Vocaprof Anmeldelser

4,8

Uygulamada seviyen ve bir sonraki seviyeye hazırlayacak kelime kapasitesi var. Eğer istersen tek bir alandaki tüm kelimeleri dr öğrenebilirsin bence mükemmel bi özellik. Kelimeyi çeşitli aktivitelerle... Vis mer

Uygulama genel olarak güzel. Bizim isteklerimiz ankete yazdıklarımız doğrultusunda geliştirmeye devam ediyorlar. Yemekhanede yemek yerken, durakta beklerken bile bazen açıp kelime çalışıyorum. Gerçekt... Vis mer

Birçok kelime öğrenme uygulaması denemiş biri olarak bu uygulamanın en iyilerden biri olduğunu söyleyebilirim. Pratik yapmak çok zevkli ve bir kelimeyi gerçekten öğrenip öğrenmediğinizi analiz edebili... Vis mer

İngilizce kelime öğrenme sürecimi hızlandırıp keyifli ve eğlenceli bir hale getiren, uygulama içerisinde birçok farklı kategoriler sunup kelimelerin akılda kalıcılığını arttırmaya yönelik pratikleri i... Vis mer

1. Utdanningskonsulent

Vocaprof, İngilizce kelime öğrenmeyi eğlenceli ve etkili hale getiren yenilikçi bir dijital platformdur. Öğrenciler, öğretmenler ve dil öğrenmeye meraklı herkes için geliştirilmiş etkileşimli kelime oyunları ve testlerle kelime bilgisini hızlı ve kalıcı bir şekilde geliştirebilir. Kullanıcı dostu arayüzü, zengin içerikleri ve bilimsel öğrenme tekniklerine dayalı yapısıyla Vocaprof, İngilizce kelime haznesini geliştirmek isteyenlere özel çözümler sunar. Eğlenerek öğrenmek isteyenler için tasarlanan bu platform, her seviyeye uygun içeriklerle dil becerilerinizi güçlendirmenize yardımcı olur. Siz de Vocaprof.com'u deneyerek İngilizce kelime bilginizi geliştirin ve öğrenme sürecinizi keyifli hale getirin! 🚀

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

248 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kelime avcısı

Kelime avcısı. Her konu ve seviye için hazırlanmış bir kelime uygulamasıdır. Sadece kelime değil telaffuz becerisinide artırıyor.

Kelime Öğrenme

Kelime öğrenmek için çok güzel bir uygulama sadece kelime çalışması yapmak için bile alınabilecek bir uygulama

29. juli 2026

Ben bu uygulamayı çok seviyorum 2025…

Ben bu uygulamayı çok seviyorum 2025 yılında ilk başladığım dönem o kadar kullanmıştım ki bu uygulamayı yıllık en çok öğrenen tekrar eden kısmında kendi ismimi görüyordum.Zorla öğrenme değil de eğlenerek öğrenme metodu vardı bu yüzden seviyorum ve içimde bir çok farklı konu alanından kelimeler var.Herkese tavsiye edebilirim genel tekrarla bile aklınzda çok kalıcak

Harika bir uygulama

Harika bir uygulama. Eğer kursun öğrencisisiyseniz haftalık kelimeler kitaba göre. Daha kalıcı hale getiriyor kelime öğrenmeyi.
Uygulama her gün daha iyiye gidiyor. Sürekli güncelleme yapılıyor. Çok başarılı

13. april 2026

Voca profff

Bilmedigim kelimeleri kaydedip kendime kelime defteri yapabilmeyi çok sevdim muhteşem bi uygulama seviye seviye olması da çok güzel