Vitanorr Anmeldelser 45

2,1

Het is geleverd na 2 weken ongeveer. Netjes geleverd maar vrouwen armbanden zijn zelfs voor heren te groot. Ook al waren er geen maten bij de bestelling. Geen mogelijkheid tot kleiner maken. Geen mo... Vis mer

Ich war nicht vom Artikel überzeugt und wollte eine Rückerstattung. Verkäufer hat auf Emails freundlich reagiert und auf Ware verzichtet. Eine Rückerstattung ist unmittelbar erfolgt. Vielen Dank.... Vis mer

2,1

Under middels

Echt een heel slecht bedrijf!!

Echt een heel slecht bedrijf ze geven 20% korting maar vervolgens kan hun boekhouding dit niet verwerken en krijg je het niet! Echt te belachelijk voor woorden dus mensen niks bestellen hier, Echt een ruk bedrijf!

12. april 2026

geen bestelling binnengekregen

Ik heb een bestelling geplaats bij jullie Ik weet niet eens meer wat (creme)maar niet binnen gekregen omdat er iets verkeerd is gegaan Nu krijg ik aanmaningen van Klarna Maar ik betaal niet voordat ik wat heb gekregen Kunnen jullie na kijken wat er nu fout is gegaan Of bij klarna de rekening stop zetten Vriendelijk bedankt

13. januar 2026

Nie mehr werde ich irgend was bei vitanor bestellen

habe gestern reklamiert bei der firma weil ich seit 1 monat auf meine blutzuckergerät bestellung warte ,heute ist es eingetroffen von hongkong (hahaha).aber leider nicht das gerät wo ich bestellt habe ,sondern irgend eins,dieses habe ich aber schon, habe ich in deutschland gekauft für 5.00 euro,bezahlt habe ich bei vitanor 34.95 schweizerfranken super oder?

19. mars 2026

Vitanorr „FuelCharge“

Habe von Vitanorr das „Kraftstoff Spargerät“ FuelCharge für 34,95€ gekauft. Kann nur warnen - bringt gar nichts!! Spart Euch das Geld und fallt nicht darauf rein!

17. mars 2026

zelfs 1 ster is teveel

zelfs 1 ster is teveel

ze beloofde mij 30% retour te geven maar nog steeds niet gebeurd.. mail na mail en nu zeggen ze ik kan u 10 % geven ja daag ik heb netjes binnen de tijd gemeld voor retour maar allerlei smoesjes gelukkig heb ik via Klarna besteld en zij onderzoeken dit dus niet kopen

20. februar 2026

Kreeg een neptube wat totaal niet…

Kreeg een neptube wat totaal niet lijkt op wat ik besteld had . Ze wilden van de prijs 5% afdoen maar sinds ik daar niet mee accoord ging hoor ik niets meer van ze ondanks mijn meerdere emails. Nep site

9. desember 2025

Hab eine Bürste bestellt

Hab eine Bürste bestellt, Lieferung sehr lange, Rücksendung sehr kompliziert, Aufforderung zur Rücksendung, laut Post, unter der gewünschten Adresse nicht zustellbar, ständig die selbe Email, recht freundlich aber inkompetent.

12. januar 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis