Uygulamada seviyen ve bir sonraki seviyeye hazırlayacak kelime kapasitesi var. Eğer istersen tek bir alandaki tüm kelimeleri dr öğrenebilirsin bence mükemmel bi özellik. Kelimeyi çeşitli aktivitelerle... Vis mer
Uygulama genel olarak güzel. Bizim isteklerimiz ankete yazdıklarımız doğrultusunda geliştirmeye devam ediyorlar. Yemekhanede yemek yerken, durakta beklerken bile bazen açıp kelime çalışıyorum. Gerçekt... Vis mer
Birçok kelime öğrenme uygulaması denemiş biri olarak bu uygulamanın en iyilerden biri olduğunu söyleyebilirim. Pratik yapmak çok zevkli ve bir kelimeyi gerçekten öğrenip öğrenmediğinizi analiz edebili... Vis mer
İngilizce kelime öğrenme sürecimi hızlandırıp keyifli ve eğlenceli bir hale getiren, uygulama içerisinde birçok farklı kategoriler sunup kelimelerin akılda kalıcılığını arttırmaya yönelik pratikleri i... Vis mer
Vocaprof, İngilizce kelime öğrenmeyi eğlenceli ve etkili hale getiren yenilikçi bir dijital platformdur. Öğrenciler, öğretmenler ve dil öğrenmeye meraklı herkes için geliştirilmiş etkileşimli kelime oyunları ve testlerle kelime bilgisini hızlı ve kalıcı bir şekilde geliştirebilir. Kullanıcı dostu arayüzü, zengin içerikleri ve bilimsel öğrenme tekniklerine dayalı yapısıyla Vocaprof, İngilizce kelime haznesini geliştirmek isteyenlere özel çözümler sunar. Eğlenerek öğrenmek isteyenler için tasarlanan bu platform, her seviyeye uygun içeriklerle dil becerilerinizi güçlendirmenize yardımcı olur. Siz de Vocaprof.com'u deneyerek İngilizce kelime bilginizi geliştirin ve öğrenme sürecinizi keyifli hale getirin! 🚀
Akınlar mahallesi 2675. cadde no:67, 81600, Duzce, Tyrkia
- 00905419064522
- destek@enwadil.com
- vocaprof.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Kelime avcısı
Kelime avcısı. Her konu ve seviye için hazırlanmış bir kelime uygulamasıdır. Sadece kelime değil telaffuz becerisinide artırıyor.
Kelime Öğrenme
Kelime öğrenmek için çok güzel bir uygulama sadece kelime çalışması yapmak için bile alınabilecek bir uygulama
Genel olarak beğendiğim ve severek…
Genel olarak beğendiğim ve severek kullandığım bir uygulama oldu.
Çok güzel bir uygulama
Çok güzel bir uygulama, cümle örnekleri ile beraber kelime öğrenebiliyorsunuz, harika
Kelime öğrenmek çok keyifli ve daha…
Kelime öğrenmek çok keyifli ve daha kolay
Çok öğretici bir uygulama
Ben bu uygulamayı çok seviyorum 2025…
Ben bu uygulamayı çok seviyorum 2025 yılında ilk başladığım dönem o kadar kullanmıştım ki bu uygulamayı yıllık en çok öğrenen tekrar eden kısmında kendi ismimi görüyordum.Zorla öğrenme değil de eğlenerek öğrenme metodu vardı bu yüzden seviyorum ve içimde bir çok farklı konu alanından kelimeler var.Herkese tavsiye edebilirim genel tekrarla bile aklınzda çok kalıcak
Harika bir uygulama
Harika bir uygulama. Eğer kursun öğrencisisiyseniz haftalık kelimeler kitaba göre. Daha kalıcı hale getiriyor kelime öğrenmeyi.
Uygulama her gün daha iyiye gidiyor. Sürekli güncelleme yapılıyor. Çok başarılı
Everything is perfect
Everything is perfect. Fun lessons and conversations.
Vocaprof çok keyifli ve kolay bir…
Vocaprof çok keyifli ve kolay bir uygulama . Kelimeleri cümle içinde de görmek öğrenmeyi daha da kolaylaştırıyor. Oyunlarla kelime bilgimiz daha da pekişiyor
So useful
This application is so useful for learning new vocabularies
VocaProf
Kelime dağarcığımı geliştirmemde çok faydasını gördüm
Gayet güzel bir uygulama ancak…
Gayet güzel bir uygulama ancak gelişmesi gerektiğini düşünüyorum bizlere cümle kurdurmasını beklerim sadece kelime ezberletmesini pek kalıcı görmüyorum
Good application ı wish ı use the app…
Good application ı wish ı use the app more often
Voca profff
Bilmedigim kelimeleri kaydedip kendime kelime defteri yapabilmeyi çok sevdim muhteşem bi uygulama seviye seviye olması da çok güzel
Çok memnun kaldım
Cool app
Cool app. Because entertaining the lessons its a useful achievement
Çok verimli bir program
Enwa is the best english language…
Enwa is the best english language learning platform