Se hva andre synes
k gebruik Magnesium complex van VitaKruid nu al geruime tijd en ik ben ontzettend tevreden. Je merkt echt het verschil in hoe je je voelt – meer energie, beter in balans en gewoon algemeen fitter.
Beiden gebruiken we sinds 2 weken visoliecapsules. Onze ervaring is dat we erg vermoeid zijn, slaperig worden. Misschien is dat een bijwerking die niet veel voorkomt. We stoppen nu er even mee. Mis... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij geloven dat iedereen het recht heeft om de beste versie van zichzelf te zijn. Wie je ook bent, wat je ook doet, waar je ook heen wilt. Daarom ontwikkelen we hoogwaardige voedingssupplementen én adviseren we je wat het beste is voor jou als individu.
Kontaktopplysninger
Jacobus Spijkerdreef 430, 2132 PZ, Hoofddorp, Nederland
- 085 210 4300
- advies@vitakruid.nl
- vitakruid.nl
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel blij mee
Onlangs kocht ik Vegan Protein EverPro & Fava Bean, ijskoffie smaak. Zo'n 7 jaar ben ik nu vegan en kocht altijd een ander proteïne poeder. Ik verdroeg dat niet goed, last van mijn darmen. Maar deze is ronduit heerlijk! En crèmig en ik verdraag dit prima, dus super blij :)
Super goed geholpen en zeer vriendelijk
Super goed geholpen en zeer vriendelijk
Goed advies gekregen en merk nu al…
Goed advies gekregen en merk nu al verschil
Goed product
Goed product. Werkt enorm goed tijdens het intensieve hardlopen
Prima ervaring
Prima ervaring. Goede producten. Snelle levering.
heb moeite dat sommige tabletten te…
heb moeite dat sommige tabletten te groot zijn . zal mijn leeftijd kunnen zijn . geen idee ze blijven in mijn keel hangen . ben al bijna 2x gestikt . kan er nu ook niet door praten .hoop dat het weer beter gaat .jammer had ze op aanraden van de therapeute .

vetrouwen wekkend
producten lijken van goede kwaliteit (moet nog definitief blijken na gebruik) snelle levering in prachtige door diverse aangebrachte goede adviezen nuttig gemaakte verpakking
Zie de uitzending van Radar 30 maart…
Zie de uitzending van Radar 30 maart 2026.
Dan koop je niets meer van die oplichters, die ook nog misbruik maken van domme influencers.

Svar fra Vitakruid
Beiden gebruiken we sinds 2 weken…
Misschien is de dosering te hoog,lichaam moet er aan wennen.. geen idee!

Svar fra Vitakruid
k gebruik Magnesium complex van…
De visolie is prima
De visolie is prima, wat mij wel verbaasd is dat de prijs bij jullie €22.90 is en op dit moment uitverkocht en elders betaal je €20.61 voor hetzelfde product en daar is het wel beschikbaar, lijkt mij niet juist, ik vind dit ook niet kunnen eerlijk gezegd.

vraag stellen
Snelle en volledige uitleg op mijn vraag gekregen. Daarbij ook nog extra advies.
Zeer klantvriendelijke service
Ik nam contact op via mail nadat mijn pakketje geleverd werd op een verkeerd adres en niet meer terug te vinden was. Ik mocht snel een respons ontvangen dat ze het pakketje uitzonderlijk en eenmalig opnieuw zouden verzenden. Ik ben heel tevreden over deze snelle, klantvriendelijke en pragmatische oplossing!
Snelle en adequate reactie!
Snelle en adequate reactie!
Daar hou ik van.
Goede producten
Mooie productenTop
Mooie producten, goed ondersteuning en snelle verzending.
Het lukte niet om online te betalen
Het lukte niet om online te betalen. De bestelling werd na telefonisch contact alsnog verzonden en kon daarna betalen. Top service en snel
Niks anders dan vitakruid
Al jaren gebruik ik alle vele producten van Vitakruid. Hoge zuivergraad van visolie, vrij van slechte toevoegingen. Wel wat duurder, maar helemaal prima!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.