Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niepolecam!!!Jedno mówią drugie robią. Pieniądze za 15min....Tak napewno...Bo tak pisało w Google.Konsultantka powiedziała żeby się tym nie sugerować, tylko stroną vivus. Pl gdzie także jest brak dokł... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wszystko ok. Szybkie wypłaty. Wiadomo lichwiarskie prowizje oraz odsetki, więc sens brania pożyczek poza bankowych jest tylko na bardzo małe kwoty i oddanie w terminie lub przed. Zdejmuję dwie gwiazdk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Witam w dniu dzisiejszym okazało się że na moim koncie zostało 96gr. Mieszkam sam a swoje wynagrodzenie w pracy dostaję dziesiątego.Byłem załamany. Firma Vivus.pl uratowała mi życie tym dniu. Nie wiem... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Penger og forsikring

Skrevet av virksomheten

"Szukasz szybkiej pożyczki przez internet? Vivus oferuje pożyczki krótkoterminowe online. Do złożenia wniosku potrzebujesz jedynie dowodu osobistego i konta w banku. Pieniądze otrzymasz ekspresowo bez wychodzenia z domu, a o terminie spłaty przypomnimy Ci odpowiednio wcześnie. Na Vivus możesz liczyć - mamy ponad 2 miliony zarejestrowanych klientów!"

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Możliwość skorzystania z malej…

Możliwość skorzystania z malej pożyczki, przed wypłatą, poprawia trochę komfort dnia codziennego.
I za to dziękuje

17. juni 2021

Svar fra Vivus.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz i wybór naszej firmy. Cieszymy się, że mogliśmy Panu pomóc. Pozdrawiamy, zespół Vivus.pl

Super

Super! Polecam każdemu te pożyczkę szybka łatwa weryfikacja a pieniądze w trybie natychmiastowym na koncie

17. juni 2021

Svar fra Vivus.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz i wybór naszej firmy. Staramy się, aby wnioskowanie o pożyczkę było proste i szybkie. Zachęcamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy, zespół Vivus.pl

w Vivus mam konto od 2014

w Vivus mam konto od 2014, zawsze mnie ratują jak potrzebuję na ''już'' gotówkę, lubię ich profesjonalne podejście do klienta, szybkie przelewy, promocje np. brak opłaty za prowizję i odsetki (ile pożyczam tyle oddaję:), brak ukrytych kosztów, czytelna strona www klienta po zalogowaniu oraz (dla mnie osobiście jest to wygodne przy nawale pracy) przyponienie sms-em o terminie spłaty.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Vivus.pl

Dziękujemy za miły komentarz. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy, zespół Vivus.pl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Byłam w potrzebie ale przez tak…

Byłam w potrzebie ale przez tak korzystny i szybki kredyt udało mi się wyjść na prostą. Zaletą tego kredytu jest długi termin spłaty bez oprocentowania. Uczciwie polecam.

Svar fra Vivus.pl

Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty. Pierwsza pożyczka możliwa jest do 3000zł na 61 dni i bez dodatkowych kosztów. Pozdrawiamy, zepsół Vivus.pl

Dodatkowe środki

Potrzebowałem dodatkowych środków ze spłatą 30 dni, po wypełnieniu formularza i kontakcie ze strony BOK po ok 2 minutach miałem środki na koncie.
Bardzo dobrze, że jest weryfikacja w BIK.

Polecam.

Svar fra Vivus.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz i wybór naszej firmy. Dokładamy wszelkich starań, aby decyzja jak i środki pojawiły się jak najszybciej to możliwe. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy, zespół Vivus.pl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolony z…

Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego podejścia firmy do klientów. Wnioskowanie o pożyczkę przebiegło bardzo sprawnie. Cały proces przebiegł sprawnie i bez problemów. Jednocześnie pragnę zwrócić uwagę na profesjonalne podejście pracowników infolinii.

15. juni 2021

Svar fra Vivus.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz i pochwałę naszych pracowników. Staramy się, aby wnioskowanie o pożyczkę było proste, a pieniądze po pozytywnej decyzji pojawiły się jak najszybciej to możliwe. Pozdrawiamy, zespół Vivus.pl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polecam firmę Vivus.pl. Konsultanci są bardzo mili i cierpliwi, załatwiają sprawę pożyczki bardzo profesjonalnie oraz sprawnie. Szczerze polecam.

14. juni 2021

Svar fra Vivus.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz i miłe słowa w kierunku naszych pracowników. Staramy się, aby wnioskowanie o pożyczkę było proste, a pieniądze po pozytywnej decyzji pojawiły się jak najszybciej to możliwe. Pozdrawiamy, zespół Vivus.pl

Narcyz

Grzeczna obsługa ,szybka pożyczka.Brawo

11. juni 2021

Svar fra Vivus.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana oczekiwania. Pozdrawiamy, zespół Vivus.pl

Opinia

Bardzo szybko isprawnie udało mi sie otrzymać kredyt.

10. juni 2021

Svar fra Vivus.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Staramy się, aby wnioskowanie o pożyczkę było proste, a pieniądze po pozytywnej decyzji pojawiły się jak najszybciej to możliwe. Pozdrawiamy, zespół Vivus.pl

Szybko!!

Szybko!!! profesjonalna i bardzo miła obsługa super kontakt polecam jeśli ktoś potrzebuje szybkiej gotówki minimum formalności

10. juni 2021

Witam wszystkich

Witam miła obsługa i pieniążki są na czas przesłane na konto

9. juni 2021

Svar fra Vivus.pl

Dziękujemy za pozytwyny komentarz. Dokładamy wszelkich starań, aby pieniądze pojawiły się jak najszybciej u Państwa na koncie. Pozdrawiamy, zespół Vivus.pl

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv