Gewoon een prima product, voor een concurrerende prijs. Bestelde Producten: Whey Proteine & Vitamine D3+K2 Smaak: Vanille en Chocolade Smaak en Eiwitgehalte zijn belangrijk voor mij om con... Vis mer
Selskapet har svart
In tegenstelling tot de vorige maanden geeft dit echt wel resultaat. Had bij de 1ste review maar 1 ster gegeven, maar bij deze is dit bijgesteld. Samen met een dieet is dit een goede ondersteuning.
Selskapet har svart
Vital Nutrition combineert het beste van de natuur met wetenschappelijke precisie. Onze supplementen, gemaakt met biologische ingrediënten en geproduceerd in Nederland, bevatten enkel actieve bestanddelen die optimaal worden opgenomen door het lichaam. Elk product is het resultaat van wetenschappelijk onderbouwde formules, zorgvuldig getest en geanalyseerd in laboratoria om de hoogste kwaliteit en zuiverheid te garanderen. Wij zetten ons in voor duurzaamheid, met productieprocessen die draaien op hernieuwbare energie. Deel je ervaring met Vital Nutrition op TrustPilot en draag bij aan een gezondere, bewustere levensstijl!
Bredaseweg 8, 4844 CL, Terheijden, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top service binnen 24 uur mijn bestelling thuis mogen ontvangen
Snelle levering en probleem snel opgelost
Top bedrijf 💪
Heel snelle en correcte levering!
Zeker een aanrader.
Bestelling wordt zeer snel geleverd en de producten zijn van hoge kwaliteit.
Gewoon een prima product, voor een concurrerende prijs.
Bestelde Producten: Whey Proteine & Vitamine D3+K2
Smaak: Vanille en Chocolade
Smaak en Eiwitgehalte zijn belangrijk voor mij om consistent gebruik te maken van een Whey poeder.
De smaak is top, veel beter dan bijvoorbeeld XXL Delicious.
Eiwitgehalte is ook meer dan prima, voor de chocolade wel een stukje lager dan de Vanille.
Levering: Tja, gewoon goed. 1 a 2 dagen vanaf bestelling. (tot nu toe tenminste)
Inmiddels 2x besteld&geleverd door Vital Nutrition.

Svar fra Vital Nutrition
alles in orde met vital nutrition
met post nl echter is het een echte ramp ( die verdienen 0 sterren)

Svar fra Vital Nutrition
No nonsense site, betrouwbaar, snelle verzending en uitsluitend positieve recensies. Ik heb een maandelijks abonnement voor een supplement afgesloten, wel zo makkelijk! Wellicht 1 tip, indien haalbaar, draag zorg voor gratis verzending voor abonnees.

Svar fra Vital Nutrition
Snel geleverd! Helaas weer een pakket bezorger die het voor de deur heeft gegooid, gelukkig lag netter nog toen ik thuis kwam. Er hing een briefje op de voordeur dat de schuur open stond voor het neerleggen van pakket! Blijkbaar kunnende huidige pakketbezorgers niet meer lezen!

Svar fra Vital Nutrition
Mooie site, veel mogelijkheden, makkelijk bestellen en snelle levering

Svar fra Vital Nutrition
Gewoon de volgende dag gezorgd, ook rondom de feestdagen!

Svar fra Vital Nutrition
Heel Netjes afgeleverd Prima leuke Jonge.

Svar fra Vital Nutrition
Levering oké alleen post nl zet gewoon het pakket voor de deur terwijl er niemand thuis was. 🤨

Svar fra Vital Nutrition
Perfecte service! Binnen 1 dag bestelling binnen.
Ik vind de smaak van de proteïne shake lekker 💪

Svar fra Vital Nutrition
Mooie zaak, duidelijke berichtgeving op website. En ook niet onbelangrijk, de vormgeving is niet zo RGB like als andere merken. Wat wel jammer is dat de RVS beker niet beschikbaar is, en deze zou wsl in december leverbaar zijn maar een exacte datum is niet bekend.

Svar fra Vital Nutrition
Gaat snel , en tevreden, een min puntje, dat ik betaal voor een post punt, en het v de deur wordt afgezet

Heel snel geleverd 👌👍

Svar fra Vital Nutrition
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.