Voortman Onderscheidingen Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voortman heeft altijd goede en snelle service. Via e-mail word je op de hoogte gehouden van voortgang en levering. Het enige nadeel (voor levering in Den Helder) is de overgang van het tankstation n... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Recent mijn medailles laten opmaken bij Voortman. Ik kreeg een duidelijke offerte vooraf. De communicatie was snel. Na het opsturen naar Voortman van mijn medailles kreeg ik binnen een week al bericht... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag mijn medailles netjes opgemaakt retour gekregen. Ik ben meer dan tevreden. Prachtig gedaan. Ook de communicatie verdient een pluim. Alles liep via Ichtes boekhandel in Zoetermeer en ook die dr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij het aanmeten van het Veteranen kostuum, werd gewezen op een systeem om de grootkruizen veilig op het colbert te dragen. Dat kon gerealiseerd worden door de firma Voortman in Rijssen. Daar wij met... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Waardering. Dat is waarom ons bedrijf is begonnen. Het leveren en opmaken van onderscheidingen voor militairen, gedecoreerde burgers, medewerkers van politie en brandweer en uiteraard de veteranen. We leggen als bedrijf, met een unieke aanpak, een stuk waardering terug bij onze klant. Het resultaat, uw prestatie, mag er zijn!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

52 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Opmaken medailles

Onlangs mijn medailles laten opmaken. Mijn erepenning voor menslievend hulpbetoon kon hierbij ook toegevoegd worden.
Prettige communicatie en snelle levering in een mooie box.
Het resultaat is prachtig geworden.
Luuk bedankt voor je goede service en advies voor de opmaak.

19. februar 2025

Zeer tevreden

Makkelijk de medailles aan te leveren door de vele inleverpunten. Door het proces heen zeer goed geïnformeerd wat zeer veel vertrouwen bied. De factuur is niet mals maar het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit, vakwerk is niet goedkoop. De medailles hebben voor mij een hoge emotionele waarde en daar moet goed vakmanschap tegenover staan.

16. februar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Doen wat je zegt en kwaliteit leveren!

Voortman onderscheiden doet wat het beloofd: drie weken nadat ik mijn medailles bij een inleverpunt had afgegeven om ze te laten opmaken, kon ik ze weer ophalen.

Daarnaast is de kwaliteit van opmaken zeer goed!

6. februar 2025

Erg mooi opgemaakt!

Erg mooi opgemaakt!
Communicatie rondom bestelling was goed.
Gelukkig is het opmaken van de onderscheidingen ook bij de politie te declareren. Want ik betaalde €200 voor het opmaken van 6 onderscheidingstekens en batons.
Het geheel werd wel in een mooie bewaardoos geleverd.
Al met al echt tevreden met het eindresultaat.

24. januar 2025

Medailles op laten maken

Medailles op laten maken. Net voor het verlof weg gebracht en binnen een week reactie dat de medailles goed waren aangekomen. Binnen een week een mail met foto’s dat de medailles al klaar lagen voor verzending. 👍🏻

7. januar 2025

Officierskruis voor 45 jaar eervolle dienst

Op 6 december 2024 mocht ik als een van de eersten de jaargesp XLV voor 45 jaar langdurige eervolle dienst bij mijn Officierskruis ontvangen. 2 weken later had ik mijn medailles en batons al terug met het nieuwe jaarteken. Uitstekende service!

20. desember 2024

Prima ervaring

Ik heb de onderscheiding van mijn vader, ter herinnering, laten opmaken. Precies zoals beloofd en met helder advies en uitleg. Prima ervaring.

13. desember 2024

Opmaken medailles

Mijn medailles laten opmaken door de firma Voortman.
Zeer tevreden met het resultaat, vakwerk en een uitstekende service!!

25. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn medailles opnieuw opgemaakt.…

Om mijn medailles goed op mijn veteranentenue te kunnen dragen was een andere opmask nodig. Dat is perfect gebeurd. Ook het bijgeleverde kunststof plaatje werkt goed. Hier kun je de medailles aan bevestigen en dan in het borstzakje van het jasje steken. Zo hoef je de stof niet te beschadigen. Al met al ben ik heel erg tevreden en blij met het resultaat.

26. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv