I bought a product but needed to return it. The website promised free returns. In practice, the free label promised didn’t materialise. Instead, I have to make my own label, pay for postage back to... Vis mer
Se hva andre synes
Tv beugel besteld. 180 graden draaibaar want dubbele functie. Maatvoering is niet correct want niet 180 graden draaibaar terwijl dat volgens de specs wel zou kunnen. Maat groter besteld, 60 euro meer... Vis mer
Sehr stabiler und gut aussehender TV Ständer aus Stahl für 65 Zoll Samsung Gerät mit leichtgängiger Schwenkfunktion. Perfekte Zusatzhalterung für Bose Smart Ultra Soundbar. Phantastischer Kundendienst... Vis mer
Bin angenehm Überrascht von diesem vorbildlichen Kundenservice der Fa. Vogel´s , reibungslose und unkomplizierte Abwicklung. Mein Ansprechpartner am Tel. ,sehr nett und bemüht mir schnellst Möglic... Vis mer
Kontaktopplysninger
Hondsruglaan 93, 5628 DB, Eindhoven, Nederland
- Sales@vogels.com
- vogels.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top bedrijf
Afgelopen week via marktplaats een mooie tv beugel aangeschaft. De verkoper graf netjes aan dat de montage spullen, om de beugel aan de muur te hangen en de tv aan de beugel er niet bijzaten.
Ik dacht geen probleem. Ben vrij handig dus dacht dat dat wel goed zou gaan komen. Maar dacht ook dat ik het misschien wel zou kunnen bestellen.
Dus ben in de mail gekropen en heb deze vraag aan vogel gesteld. Ook had ik een idee dat ik nog twee artikeltjes miste dus ook deze in de mail vermeld.
De dag na mijn mail had ik netjes een mail terug met de vraag wat mijn adres was zodat ze de spullen kosteloos konden opsturen.
Helemaal top. En de spullen waren eerder in huis dan dat ik de beugel van de verkoper in huis had.
Na dat ik de beugel had opgehaald zijn we natuurlijk aan de gang gegaan. Maar helaas nog niet compleet.
Wederom contact met Vogel die wederom de spullen kosteloos gaat toesturen. Waar maak je dit nog mee. Zo’n service echt geweldig.
Een aanrader van een bedrijf. Top top top
Nog maal dank
vogels wall tv beugel gekocht bij de fa Tummers
vogels wall tv beugel gekocht bij de fa Tummers in Weert. type 3225. zeer mooie uittrek bare beugel met zeer goede uit leg ook over de montage samen met mn vrouw opgehangen wat zeer gemakkelijk te doen was.
hebben weer samen veel kijkplezier van onze tv.
Jos Schreurs.
Tv beugel voor lg oled tv
Tv beugel besteld voor mijn nieuwe lg oled tv . Met de hulp precies de goede gevonden zeer mooie beugel design perfect je kunt het mooi ver uittrekken en draaien. Had er ook een kabelgoot bij besteld van aluminium deze was voor mij veel te groot ,teruggestuurd en binnen paar dagen geld weer op de rekening . Zeer tevreden
Nick Mr. Service
Ja man må udtrykke sig når man bliver glædeligt overrasket!!
jeg havde købt en soundbar i Power som jeg er vild glad for, og jeg køber så en mere til min svigerdatter, men (uheldigvis) virker fjernbetjeningen desværre ikke, jeg kontakter Power desværre uden held, men finder så frem til Vogel´s og her er det som at komme i himlen, for magen til service skal man lede længe efter.
Jeg taler her om Nick i kundeservice (he´s a keeper, don´t loose him!!! i som firma vil miste en i den bedste kundeservice jeg nogensinde har haft kontakt med)
Det skal lige nævnes at jeg også havde kontakt med Nick da jeg købte min egen soundbar og der sendte han mig den manglende manual uden problemer, nå tilbage til fjernbetjeningen, jeg fortalte ham om problemet og den service han udviste uden nogen form for bøvl af nogen art samt en forståelse og ikke at forglemme en god humor (der altid løfter det triste gjorde til at jeg i dag har modtaget en ny. så en mega stor tak Nick jeg er meget glad, benovet og taknemmelig over din måde at servicere jeres kunder på. det syntes jeg bare du og dit firma skal vide.
Mvh
Steen
Great Customer Service regarding a return.
Bought a TV wall Mount. Had to return it. Vogels paid for the fees that I paid for with the delivery and were communicative throughout.
Thank you to your customer services team.
Great product
Great product. Very helpful installation app. Deliveted quickly. Very pleased with my purchase.
Verschrikkelijke service
Afgelopen maand een steun gekocht van Vogel's die aanbevolen was voor mijn nieuwe Samsung TV.
Echter blijkt deze steun niet sterk genoeg te zijn en door te buigen. Inmiddels al 50 mails en 50 nep-oplossingen verder (tie wrapje hier, ringetje daar...) en Vogel's wil niet met een oplossing komen voor al het ongemak...
Zeer 'klantgericht' bedrijf...
Eenvoudig monteren en een mooie…
Eenvoudig monteren en een mooie ophangbeugel.
Sehr guter Kundenservice
Mein Ansprechpartner am Tel. ,sehr nett und bemüht mir schnellst Möglich zu einer Lösung zu verhelfen und somit zu beiderseitigen Zufriedenheit zu erledigen.
Kann nur Empfehlen ! Nochmals D a n k e
Vogel´s NEXT 7356 does not work as advertised.
Update:
Vogels called, fixed the problem. it would be great if there was even a super simple video as I am sure some people have this issue on what is otherwise a great mount
June
I have a Vogel´s NEXT 7356.
It moves around all the time and randomly.
Then I ran the In-app diagnostic.
They said they would not help me but forward to feedback to their distributor who told me on the phone that they distribute 1000s of brand and cannot know much about any. This is a 500EUR piece of equipment.
ORDRENUMMER: 301502213
via Dustin.dk
Vogels TV ophæng med udlæserstrop
Købte et TV ophæng fra Vogels med udløserstrop i Bilka sammen med et 82 tommer Samsung TV i Jan. 2019.
I september 2019 skal vi flytte og min kone trækker i strop og den ene (venstre) falder ud.
Leverandør skriver at man kan udløse lås oppefra, hvilket jeg håber duer. Men uden TV i over en måned med skriverier gennem Bilka, men ingen erstatning med nyt beslag fra leverandør.
Jeg har nu købt et ophæng i et andet mærke og vil stærkt fraråde Vogels ophæng pga. at ophænget meget let går i stykker med store problemer til følge.
Uitstekende service
Uitstekende service, nieuwe televisie gekocht echter bleek daar een 2 punten aansluiting op te zitten. Even gebeld met vogel’s en kreeg kosteloos zo’n aansluiting opgestuurd.
Vogel's advertise lifetime warranty
Vogel's advertise lifetime warranty. Don't trust them. I had an issue with my wall mount vogel's wall 1345. A screw-thread was broken Here is their reply:
"I'm sorry but lifetime warranty is on the production errors, or an failure error in the Vogel's mount."
They told to me:
"To our regret, I have to report that this type of bracket is no longer available in our range and we also have no parts available anymore.
To repair the bolt you can use a helicoil set."
Vogels is top!!
Zoals ook al eerder meegemaakt, Vogels producten zijn gewoon top.Geen gepriegel, degelijk en mooie vormgeving.
drejefunktion virker kun til under 42tommers tv
Power skriver ikke på sin hjemmeside at det kun kan drejes 180grader op til 41 tommer og det burde de da oplyse når man købte tv’et ved dem også, som så er 49 tommer så det kan ikke drejes helt om. Øv
Supergoede klantenservice + uitstekende kwaliteit produkten
Ik heb een muurbeugel van Vogel gekocht voor mijn Samsung TV, maar ik kreeg problemen met de bevestiging. Ik had al een gratis servicekit toegestuurd gekregen, maar nog steeds hing de TV niet naar volle tevredenheid. Ik heb het probleem uitgelegd en de betrokken medewerker van Vogel Nederland heeft ontzettend goed meegedacht wat in mijn situatie werkzaam zou zijn. Ook al ligt mijn probleem niet bij de gekozen beugel of de kwaliteit daarvan, toch is er besloten om gratis een andere beugel te sturen die het probleem naar alle waarschijnlijkheid wel zal oplossen. Dat is pas meedenken en een mooi staaltje klantenservice!
Mijn tip als je kiest voor een Vogels muurbeugel: check hun site op compabiliteit van beugel met TV en kom je er niet uit neem dan even contact op. Succes gegarandeerd
Opfølgning: Reklamation Vogels EFW 6345
Det viste sig at være den danske distributør som ikke håndterede sagen korrekt. Jeg oprettede oprindeligt min reklamation elektronisk på Vogels hjemmeside. Denne blev sendt til den danske distributør som kontaktede mig, og afviste min reklamation. Efterfølgende fik jeg direkte fra Vogels en tilfredshedsundersøgelse ifb. med reklamationen. Denne udfyldte jeg med alle detajler om min oplevelse, hvilket resulterede i at jeg nogle dage senere igen blev kontaktet af den danske distributør, som nu havde fået besked på at sende et nyt beslag. Samtidigt blev jeg kontaktet direkte på mail fra Vogels, med opfølgning på min reklamation.
Livstidsgaranti, men vil ikke dække ødelagt tv beslag
På vogels.com reklameres med livstidsgaranti på alle tv beslag. Jeg er ejer af et Vogels EFW 6345 beslag som har fungeret uden problemer med mit gamle 40" tv. Jeg har nu udskiftet det med et 55" tv, og i den forbindelse har jeg låst tilt funktionen på beslaget (ved at spænde en umbraco skrue i henhold til vejledning), da jeg ikke ønskede at tilte det nye tv, men fiksere det i lodret position. Et par dage efter faldt den metal del som umbracoskruen sidder i ned på skænken under tv'et, samt et stykke plastic. Det viste sig at metal beslaget var fikseret i et plastic beslag, som var knækket i venstre side, og jeg kunne ikke længere låse tilt funktionen. Jeg kontaktede derfor vogel via Deres kontaktformular, da beslaget er omfattet af livstidsgaranti, med forventning om at modtaget en reservedel. Jeg blev dagen efter kontaktet af den danske forhandler/importør, med besked om at det ikke var muligt at få en reservedel til dette, og at det var mig som ikke havde brugt produktet korrekt, ved enten at spænde skruen for hårdt, eller forsøge at tilte tv'et efter at have låst tilt funktionen. Der blev også flere gange spurgt til købstidspunkt, hvilket jo er irrelevant når der er livstidsgaranti. Jeg er skuffet over at pris, kvalitet, garanti og service ikke lever op til forventningerne, og mener det er falsk reklame at de lover livstidsgaranti. Mvh. Kim
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.