Goed bedrijf. Geven goed advies hoe je maximaal rendement kunt halen uit je inverstering. Uiteindelijk doen de meeste mensen het toch om te besparen op hun energierekening.
Se hva andre synes
Bedrijf levert snel, voor mij een dikke plus. Huis voelt ook significant warmer dus ga zeker besparen op me energierekening.
Geluidsisolatie voor onze vloer laten doen, prima keuz dit bedrijf.
Alle verwachtingen overtroffen. De isolatie is heel goed aangebracht en het is een wereld van verschil. Je merkt gelijk het verschil qua warmtebehoud. Zeer tevreden klant.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom bij Vloerisolatie Den Haag, uw vertrouwde specialist in vloerisolatie diensten in Den Haag en omgeving. Onze missie is om uw woning niet alleen comfortabeler te maken, maar ook om bij te dragen aan een duurzame toekomst door energieverbruik te verminderen. We gebruiken de nieuwste technologieën en de hoogste kwaliteit materialen om ervoor te zorgen dat uw vloerisolatie optimaal presteert. Onze deskundige monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn getraind om elk project met precisie en zorg uit te voeren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij garanderen een vlekkeloze installatie die uw energierekeningen zal verlagen en uw leefcomfort zal verhogen. Bij Vloerisolatie Den Haag streven we naar volledige klanttevredenheid. We zijn trots op onze uitstekende klantenservice en transparante communicatie. Lees de beoordelingen van onze tevreden klanten om te zien hoe we het verschil maken. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw huis energiezuiniger en comfortabeler te maken!
Kontaktopplysninger
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag Zuid Holland, Nederland
- +31705680986
- contact@vloerisolatiedenhaag.com
- vloerisolatiedenhaag.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
alles werkt nog goed onder de vloer
alles werkt nog goed onder de vloer, geen issues achteraf
uitleg over materialen
uitleg over materialen was duidelijk en simpel, dat waardeer ik, beetje stof achteraf maar ok
Top installatie
installatie duurde maar 1 dag dus fijn geen dagen overlast, alleen beetje stof in woonkamer nog
De prestaties van de isolatie blijken…
De prestaties van de isolatie blijken beter te zijn dan we vooraf hadden gedacht.
Er was geen muffe of scherpe geur na…
Er was geen muffe of scherpe geur na afloop van de werkzaamheden.
Ik voelde eerst altijd kou optrekken…
Ik voelde eerst altijd kou optrekken maar dat probleem is nu opgelost door de vloerisolatie
mn oma zei die vloer is al 60 jaar oud…
mn oma zei die vloer is al 60 jaar oud en nu voelt ie warmer dan ooit
subsidie aanvraag samen gedaan ging…
subsidie aanvraag samen gedaan ging vlot en zonder stress
ze maakten de kruipruimte schoon voor…
ze maakten de kruipruimte schoon voor ze vertrokken
de warmte blijft beter hangen ik merk…
de warmte blijft beter hangen ik merk dat de vloer nooit meer koud aanvoelt
de vloerisolatie gaf ons vertrouwen dat…
de vloerisolatie gaf ons vertrouwen dat zelfs tijdens de strenge kou de slaapkamers boven warmer blijven zonder extra elektrische kachels
De Afspraak Kon Gemaakt Worden Op Een Tijd Die Ons
De afspraak kon gemaakt worden op een tijd die ons goed lag, mijn tante zei dat netjes was.
m'n partner vroeg of ze de plint ook…
m'n partner vroeg of ze de plint ook konden meenemen en dat deden ze gewoon
Het isoleren van de vloer scheelt echt…
Het isoleren van de vloer scheelt echt in kosten, blij met de service
Energiebesparing flink verbeterd met…
Energiebesparing flink verbeterd met nieuwe isolatie vloer
De isolatie die geplaatst wordt is goed.
Goede aanpak en hele leuke medewerkers
Goede aanpak en hele leuke medewerkers, prima keuze.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.