1. Engrossalg av sykler

Voltrides is een webshop waar je hoogwaardige elektrische fietsen, fatbikes en elektrische steps vindt. Wij geloven dat elektrische rijden niet alleen voor auto's die toekomst is, maar ook voor fietsen. Onze missie is om de duurzame mobiliteit onder mensen te stimuleren. Ontdek de vrijheid van elektrisch fietsen met Voltrides - waar mobiliteit moeiteloos, milieuvriendelijk en bovenal plezierig wordt.

4,2

Bra

Dit is de meest beste service ooit gehad…

Dit is de meest beste service die ik ooit heb gehad ze reageren altijd op berichten zijn aardig en helpen graag. Ik heb vandaag een kapotte motor in mm fiets en krijg een heel nieuw wiel met een motor. groetjes Lorenzo en Rosi

6. februar 2024

Snelle service en bij vragen na…

Snelle service en bij vragen na bezorging adequate reactie. Over kwaliteit van de fiets (Hitway MK7S) kan ik na 2 weken gebruik nog geen uitspraak doen.

Zou wel prettig zijn als fiets met ART 2 slot geleverd zou worden, kabel-cijferslot wat bijgeleverd wordt is waardeloos.

18. januar 2024