Volkswagen Viborg Anmeldelser 11

3,8

3,8

Bra

dårlige oplevelser på værkstedet

Ualmindelig dårlige oplevelser på værkstedet.

1) Til to års service (og inden for garantien) nævnte jeg at spejlene, der laver lysmønster var i stykker (kosmetisk fejl) - det skulle skiftes på garanti
Det nåede de ikke, men jeg fik lovning på at det blev fikset ved næste besøg.
Ved næste besøg kunne de ikke se hvad der var blevet lovet og bilen var uden for garanti - så det blev for egen regning!

2) I forbindelse med problemer med ustabil GPS, nægtede mekaniker at lytte til mig.
På trods af grundig undersøgelser, hvor jeg kunne se at apple carplay også bruger bilens GPS antenne, blev det ignoreret. Da jeg insisterede (roligt), blev svarert til mig "Så siger vi det"....

Min næste bil (som skal købes snart) bliver ikke VW, Skoda eller Audi - af den ene grund at jeg ikke vil serviceres af et værksted med så arrogant holdning til ders kunder.

EDIT: 2 stjerne i stedet for én, da jeg fik fat i en anden og længt mere hjælpsom fyr ved andet opkald.
Ovenstående anmeldelse gælder dog stadig.

21. mai 2025

God vejledning fra Anders hos Sølvsten

I forbindelse med overvejelser om at købe en ny bil har vi nogle gange været på besøg hos Sølvsten biler i Viborg og har også prøvet flere af bilerne.

Især mødet med Anders Haagensen gjorde et rigtig godt indtryk, fordi han var god til at lytte.
Han spurgte rigtig meget ind til hvordan vores daglige kørselsbehov var og han klædte os bedre på til at tage den for os svære beslutning om at få købt en ny el-bil.
Vi kan på det varmeste anbefale at kigge forbi Sølvsten biler og få en snak med Anders.

10. februar 2025

Jeg kørte hjem fra ferie i Skagen

Jeg kørte hjem fra ferie i Skagen, da dæktrykslampen i min Aygo begyndte at lyse 30 km før Viborg…jeg fandt Volkswagen i Viborg og spurgte om de ville kontrollere dæktrykket. Der var heldigvis ikke noget galt. Min egen mekaniker på Fyn havde glemt at nulstille dæktrykket, da han skiftede til sommerdæk. Tusind tak for hjælpen og den gode service til en kvinde i nød.
Og så var det til og med gratis. Dejligt at der findes gode hjælpsomme mennesker derude❤️

17. juni 2024

Super service til ikke kunde.

Kom kørende fra Aalborg i min nyindkøbte Passat.
Gul motorlampe lyste og de fandt tid på værkstedet til at sætte computer på: Defekt lambdasonde.
Besked: Kør blot videre indtil det er belejligt at skifte sonde.
Hurra-turen var reddet. Tak til Lasse Hansen i modtagelsen og til værkstedet.

9. juni 2023

Magen til bolsje firma.

Magen til bolsje firma.

Beder om et tilbud på skift af mechatronic to gange bliver der ikke vendt tilbage selv om det bliver lovet. jeg må selv ringe igen.

Så tager en kvalitets chef over og der kommer endelig et tilbud. Jeg spørger så om de har en hjemme da tilbudet gælder i 14 dage. OG IGEN INGEN SVAR!!! Til trods for jeg skriver endnu en mail.

Jeg vil aldrig anbefale den skod biks til nogen som helst!

1. desember 2022