Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niepolecam!!!Jedno mówią drugie robią. Pieniądze za 15min....Tak napewno...Bo tak pisało w Google.Konsultantka powiedziała żeby się tym nie sugerować, tylko stroną vivus. Pl gdzie także jest brak dokł... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wszystko ok. Szybkie wypłaty. Wiadomo lichwiarskie prowizje oraz odsetki, więc sens brania pożyczek poza bankowych jest tylko na bardzo małe kwoty i oddanie w terminie lub przed. Zdejmuję dwie gwiazdk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

w Vivus mam konto od 2014, zawsze mnie ratują jak potrzebuję na ''już'' gotówkę, lubię ich profesjonalne podejście do klienta, szybkie przelewy, promocje np. brak opłaty za prowizję i odsetki (ile poż... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Penger og forsikring

Skrevet av virksomheten

"Szukasz szybkiej pożyczki przez internet? Vivus oferuje pożyczki krótkoterminowe online. Do złożenia wniosku potrzebujesz jedynie dowodu osobistego i konta w banku. Pieniądze otrzymasz ekspresowo bez wychodzenia z domu, a o terminie spłaty przypomnimy Ci odpowiednio wcześnie. Na Vivus możesz liczyć - mamy ponad 2 miliony zarejestrowanych klientów!"

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam w ofercie 3000 złotych…

Nie polecam w ofercie 3000 złotych pierwsza pożyczka za darmo do 61 dni spłaty złożyłem formularz dałem dostęp do tego co się dzieje na moim koncie jestem przeciębiorcom kredyty spłacane na bieżąco składki ZUS na bieżąco historia zadłużenia czysta obrotu na końcie co miesiąc minimum 10000 złotych i dzwoni do mnie konsultant i mi proponuje 300 złotych tą pierwszą darmową taka jest moja zdolność kredytowa podziękowałem 300 złotych to przeważnie staram się mieć przy sobie więc dla kogo są te pożyczki bo nie łapię reklamy pierwsza za darmo ale zgubili zero a zero czasem robi różnicę żeby ludzi nie oszukiwać którzy łudzą się fajnom reklamą dziękuję VIVUS

21. februar 2024

Bez zastrzeżeń :)

Mogli mnie zatopić finansowo a jednak tego nie zrobili. Czyli po drugiej stronie słuchawki siedzą tam jednak ludzie a nie automaty do liczenia pieniędzy. Wysoka kultura komunikacji i szacunek dla klienta to niewątpliwe atuty vivus.pl. A prowizje cóż takie jak w każdej tego typu instytucji, "widziały gały co brały".

31. januar 2024

Nie polecam.

Pożyczka faktycznie szybko i bezproblemowo. Ale jak przyjdzie do spłaty i zdarzy się że sie ktoś spóźni wtedy nie dadzą wam żyć. Telefony co 15 minut. Straszenie. 20 dni zrywają pożyczkę. Pomimo próśb o wydłużenie spłaty zero odpowiedzi. Po kilkunastu dniach przekazują do windykacji. Wtedy nachodzą was w miejscu zamieszkania pracy po sąsiadach. Ja tu nigdy już w życiu pożyczki nie wezmę. Nie polecam zdecydowanie. Jak pożyczaja to są bardzo mili ale jak się spóźniacie to typowe chamy. Traktują was jak ostatnie dno. Jak możecie to nie bierzcie. Lepiej wziąć na raty pożyczkę.

26. januar 2024

Świetna szybka pożyczka

Świetna szybka pożyczka wykorzystałem ją na usługę masażu czego bardzo potrzebowałem zostawiam kontakt instagram biankamrozek bo dziewczyna niczego się nie boi

29. desember 2023

Polecam każdemu firmę Vivus

Polecam każdemu firmę Vivus, są bardzo uczciwi zawsze staja na wysokości zadania. Wszystko na przejrzystych warunkach jeśli spłaci się pożyczkę przed czasem zwracają prowizje za opóźnienia też nie doliczają horrendalnych odsetek. Najlepsza firma moim zdaniem.

7. desember 2023

Naprawdę wporzadku

Naprawdę wporzadku, można wziąć pożyczkę w drodze do sklepu jeśli się nie ma na zakupy a juz w sklepie pieniądze są na koncie także naprawdę solidna firma a odsetki są normalne z czegoś muszą żyć coś za coś :) co do 1 negatywnego komentarza że ktoś tam spłacił 90 procent kwoty, sory ale no nie masz kasy i wiesz że.nie oddasz to nie bierzesz, firma nie wie z kim ma do czynienia i dba o swój interes więc żałosny komentarz chcecie brać to bierzcie ale oddajcie to terminie bądź ponoscie konsekwencje.

22. november 2023

Jimi Czeczen

Witam w dniu dzisiejszym okazało się że na moim koncie zostało 96gr. Mieszkam sam a swoje wynagrodzenie w pracy dostaję dziesiątego.Byłem załamany. Firma Vivus.pl uratowała mi życie tym dniu. Nie wiem co bym począł gdyby nie oni. Nigdy nigdzie i nikomu nie pisałem żadnej recenzji, ale po dzisiejszej ich pomocy stwierdziłem że to zrobię. W tym przypadku reklamy nie kłamią

30. november 2022

Szybka pożyczka

Szybka pożyczka, po niecałej godzinie miałam pieniądze na koncie. Reszta firm zaoferowała pomoc dopiero następnego dnia. Tak trzymać ! :)

14. juli 2021

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv