Informasjon om virksomheten

3. Mobiltelefonforhandler
  4. Databutikk
  5. Elektronikkbutikk
  6. TV-butikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Producent sprzętu komputerowego. Profil firmy, aktualności, sieć sprzedaży, oferta handlowa.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Dramat

Dramat. Pamiętając Vobis z lat 90, gdy jeszcze mieli sklepy stacjonarne zrobiłem u nich zakupy przez empik nie sprawdzając aktualnych opinii. Zamówiłem 23.04 quest 3s za 1299zl, płatność z góry, dostawa miała być 29-30.04. 29.04 po 15:00 przychodzi mail, że anulują zamówienie z powodu błędu cenowego. Jak gdzie indziej gogle kosztują 1320-1399zł. Oczywiście zgłosili to tylko mnie. Na empiku zlecenie widniało jako w trakcie realizacji. Z pomocą empika pieniądze odzyskałem 02.05. Ale zamówienie zostało tam zamknięte jako "rezygnacja klienta po wysyłce (!)". W efekcie nie moge wystawić im opinii na empiku, Vobis na ceneo i opineo blokuje dodawanie opinii takich klientów jak ja... Brutalna nauczka na przyszłość... niestety nie dla nich...

29. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

3 dni po zlozeniu zamowienia email z…

3 dni po zlozeniu zamowienia email z informacja ze jednak po sprawdzeniu nie maja produktu ktory zamowilem. dlaczego w takim razie jest on wystawiony na stronie z mozliwoscia zakupu? na stronie dalej widnieje. zart a nie sklep

20. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tragiczna obsługa Sklep internetowy Vobis.pl niestety nie…

Sklep internetowy Vobis.pl niestety nie jest zainteresowany obsługą klienta. Po zapłaceniu za laptop i wysłaniu potwierdzenia zero informacji o sprzedaży. Tylko mail o braku potwierdzenia! Po kolejnej wysyłce potwierdzenia okazało się że nie przyspiesza to wysyłki a jest informacja dla księgowości! Wysłano mi laptop do paczkomatu i okazało się że się nie mieści!!! I nikt mnie oczywiście nie poinformowal!!sama rozmawiałam z InPostem. Wobec tego nie dostarczono mi i dostanę po weekendzie. Czyli zamiast na drugi dzień będzie to trwało prawie tydzień!!! Standardy obsługi kompromitujące ! Ostrzegam ‚

31. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ten sklep ma w zwyczaju nierealizowania zamówień bez konsekwencji.

Z przyjemnością wystawiam drugą NEGATYWNĄ opinię za nie zrealizowanie zamówienia. Brak jakichkolwiek chęci załagodzenia sytuacji np. poprzez zaproponowanie kodu rabatowego na przyszłe zakupy. Przetrzymuje moje pieniądze przez kilka dni, gdzie jak widać nie mieli zamiaru wysłać przedmiotu. Osobiście NIE POLECAM i na pewno po raz kolejny będę odradzał to innym.

9. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

VOBIS TO NAJGORSZY SKLEP Z MOZLIWYCH...

VOBIS TO NAJGORSZY SKLEP Z MOZLIWYCH...
KLIENTA SIE OLEWA, LEKCEWARZY...

PRZY KUPNIE JEST MNOSTWO PROBLEMÓW, NA stronie VOBIS.PL SA BŁEDY..

MOZNA STRACIC PIENIADZE I CZAS....
lub KTOS WYKRADNIE TWOJE DANE OSOBOWE...

PS. aha jak juz kupicie i cos pójdzie nie tak to pieniędzy łatwo nie zobaczycie....

7. oktober 2025

VOBIS.PL TO PORAZKA

VOBIS.PL TO PORAZKA ! NAJGORSZY SKLEP ! NIE DA SIE OPŁACIC ZA TOWAR przelewami 24 bo maja blokady.

A DODATKOWO NA STRONIE VOBIS.PL JEST MNÓSTWO BLEDÓW SKRYPTOWYCH I MOZNA TYLKO STRACIC CZAS+STRACIC PIENIADZE+ STRACIC SWOJE DANE OSOBOWE I STRACIC NERWY !!

ODRADZAM ZAKUPY szukajcie u lepszych...

9. juli 2025

Dramat i kpina!

Dramat i kpina!! Niby sprzęt elektroniczny w atrakcyjnej cenie, a po dwóch dniach dostałam wiadomość, że nie mają go na stanie, mimo, że na allegro była wystawiona 1 z 1 sztuki. Napisali również, że nie posiadają na stanie niczego w podobnej cenie, co mogliby zastępczo zaproponować. Ewidentna regułka copy->paste! Po czym wystawili na nowo sprzęt na allegro w wyżej cenie! Po moim telefonie zdjęli ofertę z głównego konta allegro i wystawili w Vobis komis, niby że artykuł ze zwrotu!!!! Dramat!!!! Niepoważne podejście do klienta, jak dla mnie o szus two! Plus oczywiście czekam na zwrot pieniędzy. Chcecie zaoszczędzić kilka złoty? Zróbcie sobie sami przysługę i zaoszczędźcie sobie nerwów i kupcie gdzieś indziej za te kilka zł więcej. Niby Vobis długo na rynku i człowiek zaryzykował, a teraz nie mam produktu na wyjazd / urlop, ani pieniędzy i to już jest mój problem!

5. mars 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv