe ze te werk gaan.
Kreeg zelfs een mail met foto hoe het geworden is, en een duidelijke instructie hoe je alles kan declareren.
Zeker een aanrader
Snelle en professionele service
Snelle en professionele service, na een week alle medailles al opgemaakt en netjes afgewerkt
Gemak dient de mens
De medailles ingeleverd bij ons punt op de kazerne. Goede informatie gekregen over het verloop waar ook prima aan is voldaan. Alles is zeer gemakkelijk verlopen, waarbij de informatievoorziening van goede kwaliteit is.
Alleen maar lof!
Alleen maar lof voor Voortman Onderscheidingen! Snelle levering ondanks de kerstperiode en uitstekende communicatie. Ben goed op de hoogte gehouden betreffende de ontvangst van de opgestuurde medailles en ook van de levering terug. Zelfs hoe de declaratie ingevuld dient te worden in Dido wordt meegestuurd bij de factuur. Alle medailles netjes in een opbergbox ontvangen.
Fantastisch
Fantastisch.
Prachtige opmaak van batons, groot en kleinmodel medailles. Ideaal bij diverse inlevepunten. Snelle levering.
Zo heurt het 🫡
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.