Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Czas realizacji zamówienia był bardzo długi, koła zostały wysłane dopiero 7 dni od momentu złożenia zamówienia. Wielokrotnie kontaktowałam się ze sklepem telefonicznie, za każdym razem otrzymywałam z... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Słabo …nie polecam,zamówiłem 4opony z czego dwie doszły z kilkudniowym opóźnieniem a dwie pozostałe jeszcze nie doszły ..już mija prawie 2tyg. Tylko jedna pani z info była miła reszta olewa klient... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

kontakt z konsultantem , tragedia kłamią duża niewiedza , nie można nic się dowiedzieć o przesyłce raz mówią że kurier odebrał następnie że jest przygotowna i tak dale kłamstwa albo ignorancja , u was... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pomimo zróżnicowanych opinii, zaufałem Voida. Obsługa na najwyższym poziomie, gdyby nie handlowiec to kupiłbym felgi, które nie byłyby możliwe to zamontowania. Jedna z dostarczonych felg miała odprys... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dekkservice

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Jesteśmy doświadczonym zespołem ludzi, których łączy pasja do motoryzacji. Od ponad 10 lat zbieramy doświadczenie na rynku oponiarskim, co pozwoliło nam zgromadzić kompleksową wiedzę. Dzięki temu jesteśmy w stanie zagwarantować profesjonalne doradztwo w zakupie opon, felg stalowych i aluminiowych.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 22 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Opony doszły i to jedyna dobra rzecz jaką można zaznaczyć przy współpracy z tą firmą. Na przesyłkę trzeba było czekać ponad 2 tygodnie. Po tygodniu zadzwoniłem z pytaniem co się dzieje z oponami, usłyszałem że już zostały wysłane. Poprosiłem o list przewozowy, oczywiście go nie dostałem. Kolejny telefon i usłyszałem "no przecież mówiłam że wysłane" ... tonem takim jakbym to ja był winien że nie doszły. I nagle po kilku dniach BAM!, dostaję powiadomienie na maila od GLS że "nadawca VOIDA KOSTRZYN przygotował dla Ciebie paczkę" 2 tygodnie to zdecydowanie zadługo jak na obecne standardy, kłamstwa i sposób obsługi klienta całkowicie niezgodna z jakimikolwiek standardami Nigdy więcej!!!

27. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Felga 2drv Audi

Bardzo dobry kontakt, realizacja znacznie szybsza niż deklarowana, Felga nowa dobrze zapakowana. Polecam

16. september 2025

nieterminowa dostawa

jak zależy na czasie to omijać szerokim łukiem, nie trzymają terminu realizacji a prosiłem po zakupie o w miarę jak najszybsze wysłanie to jakby na złość otrzymałem z opóźnieniem. zakup 16,09 dostawa 26,09

16. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam sklepu - uwazajcie!

Nie polecam sklepu! Nie ma kompletnie kontroli nad tym co wyjezdza z magazynu, albo co gorsza - wie. Otrzymalem roczne opony, ewidentnie zle magazynowane - pelne przetarc i wygladajace jakby ktos nimi rzucal po magazynie. Kosztowaly 1200zl za sztuke - napisalem grzecznie (dodajac zdjecia), ze gdy zamawiam nowe opony to chce je w idealnym stanie a nie jakies wyrzutki magazynowe i jestem sklonny je wymienic. Przez kolejne wiadomosci obsluga (pewnie wlasciciel - widac, ze firma krzak) probowala mi wmawiac, ze to tylko brud i, ze i tak beda brudne jak wyjade na ulice - X D.

Lepiej kupic gdzie indziej!!!

9. oktober 2025

Opony Yokohama

W dniu 21.08.25r. Odebrałem zakupione dwie opony Yokohama GEOLANDAR A/T G015 265/50 R20 107 H RPB SUV z DOT2025. Jedna opona przyjechała 0525 natomiast druga 2924 mimo dopłaty do nowszych opon. Złożyłem reklamację, ale nikt nie odpisał na maila nad którym się nadpisywałem z przypomnieniem, że mają 14 dni na rozpatrzenie reklamacji. Pomimo moich wielokrotnych telefonów oraz zapewnienia przez obsługę, że ktoś się do mnie odezwie, do dzisiaj sprawa nie została rozwiązana.

Nie polecam, kontakt skandaliczny.

21. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zakupione opony 315/35 r20 z roku 2023…

Zakupione opony 315/35 r20 z roku 2023 a w opisie bylo napisane że nie starsze niż 2024 rok ! Poza tym sprzedawca wymyśla że format przesłanych zdjęc nie jestvw jpg !!! A skąd ja mam wiedzieć w jakim formacie robi mój tel zdjecia !!! Zdjeciecwyrazne dokumentuje rocznik opony a sprzedawca miga sie od odpowiedzialnosci ! NIE POLECAM

29. september 2025

Nie polecam nawet wrogowi

Szczerze odradzam korzystanie z usług tego sklepu. Na etapie składania zamówienia określiłem do jakiego samochodu zostaną zamontowane felgi. Otrzymałem jednak felgi wystające poza obrys samochodu, pozbawione dekielków, a dołączone śruby montażowe miały zbyt małą średnicę. Pomimo zgłoszonego żądania nie otrzymałem faktury. Wydawałoby się, że większej katastrofy być nie może. Ale nie! Katastrofa dopiero się zaczyna. Zwróciłem oczywiście towar, ale sklep odmówił mi zwrotu pieniędzy za jedną z felg, gdyż nie jest "w stanie nowym i nie noszącym absolutnie żadnych śladów ingerencji". Totalny brak zrozumienia obowiązujących przepisów i zachowanie pozbawione jakiejkolwiek logiki - z jednej strony proszą, aby przymierzyć felgę przed montażem opony, a z drugiej strony odmawiają przyjęcia felgi z powodu jej przymierzania przez klienta.

26. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv