Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Duurt lang en komt rechtstreeks uit China. Als je contact zoekt heb je contact met iemand in/uit Nederland. Als je retour wilt sturen moet je het zelf regelen en 3x raden….. naar China. Ontzettende... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ein Stern ist bereits zu viel. Bestellgrößen unlogisch nach Körpergewicht, somit unpassend. Zudem Farbe der erhaltenen Hose falsch. Nach PayPal-Klärung wurde mir Ersatz-Hose angekündigt, die alte soll... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Musste zwei zurückschicken, da ich die falsche Größe bestellt hatte, aber das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit! Ich werde diesen Laden definitiv als festen Bestandteil meiner Garderobe beh... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een misleidende site! Je bestelt een product, moet daar zeer lang op wachten met Track and Trace codes die niet kloppen en uiteindelijk voldoet product totaal niet aan de verwachting en is van zee... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Landhandel
  2. Klesbutikk
  3. Hårforlengelse

Skrevet av virksomheten

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan innovatieve en hoogwaardige producten voor Fashion, Home decor, laatste trends en meer. Laat je inspireren door onze selectie van elegante must-haves. Bezoek Vivaim.nl vandaag nog en maak je dagelijkse leven gemakkelijker en mooier. Bij Vivaim geloven we in het samenbrengen van stijl, trends en slimme deals op één plek. We zijn een jong en dynamisch team dat gepassioneerd is door het ontdekken van de nieuwste trends en het aanbieden van geweldige deals aan onze gewaardeerde klanten.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

China ellende

Duurt lang en komt rechtstreeks uit China.
Ontzettende misleidende website!!!!!

2. april 2026

Beste Jeannette,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling en het retourproces niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij begrijpen dat het als vervelend kan worden ervaren wanneer een zending langer onderweg is en wanneer een retour naar ons internationale magazijn moet worden verzonden. Transparantie en duidelijkheid zijn voor ons belangrijk, en we nemen uw feedback hierin serieus.

We werken continu aan het verbeteren van onze communicatie en processen, zodat klanten vooraf beter geïnformeerd zijn over levertijden en retourmogelijkheden.

We helpen u uiteraard graag verder om uw situatie netjes op te lossen. Neem gerust contact met ons op via support@vivaim.nl, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Vivaim Customer Support

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een slechte en misleidende website

Ik heb onlangs een broek besteld in de tall-variant. Ondanks dat ik 1,76 m lang ben, viel de broek veel te kort, terwijl deze bedoeld is voor personen van 1,80 m. De stof voelde goedkoop aan, wat teleurstellend was gezien de prijs.

Ik wilde het artikel retourneren. Hiervoor moet je eerst het contactformulier invullen. Het bedrijf neemt dan contact met je op via de mail over het verdere verloop van de retournering. Vervolgens moet je voordat je überhaupt een retourlabel ontvangt, eerst een mail terug sturen met de reden voor retourneren en foto’s van het artikel. Terwijl ik deze reden al in het contactformulier benoemd had.

De mail die je daarna ontvangt bevat vervolgens drie opties voor terugbetaling/ retournering:
- 20% terugbetaling als gebaar van goede wil.
- 100% terugbetaling als je het artikel terugstuurt naar hun magazijn in Oost-Azië. De enorm hoge retourkosten zijn natuurlijk voor jezelf.
- 30% terugbetaling als je het artikel naar hun Nederlandse adres stuurt, waarna het alsnog naar Oost-Azië gaat.

Naar mijn mening wordt dit proces niet duidelijk genoeg vermeld in de algemene voorwaarden die ik voorafgaand en nadien volledig doorgenomen heb. Dit is een flinke miskoop en echt a waste of money!! Vooral omdat retourneren naar Oost-Azië bijna meer kost dan de broek zelf. De andere twee opties zijn ook minder aantrekkelijk en buiten dat gewoon geen wenselijke opties.

Het enige positieve is dat de verzending snel verliep en dat ze vlot reageren op e-mails. Al met al was de aankoop teleurstellend. Let goed op de retourvoorwaarden voordat je iets bestelt. De informatievoorziening op de website is echter zeer misleidend!!

26. januar 2026

Beste Femme,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat de ontvangen broek niet aan je verwachtingen voldeed en dat het retourproces voor jou als onduidelijk en frustrerend is ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wat betreft de pasvorm en kwaliteit: wij begrijpen je teleurstelling hierover en nemen dit soort feedback serieus. We gebruiken dit soort signalen actief om onze productinformatie, maatvoering en kwaliteitscontroles verder te verbeteren.

Het retourproces is ingericht om zowel transparant als werkbaar te blijven binnen internationale logistieke en wettelijke kaders. We vragen daarbij soms om aanvullende toelichting of foto’s om retouren correct te kunnen beoordelen en verantwoord af te handelen richting onze leveranciers. Dat dit voor jou als omslachtig is overgekomen, betreuren wij.

Wij erkennen dat retourzendingen naar het buitenland hogere kosten met zich mee kunnen brengen. Om die reden hebben wij je meerdere alternatieve oplossingen aangeboden, zodat je niet verplicht bent deze kosten te maken. Uiteindelijk heb je zelf kunnen kiezen voor de optie die voor jou het meest passend was, en die keuze respecteren wij volledig.

Het is goed om te horen dat de communicatie en levertijd als positief zijn ervaren. We nemen je feedback over de informatievoorziening op onze website serieus en gebruiken dit om onze voorwaarden en uitleg verder te verduidelijken.

Mocht je alsnog vragen hebben of verdere toelichting wensen, dan staan wij uiteraard open voor contact en denken we graag mee.

Vivaim – Klant Support Team

Ik heb bij Vivaim.nl besteld

Mijn dochter heeft bij Vivaim.nl besteld, maar mijn ervaring met hun retourbeleid is zeer teleurstellend. Hoewel ze zich presenteren als een Nederlands bedrijf (met KvK- en btw-nummer en een adres in Diemen), blijkt in de praktijk dat retouren alleen naar een magazijn in Azië gestuurd kunnen worden. Daarbij bieden ze als “oplossing” slechts 20% of 30% terugbetaling als je het product in Nederland wilt retourneren, wat niet in lijn is met het wettelijk herroepingsrecht binnen de EU.

Volgens de wet heb je recht op volledige terugbetaling bij retour binnen 14 dagen, maar Vivaim probeert dit proces onnodig ingewikkeld te maken en consumenten te ontmoedigen door extra kosten of lage terugbetalingsopties aan te bieden.

De communicatie verloopt uitsluitend via e-mail; er is geen telefoonnummer beschikbaar en de informatie over wie er achter het bedrijf zit is erg summier. Dit maakt het lastig om zaken op een normale manier af te handelen.

Kortom: hoewel de website er netjes uitziet, laat de praktische uitvoering van klantenservice en retourbeleid ernstig te wensen over. Ik zou anderen adviseren om goed na te denken voordat ze hier bestellen en eerst reviews en ervaringen te lezen.
————————————————————Toevoeging na reactie VIVAIM.nl

Mooie reacties op mijn review gekregen het is alleen jammer dat er aangegeven wordt dat het allemaal duidelijk op de site staat dat is niet helemaal waar. Op de site site praten ze gemakshalve niet over een hoofd magazijn in Azië maar geven ze het als volgt weer.

Behoorlijk misleidend

Ruilen en Retourneren

Wilt u een artikel retourneren neem contact op met onze klantenservice via info @ vivaim.nl en we helpen u graag verder!

Ons retourbeleid

Wij bieden een 14 dagen geld-terug garantie. Bent u niet 100% tevreden met uw aankoop, neem dan binnen 14 dagen na levering van uw artikel contact met ons op en wij zullen u graag helpen bij het terugsturen van uw bestelling voor een terugbetaling.

Eenvoudig retouren in vijf stappen

1. Neem contact op via contact om het retourfomulier in ontvangst te nemen.
2. Plaats de artikelen die u terug wilt sturen in de doos, in de originele verpakking. Let op: De goederen moeten in hun originele staat (onbeschadigd, zonder gebruikssporen en met alle etiketten) worden geretourneerd.
3. U kunt nu het pakket sluiten en de reeds gesneden retourbon op een duidelijk zichtbaar deel van de buitenkant van het pakket plakken; op deze bon staat al het retouradres en het adres van uw afzender vermeld.
4. De retourkosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant.
5. Breng het pakketje naar een postkantoor. Zodra uw pakket in ons magazijn is aangekomen, ontvangt u een bevestigingsmail.
OPMERKING: De retourkosten worden niet vergoed.

18. august 2025

Beste Marinus,

We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring met ons retourbeleid niet naar wens is verlopen. Bij Vivaim streven we ernaar om onze klanten zo transparant en eerlijk mogelijk te informeren, ook als het gaat om retourzendingen.

Zoals vermeld in onze retourvoorwaarden, bieden wij inderdaad verschillende retourmogelijkheden aan, afhankelijk van de keuze van de klant. Het klopt dat onze producten vanuit ons magazijn in Azië worden verzonden. Daarom bieden we — naast de mogelijkheid tot volledige retour naar Azië — ook alternatieve oplossingen aan met gedeeltelijke terugbetaling, om onze klanten kosten en moeite te besparen. Deze opties zijn volledig vrijwillig, en u kunt altijd kiezen voor het wettelijk herroepingsrecht met volledige terugbetaling bij retour naar ons hoofdmagazijn.

We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen uw feedback dan ook serieus. We zijn bezig met het verbeteren van de zichtbaarheid van deze informatie op onze website om onduidelijkheden te voorkomen.

Onze klantenservice is via e-mail bereikbaar zodat we elk verzoek zorgvuldig kunnen documenteren en afhandelen. In vrijwel alle gevallen bieden we binnen 24 uur een passende oplossing.

We hopen dat we uw dochter alsnog goed van dienst kunnen zijn. U mag ons altijd rechtstreeks benaderen via info@vivaim.nl — we helpen graag.

Team Vivaim.nl

1 ster is al te veel voor dit bedrijf

1 ster is al te veel voor dit bedrijf. ZE ZIJN OPLICHTERS!
Zeer teleurgesteld in deze webshop. Het product komt niet overeen met wat op hun site staat - het ziet er heel anders uit en gebruiken foto’s van een andere site. Daarnaast maken ze het ontzettend lastig om te retourneren- er zat geen retourbon bij. Mocht je willen retourneren mag je dit op eigen kosten doen naar China. GEEN BETROUWBARE SITE DUS BESTEL AUB NIET.

9. juli 2025

Wrong color

The package came in but wrong color I ordered grey and I got white.

9. mai 2025

Hi there,

Thank you for your feedback — and we’re truly sorry to hear that you received the wrong color. That definitely shouldn’t have happened.

Please reach out to our support team at info@vivaim.nl with your order number and a quick photo of the item received. We’ll be happy to make this right for you — either by resending the correct item or issuing a refund, whichever you prefer.

Your satisfaction means a lot to us, and we appreciate the opportunity to fix this.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I am still trying to figure out how…

I am still trying to figure out how people even ordered. There are sizes but no size charts!!!

11. april 2025

Hi Alice,

Thank you for your feedback — you’re absolutely right to point this out, and we truly appreciate you bringing it to our attention.

We understand how frustrating it can be to choose the right size without a clear size chart. We’re currently working on updating all our product pages with detailed size guides to make your shopping experience much smoother and more transparent.

In the meantime, if there’s a specific item you’re interested in, feel free to email us at info@sophiejohnson.uk, and we’ll be happy to assist you with sizing advice directly.

Thanks again for your patience and for helping us improve!

Vreselijk

Vreselijk, wou iets bestellen via tiktok. Dacht 1x proberen normaal doe ik het nooit. Meteen van mijn fout geleerd. Ik bestel een product 11 feb tot nu toe is er geen andere update dan “we hebben verzendings informatie verzonden”. Ik vraag om te cancelen. Ik word zwaar genegeerd en het word overheen gesproken. Krijg als antwoord ja we zijn bezig met onderzoeken. Ik wil geen onderzoek meer ik wil cancellen en mijn geld terug. Dat ik de enige oplossen waar ik mee akkoord ga ik hoef te truien niet meer maar ze negeren dat en praten over oplossen wss omdat ze geen geld willen mislopen. Vreselijke dropshipping site. Ik heb spijt van elke seconde dat ik zat op hun site

22. februar 2025

Beste Melly,

Het spijt ons oprecht om te lezen dat je ervaring met ons zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen volledig hoe frustrerend het moet zijn om lang te moeten wachten op je bestelling, zeker als je er vervolgens geen heldere updates over ontvangt. Dat is niet de service waar we naar streven.

Het is nooit onze bedoeling om klanten te negeren of oplossingen op te dringen waar ze zich niet prettig bij voelen. We willen juist transparant zijn en meedenken in wat jij nodig hebt — of dat nou annulering, terugbetaling of iets anders is.

Wil je alsjeblieft nog een laatste kans geven om dit recht te zetten? Stuur ons een bericht met je bestelnummer, dan zorg ik er persoonlijk voor dat jouw verzoek wordt opgepakt, zonder omwegen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven.

Niet goed

Ik raad het niet aan om hier te bestellen, ik had de recensies al gelezen maar ik wilde de jurk tr graag dus ik probeerde het maar. Uiteindelijk bij binnenkomst bleek het de verkeerde jurk te zijn :( bij contact via de mail krijg je te maken met een bot.

Jammer maar geen goede ervaring

2. januar 2025

Beste Zoe,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat je een teleurstellende ervaring hebt gehad met ons. Zeker als je je al had verheugd op de jurk – dan is het extra pijnlijk om een verkeerde levering te ontvangen. Daar willen we echt onze excuses voor aanbieden.

Ook het gevoel dat je met een bot te maken had in plaats van een echt persoon, raakt ons. We willen juist dat elke klant zich gehoord en geholpen voelt. Jij bent voor ons geen ordernummer, maar een klant met verwachtingen waar wij aan willen voldoen.

Zou je ons alsjeblieft nog een kans willen geven om dit goed te maken? Stuur ons even een mailtje met je bestelnummer, dan zorg ik er persoonlijk voor dat we samen tot een goede oplossing komen.

Bedankt voor je eerlijke feedback — we nemen dit ter harte en gebruiken het om te verbeteren.

As everyone has acknowledged

As everyone has acknowledged, returns are simply not an option! The company, as it currently stands, sends automatic emails with return instructions, which are always quite expensive!

21. oktober 2024

Svar fra Vivaim

SCAM please @trustpilot Do something about it!

Very bad service

Very bad service

5. oktober 2024

Dear Naomi(or Josef),

Thank you for your feedback. However, we are unable to find any record of your order or correspondence in our system. Could you please provide us with more information or your order details so that we can assist you?

If this review was posted in error, we kindly ask you to remove it, or let us know if there’s anything we can do to help.

Fully scam company

Fully scam company

2. oktober 2024

Dear Sophiya(or Josef),

incompetent company

Totally incompetent company. Very bad service

30. september 2024

Dear Chase,

Not respond

Not respond to any email

6. oktober 2024

Dear Mitchel,

Thank you for your review. Unfortunately, we could not find any record of your emails or an order associated with your name in our system. We take customer service very seriously and would like to assist if there’s a genuine issue.

If this is an error, kindly let us know or provide further details. Otherwise, we ask that you please review and update your feedback accordingly.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tweede keer dat ik hier een shirt heb…

Tweede keer dat ik hier een shirt heb besteld. Beste prijs/kwaliteit ervaring tot nu toe.

26. september 2024

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en voor het plaatsen van je tweede bestelling bij ons! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de prijs en kwaliteit van onze shirts. Jouw vertrouwen in ons betekent veel, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Vivaim Klantsupport team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hun snelle en goede klantenservice…

Hun snelle en goede klantenservice resulteerde in drie shirts in de juiste maat binnen een dag. Geweldige pasvorm en mooie kwalieit voor een zeer goede prijs. Ik kom terug voor meer!

10. september 2024

Beste Bram,

Heel erg bedankt voor je fantastische feedback! We zijn blij te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice en dat je tevreden bent met de shirts. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen voor meer aankopen.

Vivaim Klantsupport team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Schöne und bequeme Jacke zu…

Schöne und bequeme Jacke zu vernünftigen Preisen! Ausgezeichneter Lieferservice. Tolles Kleid. Sehr schöner, weicher und bequemer Stoff. Tolles Preis-Leistungs- Verhältnis.

12. september 2024

Svar fra Vivaim

Vielen Dank für deine tolle Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass du mit der Qualität der Jacke und unserem Service so zufrieden bist. Viel Freude mit deinem Kauf, und wir hoffen, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Musste zwei zurückschicken

Musste zwei zurückschicken, da ich die falsche Größe bestellt hatte, aber das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit! Ich werde diesen Laden definitiv als festen Bestandteil meiner Garderobe behalten

18. september 2024

Svar fra Vivaim

Vielen Dank für dein Feedback! Es freut uns zu hören, dass unser Team dir bei der Rücksendung helfen konnte. Wir hoffen, dass du mit den neuen Größen zufrieden bist und freuen uns darauf, dich in Zukunft wieder zu begrüßen!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet bestellen via deze webshop!!!

Niet bestellen via deze webshop!!!

Zoals iedereen hieronder ook al aangeeft, retourneren is niet te doen!! Bedrijf , als je het al zo kunt noemen, komt met belachelijke geautomatiseerde emails met voorstellen om te retourneren die je alleen maar meer geld kosten!

18. september 2024

Svar fra Vivaim

Het spijt ons te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met ons retourproces. Dit is zeker niet de service die wij onze klanten willen bieden. We willen graag het probleem voor u oplossen en kijken hoe we u kunnen helpen. Zou u ons alstublieft uw bestelnummer kunnen sturen, zodat we dit kunnen onderzoeken en met een passende oplossing kunnen komen?

2e slechte review!

2e slechte review!! Op de eerste review krijg ik netjes de reactie dat ze dit willen oplossen en ik contact moet opnemen met de klantenservice…. Maar in werkelijkheid reageren ze op geen enkel mailtje. Wat een onzin…..

15. september 2024

Svar fra Vivaim

Het spijt ons zeer om te horen dat u geen reactie heeft ontvangen van onze klantenservice. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden, en we begrijpen uw frustratie volledig.
Wij willen het graag goedmaken en dit zo snel mogelijk oplossen.

Oplichters!Scam

Oplichters! Je bestelling komt gewoon uit China net als van temu of andere aanbieder, ik had een jurkje besteld die mij helaas niet paste dus ik wilde die graag retourneren, nou zo is het dus begonnen. Je moet per e-mail of contact formulier contact opnemen en retour aanvragen, ze gaan eerst extra item in andere maat aanbieden maar mocht je gewoon je geld terug willen dan wordt het moeilijk erover gedaan, ik kreeg 3 keuzes aangeboden, dit namelijk:
Na zorgvuldige overweging bieden we u de volgende opties aan voor de afhandeling van uw retour:

Terugbetaling van 20% van de kosten: Als een gebaar van goede wil bieden we u een terugbetaling van 20% van de kosten van het artikel, als compensatie voor de onvolkomenheden van het artikel. Deze terugbetaling zal zo spoedig mogelijk worden verwerkt naar de oorspronkelijke betaalmethode die u heeft gebruikt.
Terugbetaling van 100% van de kosten: U kunt ervoor kiezen om het artikel terug te sturen naar ons magazijn in Oost-Azië. Zodra het artikel bij ons is ontvangen, zullen we een volledige terugbetaling initiëren naar uw oorspronkelijke betaalmethode. Voor instructies over het retourneren kunt u ons contacteren via info…
Terugbetaling van 30% van de kosten: Als alternatief kunt u ervoor kiezen om het artikel terug te sturen naar ons adres in Nederland. Wij zullen het artikel vervolgens retourneren naar ons magazijn in Oost-Azië. Na ontvangst van het artikel zullen wij 30% van de kosten terugbetalen.
Om een van de bovenstaande opties te selecteren of als u verdere vragen heeft, verzoeken wij u vriendelijk om binnen 7 dagen te reageren op deze e-mail. Zo kunnen we uw zaak zo snel mogelijk afhandelen en ervoor zorgen dat u tevreden bent met de geboden oplossing.

Terug sturen naar Azië kost al snel 60€ incl. track&trace en als je dus om instructies vraagt zeggen ze stuur mij naar ons? Naar welk adres?
Niet doen dus!

9. september 2024

Beste Joanna,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw ervaring. We willen dit graag oplossen en ervoor zorgen dat u alsnog tevreden bent. Neem alstublieft contact met ons op via info@vivaim.nl, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Het Vivaim Team

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv