Voortman heeft altijd goede en snelle service. Via e-mail word je op de hoogte gehouden van voortgang en levering. Het enige nadeel (voor levering in Den Helder) is de overgang van het tankstation n... Vis mer
Se hva andre synes
Recent mijn medailles laten opmaken bij Voortman. Ik kreeg een duidelijke offerte vooraf. De communicatie was snel. Na het opsturen naar Voortman van mijn medailles kreeg ik binnen een week al bericht... Vis mer
Vandaag mijn medailles netjes opgemaakt retour gekregen. Ik ben meer dan tevreden. Prachtig gedaan. Ook de communicatie verdient een pluim. Alles liep via Ichtes boekhandel in Zoetermeer en ook die dr... Vis mer
Bij het aanmeten van het Veteranen kostuum, werd gewezen op een systeem om de grootkruizen veilig op het colbert te dragen. Dat kon gerealiseerd worden door de firma Voortman in Rijssen. Daar wij met... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Waardering. Dat is waarom ons bedrijf is begonnen. Het leveren en opmaken van onderscheidingen voor militairen, gedecoreerde burgers, medewerkers van politie en brandweer en uiteraard de veteranen. We leggen als bedrijf, met een unieke aanpak, een stuk waardering terug bij onze klant. Het resultaat, uw prestatie, mag er zijn!
Kontaktopplysninger
Haarstraat 131, 7462 AN, Rijssen, Nederland
- 06-41096222
- info@voortmanonderscheidingen.nl
- voortmanonderscheidingen.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Opmaken medailles
Onlangs mijn medailles laten opmaken. Mijn erepenning voor menslievend hulpbetoon kon hierbij ook toegevoegd worden.
Prettige communicatie en snelle levering in een mooie box.
Het resultaat is prachtig geworden.
Luuk bedankt voor je goede service en advies voor de opmaak.
Zeer tevreden
Makkelijk de medailles aan te leveren door de vele inleverpunten. Door het proces heen zeer goed geïnformeerd wat zeer veel vertrouwen bied. De factuur is niet mals maar het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit, vakwerk is niet goedkoop. De medailles hebben voor mij een hoge emotionele waarde en daar moet goed vakmanschap tegenover staan.
Duidelijke en nette communicatie
Duidelijke en nette communicatie, en de opmaak is weer fantastisch!
Extra dikke pluim voor het stilstaan bij 80 jaar vrijheid!
Doen wat je zegt en kwaliteit leveren!
Voortman onderscheiden doet wat het beloofd: drie weken nadat ik mijn medailles bij een inleverpunt had afgegeven om ze te laten opmaken, kon ik ze weer ophalen.
Daarnaast is de kwaliteit van opmaken zeer goed!
Prima en snelle service
Prima en snelle service, waarbij het eindresultaat mooi opgemaakte medailles perfect is!
Prachtig en uitstekende kwaliteit
Prachtig en uitstekende kwaliteit. Je kunt zien de manier waarom je alles terug krijgt met zorg is gemaakt. Meer dan tevreden 👌
Bart Uljee
Erg mooi opgemaakt!
Erg mooi opgemaakt!
Communicatie rondom bestelling was goed.
Gelukkig is het opmaken van de onderscheidingen ook bij de politie te declareren. Want ik betaalde €200 voor het opmaken van 6 onderscheidingstekens en batons.
Het geheel werd wel in een mooie bewaardoos geleverd.
Al met al echt tevreden met het eindresultaat.
Goede en snelle service.
Niets dan lof.
Niets dan lof.
De uitvoering en verzorging zijn perfect. En ook de communicatie verdient een pluim.
Medailles op laten maken
Medailles op laten maken. Net voor het verlof weg gebracht en binnen een week reactie dat de medailles goed waren aangekomen. Binnen een week een mail met foto’s dat de medailles al klaar lagen voor verzending. 👍🏻
Officierskruis voor 45 jaar eervolle dienst
Op 6 december 2024 mocht ik als een van de eersten de jaargesp XLV voor 45 jaar langdurige eervolle dienst bij mijn Officierskruis ontvangen. 2 weken later had ik mijn medailles en batons al terug met het nieuwe jaarteken. Uitstekende service!
Prima ervaring
Ik heb de onderscheiding van mijn vader, ter herinnering, laten opmaken. Precies zoals beloofd en met helder advies en uitleg. Prima ervaring.
Makkelijk om in te leveren en snelle…
Makkelijk om in te leveren en snelle dienstverlening.
Opmaken medailles
Mijn medailles laten opmaken door de firma Voortman.
Zeer tevreden met het resultaat, vakwerk en een uitstekende service!!
Mijn medailles opnieuw opgemaakt.…
Om mijn medailles goed op mijn veteranentenue te kunnen dragen was een andere opmask nodig. Dat is perfect gebeurd. Ook het bijgeleverde kunststof plaatje werkt goed. Hier kun je de medailles aan bevestigen en dan in het borstzakje van het jasje steken. Zo hoef je de stof niet te beschadigen. Al met al ben ik heel erg tevreden en blij met het resultaat.
Zeer goede & snelle service
Zeer goede & snelle service. Medailles waren in no-time klaar. Communicatie is duidelijk en verloopt soepel. 5 sterren meer dan verdiend.
Prachtig opgemaakte medailles in een…
Prachtig opgemaakte medailles in een fraaie cassette. Mooi voor op het veteranenkostuum.
Medailles zijn perfect opgemaakt
Medailles zijn perfect opgemaakt. Goede en heldere communicatie. Aanrader.
Prachtig opgemaakt
Prachtig opgemaakt. Snel. Zeer klantvriendelijk.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.